Lezersbrief: Ik ben vertrokken uit Nederland vanwege het islam geweld van jonge Marokkanen

Lezersbrief: Ik ben vertrokken uit Nederland vanwege het islam geweld van jonge Marokkanen

25 oktober 2019 14 Door Indignatie redactie

Ik woonde in Amsterdam, waar de linkse politiek steeds meer de migranten die er wonen meer voorrang geeft dan de Amsterdamse Nederlanders die daar hun hele leven wonen en werken de stad hebben zien veranderen in een stad vol met hoofddoeken en moskeeën.

Mijn vrouw en kinderen werden in Bos en Lommer steeds meer lastig gevallen als ze even naar de speeltuin gingen waar grote groepen kut-Marokkanen die boel aan het verzieken waren en als je er wat van zei kon je er op rekenen dat je werd uitgescholden voor vieze racist

Zoals zoveel Amsterdammers woonde ik in een achterstandswijk, de wijk waar ik ook heb gewoond toen ik dertig jaar jonger was en pas net aan het echte leven begon. Maar het voelt niet als dezelfde wijk. Vaak versta ik niemand meer om me heen in het winkelcentrumpje waar ik mijn boodschappen doe. Voelde mijn vrouw zich bloot en kwetsbaar in haar zomerjurk tussen de enkellange donkere gewaden en doeken die mijn medemens verhullen.

Ik ging geen avondwandelingen meer maken in mijn eentje zoals ik vroeger deed, de sfeer is veranderd. Er hangt een soort permanente dreiging. Grote groepen mannen en jongetjes hangen rond in het park, roepen me na in talen die ik niet versta, en waren er bedreigingen zoals wat moet je hier kut Hollander rot op uit onze wijk.

Lees ook:  Politiek doet belachelijk geschokt over salafisme op moslimscholen ze wisten dit al heel lang!

Als ik op mijn balkon zit zie ik de drugsdealers komen en gaan, deals op de parkeerplaats en het grotere werk in de bosjes achter mijn flat. Enkel en alleen de ‘usual suspects’. Politie kan maar weinig doen, al doen ze nog zo hun best, de extra patrouilles werken keer op keer maar tijdelijk.

Ik zie geen integratie, ik zie de verdeeldheid. Er is geen contact tussen autochtoon en allochtoon en er is geen contact tussen allochtone groepen van verschillende afkomst. We leven in parallelle samenlevingen langs elkaar heen. We zien elkaar en wisselen een enkele keer een woord maar daar houdt het wel op.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenMijn oude wijk waar ik hooguit aangesproken werd door een Antilliaanse man met een soms wat twijfelachtig compliment is niet meer. Mijn kinderen, twee mooie dochters konden niet meer alleen naar buiten of ze werden direct omringt door een stelletje schoften met scooters en werden meerdere malen lastig gevallen, dit deed de druppel in de emmer overlopen en nam ik de beslissing om naar het zuiden van Spanje te vertrekken waar het leven nog goed is en Marokkanen geen grote bek hebben omdat de Spanjaard wel tegen de migranten durven in te gaan.

Lees ook:  Trump beweert dat het COVID-19-vaccin in oktober klaar zal zijn, in tegenspraak met experts

Mijn kinderen hoeven nu niet meer op te passen en kunnen nu zelf heerlijk op strand spelen met kinderen zonder dat er opgepast moet worden, ze leren Engels, en Spaans, en kunnen heerlijk zorgeloos verder met hun leven iets waar veel kinderen in Nederland van dromen.

Ik zal eerlijk wezen JA we missen Nederland, JA als de islamisering in Nederland er niet had geweest had ik nooit weggegaan, ik hou mijn stemrecht en zal volgend jaar voor de PVV stemmen om mijn land te beschermen tegen meer islam, maar op dit moment heeft Rutte  het voor ons verneukt en hebben we deze stap gedwongen gezet want ik laat mijn kinderen niet verpesten door hoofddoek dragende buitenlanders die denken dat in Nederland alles mag en kan.

Nu staat er in het nieuws dat er nog duizenden plaatsen nodig zijn om migranten onderdak te geven BELACHELIJK de Nederlander moet 10 jaar wachten op een woning, kapitalisten zoals een prins kopen huizen op en verhuren die voor prijzen die jij en ik niet kunnen betalen dit alles dankzij een beleid in Amsterdam die er meer toe gericht is om de moslim te beschermen terwijl de echte Amsterdammer weggejaagd word met dank aan Halsema en ons kabinet.

Lees ook:  Experts bezorgd over effect blowverbod toeristen

Ik baal van de linkse sekte en onze politici die de problemen van de multiculturele samenleving bagatelliseren.

Als het zo door blijft gaan is het begrijpelijk dat steeds meer mensen Nederland willen verlaten.

Ik wens u allen sterkte in de toekomst waar de islam, sharia en nog meer links beleid Nederland tot een islamitische staat maken.Comments

comments