Vaarwel middenklasse: 50 procent van de Amerikaanse werknemers verdient minder dan 33.000 dollar per jaar

Vaarwel middenklasse: 50 procent van de Amerikaanse werknemers verdient minder dan 33.000 dollar per jaar

23 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

De waarheid is dat de meeste Amerikaanse families het erg moeilijk hebben, maar je hoort dit bijna nooit in de reguliere media. Ja, ongeveer 10 procent van alle Amerikaanse werknemers verdient $ 100.000 of meer per jaar, maar de meeste van die goedbetaalde banen zijn geconcentreerd in de grote steden langs de oost- en westkust. 

Voor een groot deel van de rest van het land zijn dit zeer uitdagende tijden omdat de kosten van levensonderhoud stijgen, maar hun loon niet. Volgens de Social Security Administration, het gemiddelde inkomen in de Verenigde Staten vorig jaar was slechts $ 32,838.05. Met andere woorden, 50 procent van de Amerikaanse werknemers verdiende meer dan $ 32.838,05 en 50 procent van de Amerikaanse werknemers verdiende minder dan $ 32.838,05 in 2018. Laten we vrijgevig zijn en dat aantal afronden tot $ 33.000, en wanneer je het opsplitst op een maandelijkse basis komt het op slechts $ 2.750 per maand. Natuurlijk kan niemand een middenklasse levensstijl ondersteunen voor een gezin van vier op $ 2.750 per maand voor belastingen, en in de meeste gezinnen werkt tegenwoordig meer dan één persoon. In veel gezinnen werken tegenwoordig meer dan één persoon in meerdere banen in een wanhopige poging om rond te komen, en het is vaak nog niet helemaal genoeg.

Als u zelf de loonstatistieken van de sociale zekerheid wilt bekijken, kunt u deze hier vinden . Zoals u zult zien, verzin ik deze cijfers niet.

Tegenwoordig willen velen dat we ons slecht voelen als we niet minstens $ 100.000 per jaar verdienen, maar volgens het rapport verdient slechts ongeveer 10 procent van alle Amerikaanse werknemers zoveel geld.

In plaats daarvan zitten de meeste Amerikanen in wat ik de categorie ‘amper rondkomen’ zou noemen. Hier zijn enkele belangrijke feiten die ik uit het rapport heb gehaald …

-33 procent van alle Amerikaanse werknemers verdiende vorig jaar minder dan $ 20.000.

-46 procent van alle Amerikaanse werknemers verdiende vorig jaar minder dan $ 30.000.

-58 procent van alle Amerikaanse werknemers verdiende vorig jaar minder dan $ 40.000.

-67 procent van alle Amerikaanse werknemers verdiende vorig jaar minder dan $ 50.000.

Dat betekent dat ongeveer tweederde van alle Amerikaanse werknemers $ 4.000 of minder per maand verdient vóór belastingen.

Ouch.

Maar deze cijfers helpen ons te begrijpen waarom onderzoek na onderzoek heeft aangetoond dat de meeste Amerikanen van loon naar loon leven . Na het betalen van de rekeningen is er gewoon niet veel geld meer voor de meesten van ons.

En voor een toenemend aantal Amerikanen is zelfs het betalen van de rekeningen buitengewoon moeilijk geworden. In feite zegt een gloednieuw rapport van UBS dat 44 procent van alle Amerikaanse consumenten “niet genoeg geld verdienen om hun uitgaven te dekken” …

Consumenten met een laag inkomen worstelen om rond te komen ondanks de ‘grootste economie ooit’, en als een recessie toeslaat of de werkgelegenheidscyclus blijft vertragen – dit zou kunnen betekenen dat de gemiddelde Amerikaan met onoverkomelijke schulden waarschijnlijk zal achterlopen op hun schuldenbetalingen, volgens een UBS-rapport, voor het eerst gemeld door Bloomberg .

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenUBS-analist Matthew Mish schreef in een recent rapport dat 44% van de consumenten niet genoeg geld verdient om hun uitgaven te dekken.

Dat betekent dat ongeveer de helft van het land plat is en moeite heeft om alleen financieel te overleven.

Natuurlijk hebben degenen aan de top van de economische voedselketen vaak niet veel sympathie voor degenen die pijn doen. Velen van hen hebben de houding dat degenen die het moeilijk hebben, gewoon naar buiten moeten gaan om een ​​van de “goede banen” te krijgen die de reguliere media eindeloos aanprijzen.

Maar de meeste banen in de Verenigde Staten zijn geen “goede banen”.

Vandaag is het armoedecijfer voor een gezin van vier in de Verenigde Staten $ 25.750. Meer dan 40 procent van de werknemers in dit land verdient elk jaar minder dan dat.

Een bedrijf starten is altijd een optie, maar dat kost geld en dankzij overheidsvoorschriften is het moeilijker dan ooit om een ​​klein bedrijf succesvol te runnen.

Kijk maar eens wat er met onze melkveehouders gebeurt. Er zijn maar weinig beroepen die meer typisch ‘Amerikaans’ zijn dan een melkveehouder, en omdat de meeste mensen melk drinken en kaas eten, zou je denken dat het een redelijk veilig beroep zou zijn.

Maar in plaats daarvan worden melkveebedrijven stilgelegd in een tempo dat absoluut koelt in het hele land. Kijk bijvoorbeeld eens wat er aan de hand is in Wisconsin …

Wisconsin verloor in juli nog eens 42 melkveebedrijven en heeft sinds 1 januari 491 bedrijven verloren, meldt het Wisconsin Department of Agriculture, Trade and Consumer Protection.

In dit tempo zou de Dairy State dit jaar 735 melkveebedrijven kunnen verliezen, wat een daling van 9% zou betekenen. In 2018 verloor de staat 691 boerderijen, een daling van 7,9%.

In de afgelopen tien jaar heeft de staat meer dan 5.000 boerderijen verloren, of 40% van zijn erkende melkveebedrijven. Voor de hand liggende, de huidige snelheid van uitgangen is meer dan het dubbele van het laatste decennium.

Dus waarom gebeurt dit?

Regering.

In beroep na beroep hebben overheidscontrolefreaks het bijna onmogelijk gemaakt om de kost te verdienen, en dit heeft het percentage Amerikanen dat als zelfstandige werkt, naar historische dieptepunten geduwd.

Als je het nu moeilijk hebt, wil ik dat je weet dat je niet alleen bent. Er zijn tientallen miljoenen andere Amerikanen die echt pijn doen in deze economie, en het slechte nieuws is dat de economische omstandigheden snel een stuk slechter zullen worden.

Maar je kunt het doormaken wat je te wachten staat. Je moet gewoon blijven geloven.

Veel mensen beschuldigen mij van het verspreiden van “doem en somberheid”, maar dat is helemaal niet waar. Er is hoop om te begrijpen wat er gebeurt en er is hoop om voorbereid te zijn op de moeilijke tijden die voor ons liggen. Wanneer je stappen neemt om je voor te bereiden, vertel je jezelf en iedereen om je heen dat je gelooft dat je de storm kunt doorstaan ​​die eraan komt.

Of je kunt gewoon blind vertrouwen hebben in het systeem, ook al is het overduidelijk dat het systeem overal om ons heen afbrokkelt. Degenen die blindelings vertrouwen op het systeem om voor hen te zorgen, bouwen hun dromen op een fundering van zand, en wanneer de golven in die dromen vallen, zullen ze snel worden weggespoeld.Comments

comments