Oliver Stone laat zien dat Amerika terroristenstaat nr 1 is in de wereld (video)

Oliver Stone laat zien dat Amerika terroristenstaat nr 1 is in de wereld (video)

25 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

OLIVER STONE ZIJN VERZWEGEN DOCUMENTAIRE OVER AMERIKA ALS TERRORIST NUMMER 1 IN DE WERELD, MANIER VAN HANDELEN EN GEBRUIKTE TACTIEKEN!

Een 90 minuten durende docu waarin exact uit de doeken wordt gedaan hoe Amerika te werk gaat en welke tactieken dit land gebruikt om coupes in andere landen te plegen, en nieuwe ‘leiders’ in de vorm van trekpoppen te laten doen wat zij willen. We zien duidelijk hoe het landen als Libië, Jemen, Indonesië, Iran, Chili en Syrië is vergaan terwijl de coup d’état in Oekraïne tot in detail wordt uitgelegd en WIE er allemaal verantwoordelijk voor zijn geweest. Het begin, de ECHTE GESCHIEDENIS van Oekraïne moet je eerst zien, dan pas begrijp je waarom Oekraïne een broeinest is van NAZI’s en RECHTS EXTREMISTEN!

Deze Docu is vrij van rechten. Moest deze onverhoopt van YouTube verdwijnen dan heb ik de ganse docu en zal deze terug ter beschikking stellen. De waarheid over corruptie en terrorisme moet voor eens en altijd worden uitgeklaard en de verantwoordelijkheid voor alle ellende in de wereld moet bij de juiste personen en landen worden gelegd.

“FUCK THE EU” van die Amerikaanse TUTHOLA (48 min) ben ik nog niet vergeten! Deze weinige woorden zeggen genoeg over de mentaliteit in de Amerikaanse politiek en hun VERWAANDE, OVER HET PAARD GETILDE POLITICI!

Lees ook:  Artsen geven onheilspellende waarschuwingen over coronavirus over Trump Rally: 'A Setup For Disaster'

Natuurlijk zegt het ook genoeg over onze KLOOTLOZE politici die geen vin verroerden na deze zware politieke belediging!

Mijn vrouw heeft MEER BALLEN dan het ganse EU Parlement en Rutte bij elkaar!

Comments

comments