Schokkend dit is de EU: Drieënhalve minuut staatsrepressie uit Spanje Catalonië

Schokkend dit is de EU: Drieënhalve minuut staatsrepressie uit Spanje Catalonië

28 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Dit is Europa anno 2019, Negen Catalaanse separatisten veroordeeld tot celstraffen van 9 tot 13 jaar: “In totaal meer dan 100 jaar gevangenis, dit is barbaars”

Het Spaanse hooggerechtshof heeft negen van de twaalf Catalaanse separatisten die terechtstonden voor hun rol in het onafhankelijkheidsreferendum en de poging tot afscheiding van Catalonië in 2017, veroordeeld tot celstraffen van 9 tot 13 jaar. Ze zijn veroordeeld voor verduistering van overheidsgeld en opruiing. Drie anderen zijn veroordeeld tot het betalen van een boete. Deze drie worden schuldig geacht aan ongehoorzaamheid. In de straten van Barcelona slaat de politie er weer op los, want manifestanten komen opnieuw op straat.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe overeenkomsten met Frankrijk () zijn navenant. Nog een overeenkomst tussen Spanje en Frankrijk is dat deze beelden NIET te zien zijn bij de EU reguliere media.

Niemands Knegt on Twitter

TsunamiDemocràtic Drieëneenhalve minuut staatsrepressie uit Spanje. De overeenkomsten met Frankrijk (#GiletsJaunes) zijn navenant. Nog een overeenkomst tussen Spanje en Frankrijk is dat deze beelden NIET te zien zijn bij de EU reguliere media. https://t.co/xLkhWlXm9CComments

comments