107 Afrikaanse illegalen gearresteerd in Malta voor het in brand steken van auto’s en het verwonden van een politieagent

107 Afrikaanse illegalen gearresteerd in Malta voor het in brand steken van auto’s en het verwonden van een politieagent

24 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Een groep van 107 voornamelijk islamitische illegale indringers, die zich probeerden te bevrijden van een detentiecentrum in Malta, zijn gearresteerd nadat vijf stafauto’s en gebouwen in brand waren gestoken. De branden lieten delen van de gebouwen waarin de indringers vernield achter.

De rellen vonden plaats aan het eind van de zondagavond in een kamp van Hal Far, waar een voormalige Britse legerkazerne in de buurt van de belangrijkste luchthaven van het eiland werd bezet. De migranten staken verschillende kamers en stafauto’s in brand en slaagden er daardoor in om een deel van de compound een tijdje onder controle te krijgen, een voormalige Britse legerkazerne in de buurt van de internationale luchthaven van Malta.

Hoewel het niet precies duidelijk is waarom het geweld is uitgebroken, hebben sommige getuigen gezegd dat de rellen begonnen nadat de politie enkele migranten de toegang tot het centrum had ontzegd. Andere rapporten geven aan dat de migranten gewelddadig werden nadat ze het centrum niet mochten verlaten.Net als Griekenland zijn de Maltese opvangcentra voor migranten onlangs onder toenemende druk komen te staan na de komst van enkele honderden migranten deze zomer. Momenteel herbergt het opvangcentrum Hal Far ongeveer 1.200 mensen. De faciliteiten en middelen van het centrum zijn beide tot het uiterste uitgeput.

Lees ook:  Republikeinse groep valt president aan wegens golf tijdens uitbraak van coronavirus: "Trump kon het gewoon niet schelen"

Malta en Griekenland hebben het zwaar te verduren gehad van de massale illegale migratie die deze zomer plaatsvond, aangezien Italië hun havens voor hen gesloten had. Maar nu er een linkse regering in Italië is, zullen de havens opnieuw hordes illegale moslimindringers accepteren.

De voice-over is hier niet in het Engels, maar je ziet wel veel van de schade die deze indringers hebben aangericht.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL

Lees ook:  Zweedse jongens neergestoken in Burger King door migranten (video)


Comments

comments