Syrië en de oorzaak voor de derde wereldoorlog indien Trump zijn zaakjes in Amerika niet op orde krijgt

Syrië en de oorzaak voor de derde wereldoorlog indien Trump zijn zaakjes in Amerika niet op orde krijgt

24 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Amerika voorziet al vanaf het begin allerlei terroristische groeperingen van wapens, voertuigen en geld in Syrië. Eerst Al Qaida, ISIS, ISIL, en nu de SDF waarin zich vele Koerdische PKK terroristen hebben verschanst. Maak niet dezelfde fout als velen op aarde. Al Qaida is niet hetzelfde groep- je terroristen als ISIS en ISIS is ook niet hetzelfde als ISIL. Ze hebben met reden allemaal andere namen. DAESH daarentegen is een verengelst scheldwoord dat feitelijk Dumb Asshole Extremist Shi’a Haters betekent. Het wijst op een gewelddadige Salafi-jihadist, gemilitariseerd en natuurlijk van buitenlandse oorsprong die men kan inzetten als levende bom en massamoordenaar om het veroverde terrein uit te breiden en is vooral actief in Irak en Syrië. DAESH haat alle Sjiieten en ‘ongelovigen’.

We weten nu zeker dat Trump voor de tweede maal met afzetten wordt bedreigd door de democraten, waar Killary Clinton zich al warm loopt om het bevelhebberschap van de totale Amerikaanse strijdkrachten van Trump over te nemen. Als Trump nu WEER toegeeft aan de democraten en hij begint weer met troepen terug te sturen naar Syrië om de PKK terroristen van SDF te helpen in hun strijd tegen de Turkse troepen, zal dit mogelijk een derde wereldoorlog ontketenen. De wereld is het terroristische wangedrag van de AMERIKANEN beu. Of Trump vernietigt de DEEP STATE en al zijn vijanden bij de CIA, NSA en FBI en laat de Turk, geholpen en bijgestaan door Rusland, bezig in Syrië. OF Amerika krijgt in Syrië, Libanon, Rusland, Turkije, Iran en Irak over zich heen. En, dat zal het RASSE einde inluiden van de zichzelf roemende en onoverwinnelijke vindende Amerikanen! Het wordt tijd dat ze eens flink op hun falie gaan krijgen!

Lees ook:  Een zeer Amerikaanse staatsgreep

Niemand wil oorlog, maar er is geen enkel land dat zich nog veel langer wil laten overheersen door Amerika. Zelfs Merkel wijkt steeds meer af van de Zionistische lijn en zoekt veelvuldig toenadering bij Poetin. Beiden bellen regelmatig met elkaar. Het is het einde van de Amerikaanse buitenlandpolitiek die feitelijk uit drie woorden bestond.”Assad must go!” Eigenlijk bedoelden ze:

“Alle olie van Syrië is van ons.” Maar wat de Amerikaanse regeringen niet hebben begrepen is, dat ze zich vergaloppeerd hebben door hun legers te versplinteren over heel de aardbol. Daarbij, en dat is de financiële kant van het verhaal, hebben ze hun vloot en raketten verwaarloosd zodat Rusland al veel verder is met nieuwe technieken en deze ook al aan Turkije, Iran en China heeft verkocht. De tijd dat je met vliegdekschepen een land kon overwinnen zijn voorbij. De nieuwe generatie raketten kunnen alle schepen op meer dan 2.000 kilometer uit de kust kelderen zodat gevechtsvlieg- tuigen niet eens terug kunnen keren. Als voorbeeld geef ik het maximale bereik van een F-16. 2.700 kilometer. Piloten van gevechtsvliegtuigen gestationeerd op vliegdekschepen worden kamikazepiloten, niet? Waarom ik dit nu als waarschuwing breng?

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Hoe miljardairs het liberalisme overnamen en het vernietigden

Trump heeft de terreurorganisatie ‘Witte Helmen’ net nog $4,5 miljoen gegeven.

Hoe dan ook. Trump vecht tot de dood met zijn echte vijanden en dat zijn de Zionisten, de Bancaire maffia, Deep State en de democraten in Amerika of hij stuurt troepen terug naar Syrië en krijgt de ganse wereld op zijn nek. Want de Amerikaan moet voor eens en altijd verslagen worden ondanks dat niet veel mensen in het westen willen ZIEN dat Amerika de grootste terrorist ter wereld is, en alleen in de naam van olie en de van hen door ieders strot geramde PETRODOLLAR!

Als het erop aankomt draait het allemaal om geld en macht. Iedere normale mens op de wereld is

OORLOGSMOE! Kranten zijn propagandamachines die ons wijs maken dat WIJ vijanden hebben. Vergeet het. OORLOGEN brengen veel op voor oorlogsindustrieën en banken. ALLES DRAAIT OM GELD! Je bent onnozel om in al deze bakerpraatjes van elite-, politieke- en schrijvende maffia te trappen! Vergeet idem niet dat Israël ook een halt voor WERELDVREDE betekent. Maar niemand KAN Israël vernietigen zonder Amerika uit te schakelen! Zonder Amerika zijn ook de andere Zionistische staten zoals Engeland, Frankrijk en Duits- land van geen enkele waarde meer om Israël te beschermen. Over Nederland en België, met een leger dat bestaat uit één man en een apenkop, hoeven we het al helemaal niet te hebben!

Lees ook:  De opkomst van militante religieus gekken in Latijns-Amerika "Christo-fascistisch" genoemd

if Trump plays this card to get them off his back, would see his enemies backing off from their attempts to overthrow him but whose downside risks World War III as the world is fast uniting to end Americas endless wars themselves.

Wordt Syrië onze GLOBALE NACHTMERRIE?Comments

comments