Mediterrane migranten spreken duidelijke tekst: “Angela Merkel is de moeder van alle Afrikanen”

Mediterrane migranten spreken duidelijke tekst: “Angela Merkel is de moeder van alle Afrikanen”

25 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Nieuwe gegevens van het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken tonen aan dat het aantal bootmigranten weer dramatisch toeneemt. Sleepboten kunnen nog steeds adverteren om hun “klanten” naar hun gewenste bestemming te brengen. En dat is vaak Duitsland. Sommige Afrikanen spraken nu op televisie over waarom ze daar naartoe willen.

Is immigratie naar Europa, vooral uit Afrikaanse landen, nu eindelijk gereguleerd? Vorige week landde een eerste charterpiloot van de Internationale Organisatie voor Migratie in Kassel met Somalische vluchtelingen uit Ethiopië. Hiervan waren 91 opvallend in vergelijking met de illegale immigratiestromen, 91 van de 154 mensen.

De vlucht maakt deel uit van het hervestigingsprogramma van de EU, dat is opgezet voor de wettelijke hervestiging van “kwetsbare mensen”. Als het zulke gecontroleerde acties zouden zijn, zou je denken dat het probleem van ongecontroleerde massa-immigratie langzaam maar zeker zou worden opgelost. Maar dat is niet zo.

Nu komen meer mediterrane migranten terug

Zoals nieuwe cijfers van het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken laten zien, is het aantal bootvluchtelingen sinds september drastisch toegenomen. Tot die tijd kwamen er steeds minder immigranten per schip naar Italië dan in dezelfde maanden van 2018.

In september vorig jaar registreerden de autoriteiten 947 bootmigranten, een jaar later was het 2.498. In oktober 2018 arriveerden 1.007 mensen in de bootstatus via de Middellandse Zee en tegen de deadline van 22 oktober zijn ze nu bijna 1.700.

Dit kan ook verband houden met het feit dat organisaties voor vluchtelingenhulp ochtendlucht opnieuw voelen na het vertrek van Lego van Matteo Salvini uit de regering in Rome. Ocean Viking heeft momenteel 104 immigranten aan boord van een haven in Italië of Malta. De bemanning had eerder het bevel van de Libische kustwacht geweigerd om de migranten terug te brengen naar Tripoli.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Grensmuur naar Zweden: Denemarken wil geen geïmporteerde multiculturele terreur

Zelfs als Noord-Afrikaanse smokkelaars zoals het begin van de week keer op keer in de Siciliaanse stad Agrigento worden gearresteerd, zal de toestroom van illegale immigranten niet verminderen. De sleepboten kunnen nog steeds adverteren om hun “klanten” naar het gewenste land van bestemming te brengen.

En federale minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) wil de directe route van het vluchtelingenschip naar Duitsland zelfs . Op EU-niveau zou hij zeker geen grote obstakels moeten tegenkomen om zijn plan uit te voeren om een ​​kwart van de bootvluchtelingen naar Duitsland te brengen. Dat wordt natuurlijk geprezen vanwege het VN-vluchtelingenbureau.

“Angela Merkel heeft veel gedaan voor illegale immigratie”

Maar niet alleen via Italië en Malta bereiken mediterrane migranten Europa. Een andere route voert door Zuid-Spanje. Verslaggevers van het ZDF-programma “Frontal 21” vergezeld in de nieuwste aflevering op dinsdagavond, een aantal ingenieurs op de illegale route naar Duitsland.

Daarin leert de kijker niet alleen hoe het Rode Kruis hen naar de grens met Frankrijk “smokkelde”, hoewel zij asiel zouden moeten aanvragen in Spanje. De Afrikanen zeggen ook botweg dat ze Duitsland expliciet willen en waarom: “Angela Merkel heeft veel gedaan voor illegale immigratie. Het heeft in 2015 bijna twee miljoen migranten ontvangen. “

De groep had al YouTube-video’s van de kanselier in Guinee bekeken. “Merkel is de moeder van alle Afrikanen. Dat is de reden waarom zo velen van ons op weg zijn naar Duitsland. “Signalen van een restrictief, zelfs dodelijk asielbeleid in Europa, zoals vaak beschuldigd door linkse politici en de media, lijken Guinese niet dringend. In plaats daarvan echter, het beleid van niet-gereguleerde immigratie, grotendeels medeverantwoordelijkheid van de Duitse kanselier.Lees ook:  WTF: Windmolens toch niet zo milieuvriendelijk: honderden kilo's giftige gassen de lucht in

Comments

comments