Bespottelijke islamofascist Arnoud van Doorn vindt muziek “gevaarlijk voor kinderen” en wil verbod

Bespottelijke islamofascist Arnoud van Doorn vindt muziek “gevaarlijk voor kinderen” en wil verbod

25 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Als Arnoud van Doorn de kalief van Nederland werd, zou hij vermoedelijk meteen stoppen met muziek laten horen aan kinderen. Dat zou “gevaarlijk” zijn en moet bovendien in een goede islamitische opvoeding worden vermeden.

Religie is één van de meest geaccepteerde vormen van fascisme op aarde. En alhoewel ook het christendom bepaald niet gevrijwaard is van vieze bruine vlekken, mogen we ook Geloof van de Hemselse Vrede niet vergeten: de islam. In Nederland lopen er genoeg normale moslims rond, hoor. Maar de door Mohammed gestichte religie heeft ook een hoop potentiële tbs-klanten voortgebracht die hun ideologie gebruiken om alles wat leuk is kapot te verbieden. Mooie vrouwen? Weggestopt onder de vieze vaatlappen. Varkenslapje? Haram! En muziek? Nou, dat is levensgevaarlijk voor kinderen!!!! En muziekinstrumenten zijn al helemaal uit den boze: ook voor volwassenen.

Tim Engelbart on Twitter

Jenny Douwes in het zonnetje gezet door homo-hatende en FvD-minnende christenen van Civitas Christiana https://t.co/dRHogAGbqu

Tenminste, zo begrijpen we vandaag uit de mond van het psychisch gestoorde Haagse raadslid Arnoud van Doorn. Hij wil dat muziek wordt weggehouden bij kinderen, want het zou gevaarlijk zijn. Als ‘bewijsmateriaal’ komt hij met wat stoffige islamo-idioten aanzetten die deze plezierhatende plannen van ganser harte zouden ondersteunen. Kijkt u even mee naar deze totaal van de pot gerukte bekeerling:

Lees ook:  Islamgeleerde belooft: potentie van 100 mannen en "menstruatievrije vrouwen" in het paradijs

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenBelt er iemand even de mannen met de lange witte jassen voor dit relifascistische stuk tuig genaamd Arnoud van Doorn? Namens bijna de gehele Nederlandse samenleving: alvast bedankt voor de moeite!Comments

comments