Italiaanse nationale secretaris geeft toe dat hij Soros-geld heeft meegenomen om open grenzen te verleggen

Italiaanse nationale secretaris geeft toe dat hij Soros-geld heeft meegenomen om open grenzen te verleggen

25 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie
3
(6)

De voormalige nationale secretaris van de Italiaanse radicalen gaf toe dat zijn partij in 2017 $ 298.000 ontving van de stichtingen van George Soros ‘Open Society om de immigratie te bevorderen.

In slechts een jaar (2017-2018) gaf de globalist Soros in totaal $ 8,5 miljoen aan politieke partijen, verenigingen en NGO’s die in Italië actief waren om zijn immigratieagenda te bevorderen.

Riccardo Magi, voormalig secretaris van Emma Bonino’s globalistische Radical-partij en nu plaatsvervanger van + Europa, zei dat de fondsen beschikbaar werden gesteld “om een ​​brede hervorming van de Italiaanse immigratiewetten te bevorderen door middel van initiatieven om immigranten te helpen en hun sociale welzijn te bevorderen- wezen”.

Het geld was gericht op het verkrijgen van de benodigde 90.000 handtekeningen via een immigratiewet om een ​​grote pool van goedkope arbeidskrachten mogelijk te maken.

Magi zei dat de huidige immigratiewetgeving van Italië “een half miljard onregelmatige werknemers in Italië heeft voortgebracht. Met onze wet, die aan het einde van de vorige zittingsperiode is ingediend maar nog niet is ingediend, vragen wij dat er reguliere toegangskanalen zijn, we willen vraag en aanbod van arbeid met elkaar verzoenen ”.

“Het is dringend noodzakelijk om buitenlanders te regulariseren en te integreren, ik heb het natuurlijk niet over amnestie,” zei Magi. “Mensen achtervolgen het spook van Soros en zien niet wat de echte antidemocratische krachten in Italië zijn.”

“Salvini had gezegd dat hij over 5 jaar 500.000 irreguliere immigranten zou repatriëren. In feite heeft hij in slechts één jaar slechts 5.000 gerepatrieerd, ‘voegde Magi eraan toe. “Dus wat willen we doen? Waarom zou u niet iemand regulariseren die een werkgever klaar heeft om hem in dienst te nemen? ‘

Lees ook:  Linkse extremisten terroriseren rechters, vrouwen en zelfs peuters

De Europarlementariër zei dat hij trots was om financiering van Soros te ontvangen, en benadrukte dat het veel beter is dan vrienden zijn met de Hongaarse premier Viktor Orban.

“Veel beter om steun van Soros te ontvangen dan om vrienden te zijn met Orban,” zei Magi.

“Ik erken de ontvangen financiering volledig, het is een punt van trots”, zei hij. “Anderen, zoals de League, lijken te hebben geprofiteerd van clandestiene fondsen van Russische afgezanten. Onze operatie was in het licht van de dag; het is allemaal goed. ”

Uit een ander nieuwsitem dat aanvankelijk niet gerelateerd lijkt, werden achttien arrestaties verricht in drie Italiaanse regio’s in de sector opvang van immigranten. Met fondsen verkregen van de staat, herstructureerden pro-immigrationists villa’s en organiseerden weelderige partijen.

Helaas staat dit niet op zichzelf. De Italiaanse Guardia di Finanza klopte de afgelopen jaren om de zes dagen bij een non-profitorganisatie en arresteerde iemand. De ‘filantropen’ die deze week waren gearresteerd, waren onder andere bezig met het restaureren van een privévilla met een tennisbaan.

Het onderzoek begon toen het verjaardagsfeest van een jongen – waarvoor honderd gasten waren uitgenodigd – op het onkostendeclaratie van de Italiaanse belastingbetaler belandde.

In 2018, na de vermindering van de landingen van migranten, heeft de staat 1,6 miljard euro bespaard, omdat de misdaden die zijn begaan met behulp van het excuus van immigranten ook zijn afgenomen.

De veroordeelde crimineel Salvatore Buzzi, in het centrum van de zogenaamde maffiahoofdstad , gaf toe dat hij meer verdiende aan het verkeer van immigranten dan aan drugshandel.

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  Nederlandse partijen eisen dat FvD wordt uitgesloten van coalitie


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3 / 5. Vote count: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments