Na horror in Limburg: nog een vrouw op brute wijze vermoord in Duitsland

Na horror in Limburg: nog een vrouw op brute wijze vermoord in Duitsland

29 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Op zondag vond opnieuw een verschrikkelijke bloedige moord plaats in Mannheim. Slechts een paar dagen na de moord in Limburg werd een vrouw door “scherp mes en botte bijl” in haar huis vermoord. De vermeende dader is de ex-vriend van de vrouw.

Een woordvoerster van de politie in Mannheim bevestigde zondag dat de verdachte in de loop van de maandag aan een magistraat moet worden aangeboden. De verschrikkelijke bloederige daad gebeurde in de nacht van zondag. Een getuige vertelde de politie Mannheim, nadat hij een luide ruzie in de gang van een woongebouw had gehoord. Toen de officieren en de ambulance even later arriveerden, deden ze een vreselijke ontdekking: op de vloer lag een met bloed bespatte vrouw met ernstige verwondingen die volgens de politie werden veroorzaakt door “scherpe en botte bijl”.

Voor de 33-jarige vrouw kwam alle hulp te laat. Ondanks onmiddellijk geïnitieerde reanimatiemaatregelen, stierf ze ter plaatse. Naast de gesneuvelden is er een tweede slachtoffer: in de gang troffen de agenten een andere ernstig gewonde vrouw met steekwonden aan. Ze werd onmiddellijk naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. De verwondingen van de vrouw bleken niet levensbedreigend te zijn.

De officier van justitie Mannheim en het politiebureau Mannheim legden in een gemeenschappelijke boodschap uit dat de onderzoekers voortkomen uit de algemene omstandigheid van een moorddelict en een poging tot moorddelict. Als dringende verdachte is de ex-vriend van de vermoorden. De vermeende dader werd zondagochtend vroeg gearresteerd door SEK-troepen.

Lees ook:  Nog een diep door de staat aangespoord Trump-beschuldiging: Oekraïne is een teerbaby van corruptie

Voor de leeftijd van de verdachte, de leeftijd van het tweede slachtoffer en de achtergrond van de daad in Mannheim, is er nog geen informatie. Pas ongeveer twee maanden geleden vond er een dodelijke relatie plaats in Mannheim: in een flat in het district Rheinau had een 29-jarige man zijn 22-jarige ex-vriendin op brute wijze vermoord met in totaal 40 steekwonden – waarna hij van de vijfde verdieping sprong maar overleefde zwaargewond.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenSchokkende moord in Duitsland: vrouw overreden & vervolgens doodgeslagen op klaarlichte dag door haar ECHTGENOOT

Een vrouw in Limburg, Duitsland werd overreden en vervolgens aangevallen met een bijl door haar vervreemde echtgenoot, volgens rapporten. De gruwelijke moord was de tweede schokkende misdaad die deze rustige stad deze maand trof.

Het 31-jarige slachtoffer was gaan wandelen toen ze werd geramd door de verdachte, die haar naar verluidt bijna 30 meter (98 voet) sleepte totdat zijn voertuig de muur van een huis raakte. De koelbloedige moordenaar stapte toen uit zijn auto, haalde een bijl uit de kofferbak en hakte naar het lichaam van de vrouw.

Er wordt aangenomen dat het slachtoffer zich onlangs van haar moordenaar had afgescheiden en samen met haar twee kinderen naar een lokaal vrouwenopvangcentrum was verhuisd. Sommige rapporten hebben zowel de aanvaller als het slachtoffer geïdentificeerd als Duitse burgers van Tunesische afkomst, maar hun nationaliteiten zijn niet bevestigd door de autoriteiten.

Lees ook:  AfD-leider Chrupalla roept op tot verbale ontwapening - anders dreigt een burgeroorlog

Een gruwelijke video van de aanval, gefilmd door getuigen, verspreid over sociale media. De clip lijkt grotendeels van internet te zijn geschraapt nadat de politie van Hessen zei dat het delen van de video een promotie van geweld zou zijn, in strijd met de Duitse wet.

De verdachte heeft zich naar verluidt overgegeven aan de autoriteiten, maar heeft tot nu toe geweigerd samen te werken met onderzoekers.

De onuitsprekelijke misdaad komt minder dan een maand nadat een man van Syrische afkomst een vrachtwagen gebruikte om het introverkeer in Limburg te ploegen, waarbij ongeveer 10 mensen gewond raakten. Onderzoekers zeiden dat ze het incident behandelden als een daad van terrorisme.

Let op deze beelden kunnen zeer schokkend zijn:Comments

comments