Italiaanse nationale secretaris geeft toe dat hij Soros-geld heeft meegenomen om open grenzen te verleggen

Italiaanse nationale secretaris geeft toe dat hij Soros-geld heeft meegenomen om open grenzen te verleggen

25 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

De voormalige nationale secretaris van de Italiaanse radicalen gaf toe dat zijn partij in 2017 $ 298.000 ontving van de stichtingen van George Soros ‘Open Society om de immigratie te bevorderen.

In slechts een jaar (2017-2018) gaf de globalist Soros in totaal $ 8,5 miljoen aan politieke partijen, verenigingen en NGO’s die in Italië actief waren om zijn immigratieagenda te bevorderen.

Riccardo Magi, voormalig secretaris van Emma Bonino’s globalistische Radical-partij en nu plaatsvervanger van + Europa, zei dat de fondsen beschikbaar werden gesteld “om een ​​brede hervorming van de Italiaanse immigratiewetten te bevorderen door middel van initiatieven om immigranten te helpen en hun sociale welzijn te bevorderen- wezen”.

Het geld was gericht op het verkrijgen van de benodigde 90.000 handtekeningen via een immigratiewet om een ​​grote pool van goedkope arbeidskrachten mogelijk te maken.

Magi zei dat de huidige immigratiewetgeving van Italië “een half miljard onregelmatige werknemers in Italië heeft voortgebracht. Met onze wet, die aan het einde van de vorige zittingsperiode is ingediend maar nog niet is ingediend, vragen wij dat er reguliere toegangskanalen zijn, we willen vraag en aanbod van arbeid met elkaar verzoenen ”.

“Het is dringend noodzakelijk om buitenlanders te regulariseren en te integreren, ik heb het natuurlijk niet over amnestie,” zei Magi. “Mensen achtervolgen het spook van Soros en zien niet wat de echte antidemocratische krachten in Italië zijn.”

“Salvini had gezegd dat hij over 5 jaar 500.000 irreguliere immigranten zou repatriëren. In feite heeft hij in slechts één jaar slechts 5.000 gerepatrieerd, ‘voegde Magi eraan toe. “Dus wat willen we doen? Waarom zou u niet iemand regulariseren die een werkgever klaar heeft om hem in dienst te nemen? ‘

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Isolatie, quarantaine en sociale afstand: oefen deze essentiële strategieën om de verspreiding van het coronavirus te stoppen

De Europarlementariër zei dat hij trots was om financiering van Soros te ontvangen, en benadrukte dat het veel beter is dan vrienden zijn met de Hongaarse premier Viktor Orban.

“Veel beter om steun van Soros te ontvangen dan om vrienden te zijn met Orban,” zei Magi.

“Ik erken de ontvangen financiering volledig, het is een punt van trots”, zei hij. “Anderen, zoals de League, lijken te hebben geprofiteerd van clandestiene fondsen van Russische afgezanten. Onze operatie was in het licht van de dag; het is allemaal goed. ”

Uit een ander nieuwsitem dat aanvankelijk niet gerelateerd lijkt, werden achttien arrestaties verricht in drie Italiaanse regio’s in de sector opvang van immigranten. Met fondsen verkregen van de staat, herstructureerden pro-immigrationists villa’s en organiseerden weelderige partijen.

Helaas staat dit niet op zichzelf. De Italiaanse Guardia di Finanza klopte de afgelopen jaren om de zes dagen bij een non-profitorganisatie en arresteerde iemand. De ‘filantropen’ die deze week waren gearresteerd, waren onder andere bezig met het restaureren van een privévilla met een tennisbaan.

Het onderzoek begon toen het verjaardagsfeest van een jongen – waarvoor honderd gasten waren uitgenodigd – op het onkostendeclaratie van de Italiaanse belastingbetaler belandde.

In 2018, na de vermindering van de landingen van migranten, heeft de staat 1,6 miljard euro bespaard, omdat de misdaden die zijn begaan met behulp van het excuus van immigranten ook zijn afgenomen.

De veroordeelde crimineel Salvatore Buzzi, in het centrum van de zogenaamde maffiahoofdstad , gaf toe dat hij meer verdiende aan het verkeer van immigranten dan aan drugshandel.Lees ook:  ZWEDEN; VAN PARADIJS TOT NACHTMERRIE

Comments

comments