Het zijn krijgers die komen: moslimtroepen marcheren naar West-Europa

Het zijn krijgers die komen: moslimtroepen marcheren naar West-Europa

23 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Een nieuwe golf migranten rolt naar West-Europa. De politiek zal tevreden zijn, zelfs als Erdogan zijn 3,5 miljoen stuurt. Ze kunnen dan eindelijk bijdragen aan de volledige destabilisatie van Europa, als het niet snel genoeg gaat met alle conflicten die ze vanuit hun thuisland importeren en een burgeroorlog voeren in Europa.

Verontrustend: volgens dnevnik.hr werden al op dinsdag 1500 migranten, begeleid door de politie, begeleid in een lange rij van Bihać (Bosnië-Herzegovina) naar het vluchtelingenkamp Vučjak aan de Kroatische grens. Honderden anderen waren op woensdag. Een video die viraal gaat op sociale media toont een leger van alleen behendige, sterke mannen – geen alleenstaande vrouw, laat staan ​​kinderen, die steeds ongeduldiger zijn om hun mars naar West-Europa voort te zetten.

De autoriteiten, die al lang kritiek hebben op het geïmproviseerde tentenkamp op een voormalige vuilnisbelt en de onhygiënische omstandigheden die daar heersen, waarschuwen voor een dreigende crisis in het gezicht van de komende winter. Ongeveer 2300 vluchtelingen (volgens officiële informatie) waren er tot nu toe. De burgemeester van Bihać, Šuhret Fazlić, kondigde aan dat vanaf maandag het al schamele aanbod van migranten volledig zou stoppen. Het kamp zou de stad 100.000 Bosnische markeringen (50.000 euro) hebben gekost en hij was verlaten door de Bosnische regering. (De tientallen miljarden die Duitsland elk jaar in zijn gasten investeert, zijn echter bescheiden van …)

Lees ook:  De Corona App

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren“Vanaf maandag is er geen water en geen voedsel voor de vluchtelingen. We escaleren de situatie om Sarajevo eindelijk in actie te brengen. Als de Federatie [de bevoegde staat Bosnië en Herzegovina] en de regering niets doen, zullen er demonstraties zijn voor het Bosnische parlement, “kondigde hij aan, benadrukkend dat” 90 procent van de vluchtelingen van het land – nu meer dan 6000 – bij ons zijn , in de rest van het land is er geen vluchtelingencrisis “.

Op deze manier wil Fazlić druk uitoefenen op de regering in Sarajevo – en zeker op de EU en Duitsland. Slechts een kwestie van tijd, toen Seehofer ermee instemde een kwartier te nemen (en als ze allemaal zijn, kun je niets doen) bereid. Immers, dit land moet eindelijk volledig gedestabiliseerd kunnen worden, als de dingen niet snel genoeg gaan vanwege de burgeroorlogachtige conflicten die de migranten uit hun thuislanden importeren. Het Oostenrijkse EP-lid Bettina Vollath (SPÖ) heeft al een dringend verzoek ingediend bij de EU-commissie en bekritiseerd: “Het kamp is een schande voor de EU en Bosnië,” meldt het Oostenrijkse tijdschrift Kosmo. Hier is nog een video en het spraakbericht van de in Bihać geboren Zwitserse Haris Omeradzic, die het zeker weet.

Lees ook:  Het is niet normaal - voor mensen met een nazi-achtergrond


Comments

comments