Nederland gaat fors meer betalen aan EU: bijdrage stijgt met 75% tijd voor NEXIT

Nederland gaat fors meer betalen aan EU: bijdrage stijgt met 75% tijd voor NEXIT

29 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

Nederland gaat nóg meer aan de Europese Unie betalen. Dat blijkt uit berekeningen die de Duitse regering lekte naar de Britse Krant Financial TimesDe stijging van de bijdrage is op z’n minst opvallend te noemen, aangezien Nederland per hoofd al de grootste betaler is.

Volgens de berekeningen zou de bijdrage van Nederland met zo’n 75% stijgen, van ongeveer 7,5 miljard euro naar 13 miljard euro in 2027De berekeningen zijn gebaseerd op een voorstel van de Europese Commissie om de jaarlijkse EU-begroting te laten stijgen naar 1,1% van alles wat in de EU verdiend wordt. Ter vergelijking: de bijdrage van Duitsland zou meer dan verdubbelen van 15 naar 33 miljard euro. Frankrijk, een land dat vier keer zo groot is als Nederland, zou slechts stijgen van 7,5 naar 10 miljoen euro.

Meer geld naar Brussel? Verzet tegen hoger EU-budget groeit

Nog eens drie landen verzetten zich tegen het plan voor een grotere Brusselse begroting. Zweden, Oostenrijk en Denemarken sluiten zich aan bij Nederland en Duitsland.

Als het aan de Europese Commissie ligt, wordt de komende meerjarenbegroting ondanks het vertrek van de Britten vergroot tot 1300 miljard euro – een toename van zo’n 300 miljard. Dat komt neer op 1,11 procent van het gezamenlijke Europese inkomen. Het Europees Parlement denkt zelfs aan 1,3 procent.

De vijf landen willen echter dat niet meer dan 1 procent wordt uitgeven aan het EU-budget. Dat lieten zij woensdag weten op een bijeenkomst van de EU-ministers van Financiën in Luxemburg.

‘Coalitie valt niet te negeren’

De EU kan niet heen om deze ‘coalitie van vijf netto-betalers’, zei de Oostenrijkse minister Eduard Müller. “Als de Britten de EU verlaten financieren wij 40 procent van het Europese huishouden. Met die situatie moet rekening gehouden worden”, aldus Müller.

Volgens minister Wopke Hoekstra (Financiën, CDA) is die 1 procent ‘meer dan voldoende’. Ook moet het meerjarig financieel kader (mfk) zoals de meerjarenbegroting officieel heet, dringend gemoderniseerd worden met thema’s als innovatie, klimaatverandering en grensbewaking, zei hij. Hierover wordt morgen verder gesproken in het Europees Parlement.

Wat betaalt Nederland?

Nederland draagt de laatste jaren steeds meer geld af (6,9 miljard in 2017) dan we terugkrijgen uit Brussel  (3,7 miljard in 2017) en is zo per saldo een ‘netto-betaler’.

Omdat Nederland relatief meer betaalt dan landen met een vergelijkbare welvaart, krijgen we sinds 2007 een jaarlijkse korting van bijna een miljard euro. Die korting bestaat uit een vast bedrag van zo’n 700 miljoen euro en een lagere btw-afdracht, wat nog eens enkele honderden miljoenen euro’s scheelt.

Deze constructie is ooit bedacht om Nederland te compenseren, omdat we een van de grootste nettobetalers zijn. Maar als de Commissie zijn zin krijgt, wordt deze korting over een periode van vijf jaar uitgefaseerd.

Het kabinet verzet zich tegen de plannen van de Europese Commissie, maar Nederland lijkt sowieso meer te gaan betalen.

NEXIT (Nederland uit Europese Unie zo snel mogelijk)

Het is eigenlijk heel eenvoudig om te snappen dat het niet verstandig is voor Nederland om ons op te laten slokken door de Europese Unie. Ik zal het uitleggen aan de hand van een spel.

Stel je voor dat je een spel doet. Je hebt twee grote landen en een aantal kleine landjes. Elk land krijgt stemmen naar de grote van het land. Als er keuzes gemaakt worden, worden de stemmen van een land geteld. Wie de meeste stemmen heeft, krijgt de meeste zeggenschap over welke beslissing er gemaakt moet worden.

Welke landen denk je dan die het voor het zeggen krijgen? De grootste landen natuurlijk. En dat zijn Duitsland en Frankrijk in de EU.

Frankrijk en Duitsland zijn de grootste landen binnen de EU en hebben de meeste zeggenschap. Dan kan je misschien zeggen: De kleine landen kunnen samen een vuist maken. Het probleem is dat de kleine landen ook allemaal verschillende belangen hebben. Waarom zal Polen samen met Nederland een vuist maken voor een vismethode van Nederland?

Als Nederland een bepaald belang heeft en Frankrijk een belang die daar tegenin gaat. Wie denk je dan dat er gelijk krijgt. Frankrijk natuurlijk. Dit zag je ook in de visserij:

Nederlandse vissers viste op een bepaalde manier die Franse vissers niet aanstonden. Wie denk je dat er niet meer op die bepaalde methode mochten vissen? Nederlandse vissers moesten stoppen met hun methode. Terwijl de Nederlandse manier van vissen een stuk beter voor de natuur is.

Als Nederland gewoon zelfstandig was geweest hadden de Nederlandse vissers binnen hun wateren gewoon hun methode kunnen houden en de Fransen hun methode van vissen binnen  hun wateren. Of we hadden een goede deal kunnen sluiten.

Als je een beetje verstand hebt van strategische spellen, dan moet je snappen dat het voor Nederland super dom is om je eigen zelfstandige status op te geven en steeds meer verweven te worden in de EU waar Duitsland en Frankrijk het voor het zeggen hebben. Als zelfstandig land kan je veel beter voor je eigen belangen opkomen.

Lees ook:  De EU maakt Europa kapot

Stel je voor dat je een mooie eigen huis hebt en een mooie tuin. Je bepaalt zelf met je vrouw wat voor soort meubelen je in huis zet en wat voor planten in de tuin. Je hebt twee buren naast je wonen die flinke spierballen hebben en je kunnen beschermen voor de gevaarlijke overbuurman. In ruil voor hun bescherming geef je hun medezeggenschap over jouw tuin en huis. Waardoor je niet zelfstandig meer kunt bepalen wat je in je tuin doet of in huis, maar je dat samen met de buren moet beslissen. Is dat niet SUPER DOM! Je kan de buurmannen beter wat geld toestoppen of laat je vrouw een taart voor ze bakken voor hun bescherming. Nog beter is dat je ervoor zorgt dat je zelf flinke spierballen krijgt en voor jezelf op kan komen. Maar geef geen zeggenschap over je huis en tuin aan je buren! Blijf eigen baas.

Laten we hopen dat er mensen opstaan die inzien hoe super dom dit is om de leiding van ons land steeds meer bij de Duitsers en Fransen neer te leggen! De mensen in de politiek die dit niet snappen, adviseer ik om uit de Nederlandse politiek te gaan en het te houden bij het spel Ganzenbord. In dit spel kan je namelijk geen strategische blunders maken. Misschien hun wel, maar ja dan blijft ieder geval de schade beperkt.

Elke politieke leider in Nederland die voor de EU is, is tegen Nederland!

Om te kijken of we het wel redden met ons ‘kleine’ landje kunnen we ook kijken naar KLM en Airfrance. KLM dacht in het verleden niet zelfstandig door te kunnen gaan en zijn gefuseerd (overgenomen) door Air France. Terwijl Air France veel groter is dan KLM, maakte KLM in de afgelopen tijd veel meer winst dan Air France. Air France maakte een winst van 250 000 000 en KLM maakte een winst van 1000 000 000. Of te wel KLM maakte 4 keer zoveel winst dan Air France terwijl KLM een stuk kleiner is.

Als Nederland zijn we misschien geografisch kleiner, maar kunnen we makkelijk tegen de landen Frankrijk en Duitsland op met onze economie als we maar zelfstandig blijven en zo voor onze eigen belangen kunnen op blijven komen. Dit zie je ook in het verleden terug in onze geschiedenis. Als land hebben we hele mooie dingen voor elkaar gekregen. Zonder Duitsland en Frankrijk.

Dit wil niet zeggen dat we vijandig tegen deze landen moeten zijn. Maar dat we zelfstandig door gaan en goede afspraken maken met deze landen. Net als als Noorwegen en andere landen die zelfstandig zijn, maar goede afspraken hebben gemaakt.

Hoe wordt onze economie. Beter dan ooit te voren. Waarom:

Stel je voor dat je een inkomen hebt. Van dat geld geef je een gedeelte weg aan iemand die het verkwanselt. (EU) En die iemand maakt het moeilijker voor jou om bepaald werk uit te voeren. (Onze vissers en chauffeurs) Waardoor je minder inkomen krijgt en minder kan uitgeven.

Of je hebt een inkomen en gaat daar voorzichtig mee om en geeft dat uit aan betrouwbare investeringen. Wat uiteindelijk geld opbrengt. Je hoeft geen geleerde te zijn om dat te snappen dat we veel beter uit zullen zijn zonder de EU!

Voor de miljarden die wij aan de EU geven, kan heel Nederland met vervroegd pensioen. Of heb je liever dat je geld naar de EU gaat zodat de Grieken met vervroegd pensioen kunnen en wij doorwerken tot we ons graf kunnen aanraken?

Nu kan je afvragen wat wij aan de EU moeten betalen om als land eruit te gaan. Het is beter om de vraag om te draaien. Wat gaat de EU aan ons betalen. We hebben als land al miljarden in deze bodemloze put gestort waar andere landen van geprofiteerd hebben. Waar we geen cent van terug hebben gezien.

Hoe gaat de EU dit compenseren? Ik weet dat Amerika, Canada en Engeland  met alle plezier voor ons willen bemiddelen. Wat dacht je van 10 procent van de opbrengst? Je snapt natuurlijk wel dat de Engelsen, Canadezen en Amerikanen 10 procent veel te weinig vinden. 🙂

Elke cent die Engeland betaald aan de BREXIT is een schande voor Engeland. De EU moet aan de Engelsen betalen en niet de Engelsen aan de EU! Hoeveel miljard hun al in deze bodemloze put hebben gestort waar ze geen cent van terug hebben gezien! Engelsen laat jullie moed zien die jullie al eeuwen getoond hebben!

We hebben een minister-president nodig die voor de belangen van Nederland opkomt en niet die zich laat gebruiken door de EU! Elke cent die we aan de EU moeten betalen omdat wij eruit gaan is een schande voor Nederland! Zij moeten aan ons betalen en wij niet aan hun. En we accepteren geen klein bedrag!

Lees ook:  EU-politici wenden zich tot "slangenbal" om een ​​eigen carrière te maken

In een ander deel van ons koninkrijk word er nog gewoon betaald met de gulden. Het is dus geen probleem om dat in de rest (Nederland) van het koninkrijk weer in te voeren.

Hoe betalen in het buitenland? Je steekt je pas in de muur in dat betreffende land en haalt de juiste biljetten eruit van dat land, je betaald met een wereldpas, creditkaart of andere manier. Zo moeilijk is dat niet. Daar hebben we geen euro voor nodig.

Onze voorouders hebben gestreden voor een onafhankelijk Nederland en vragen zich waarschijnlijk af of we wel goed bij ons verstand zijn door ons bestuur bij Frankrijk en Duitsland te leggen. Gewoon onze eigen broek ophalen!

Of een economie bloeit heeft niets te maken met afhankelijkheid van andere landen om je heen. Maar in hoever dien je als land God? Hoe meer je God dient, hoe meer de economie zal bloeien. God kan zelf maken dat de landen om ons heen afhankelijk worden van ons.

Waarom denk je dat China zo opbloeit? Omdat er gigantisch veel mensen tot Jezus komen en Hem beginnen te dienen.

Waarom moeten onze chauffeurs tol (geld) betalen om op de wegen van Duitsland te rijden? Dat is toch niet eerlijk? Want de Duitse chauffeurs hoeven in Nederland geen tol te betalen. Daarom gaan wij ook op alle Duitse chauffeurs tol heffen binnen Nederland.

We gaan op alle Duitse schepen die onze Rotterdamse haven binnen varen ook tolheffingen doen.  We gaan ook heffingen doen op de Duitse schepen die naar Antwerpen varen door ons vaarwater.

Nu willen ze in Duitsland ook tol gaan heffen op onze personenauto’s. Wij zullen als Nederland ook op alle Duitse personenauto’s tol gaan heffen. Je ziet dat als wij niets doen als Nederland, de Duitsers steeds brutaler worden en het ons steeds meer geld gaat kosten!

Als zelfstandig land kan je gelijk opkomen voor je eigen belangen en Duitsland tegengas geven door tegenmaatregelen in te voeren. Als je dit via de EU moet spelen waar Duitsland meer zeggenschap heeft dat Nederland, snap je natuurlijk wel voor wie het beter uitpakt. Voor Duitsland natuurlijk. Als kleiner land is het dus super dom om in de EU te zitten waar grotere landen meer zeggenschap hebben.

Hoe komen onze grenzen eruit te zien? Onze grenzen gaan er net zo uitzien als het begin van een tolweg in Duitsland. Duitsers vinden het normaal dat onze chauffeurs tol betalen. Wij vinden het niet meer dan normaal dat zij tol gaan betalen om binnen ons prachtig mooi land te komen. Alle landen waar wij als Nederlander geen tol hoeven te betalen, hoeven bij ons ook geen tol te betalen.

Elke cent die onze vrachtwagenchauffeurs aan de Duitsers hebben betaald, zullen de Duitsers terug betalen door tol op personenauto’s en vrachtwagens te heffen op de Duitsers. Daarnaast zullen ook Duitse schepen die in onze havens komen of door onze vaarwegen varen naar Antwerpen tol gaan betalen. Totdat het laatste dubbeltje is terugbetaald wat onze vrachtwagen chauffeurs in Duitsland hebben betaald.

We heffen precies zoveel tol op de Duitse schepen dat het net niet aantrekkelijk genoeg is voor hun om om te varen.

Franse schepen en automobilisten gaan ook tol betalen. Wij betalen tol bij hun. Zij bij ons. En meer want zij moeten nog de investeringen terugbetalen die onze vissers hebben geleden door hun.

Onze Rotterdamse Haven blijft de grootste haven door haar strategische positie. Mocht de EU boten stimuleren om voortaan naar de Antwerpse Haven te varen in plaats van Rotterdam. Dan gaan wij op deze boten tol heffen omdat ze door ons vaarwater varen. Als de EU nog moeilijker gaat doen. Dan bouwen we een voetgangersbrug over ons vaarwater dat er alleen nog maar roeiboten naar Antwerpen kunnen varen. Er zullen mensen zijn bij de voetgangersbond die erg blij zijn met zo’n brug. 🙂  Prachtig uitzicht op al die roeiboten.

Waarom denk je dat andere landen bij de EU willen? Is dat omdat we zulke mooie ogen hebben? Natuurlijk niet! Ze weten dan dat de geldkraan dan open gaat. En wij als Nederlanders moeten daarvoor werken. En langer natuurlijk, want dan kunnen we nog meer geld brengen naar die landen! Schande!

De Fransen trekken zich terug uit KLM en moeten beseffen dat zij daar niets te zoeken hebben. Na 15 jaar proberen en dan de directeur die mede voor een 1000 000 000 winst heeft gezorgd willen ontslaan? Dit is grote schande!

Mochten ze zich niet terug trekken, dan zullen ze daar de consequenties van gaan ervaren doordat Nederland en haar bondgenoten harde handelsakkoorden tegen de Fransen zal sluiten.

Waarom zoekt KLM niet een partner in Amerika. Kijk naar DAF hoe geweldig het gaat!

Lees ook:  Goebbels en Marx lachen zich rot over wat we nu meemaken met de massahysterie

Alle volken zijn in Nederland voor vakantie of handel van harte welkom mits ze elkaar respecteren en elkaar in hun waarde laten. Wanneer krijgen ze onderdak (Een vast verblijf)? Alleen in uiterste nood. Wanneer neem jij een vreemde in huis? Toch ook alleen in uiterste nood?

Asielzoekers worden bij binnenkomst in ons land warm ontvangen. Er wordt gekeken door onze artsen naar de schade die ze hebben opgelopen. Mochten asielzoekers gezondheidsproblemen hebben. Dan wordt gekeken hoe lang ze nodig hebben om te herstellen.

Asielzoekers die gezond zijn of hersteld zijn, worden aan het werk gezet bij onze organisaties totdat duidelijk is of ze wel of niet mogen blijven. Ze krijgen alleen een vergoeding van onze overheid als ze daar voor werken en als  zij zich netjes gedragen. Bij het niet opkomen dagen bij het werk in onze organisaties zonder dat ze daar een goede reden voor hebben, worden gelijk het land uitgezet en krijgen geen vergoeding van de overheid.

Onze eigen Nederlandse inwoners krijgen voorrang voor het verkrijgen van een woning. Daarna pas de asielzoekers die een vast verblijf status hebben gehad. In je gezin haal je ook geen vreemde in huis en laat je jouw kind buiten staan.

Degene die haat zaait tegen enig volk binnen Nederland, moet Nederland direct verlaten en krijgen een verbod dat ze Nederland nooit meer in mogen. Mensen die graven van dode mensen kapot maken of bevuilen krijgen gigantisch zware straffen. Wij tolereren zulk gedrag totaal niet!

Elke seconde die wij in de EU zitten is een seconde teveel! Het is gelukkig geen oorlog, maar laten we alsjeblieft niet zo dom zijn door weer een neutrale houding aan te nemen als in de oorlog waar we 5 jaar de gevolgen van moesten dragen.

Terwijl als we een sterk leger hadden gehad. De Duitsers niet zo ver hadden kunnen komen. Mede daarom is het voor Nederland altijd goed om een sterk leger te hebben. Dan kijken de landen om je heen voor je uit en kan je andere landen met je leger helpen die in moeilijkheden zijn.

Of denk je dat de mensheid verandert is en dat je geen sterk leger nodig hebt. Je hoeft geen geleerde te zijn om te weten dat het kwaad altijd op de loer ligt.

Onze marine wordt 1 van de grootste in de wereld. Ons leger krijgt de capaciteit om elke burger in te schakelen.  Van kok, verpleger tot boer. Om te beschermen wat ons lief is en om de vrede in de wereld te bewaren. Onze burgers kunnen natuurlijk hun opleidingen gratis binnen het leger halen.

We kopen niet alleen wapens, maar ontwikkelen ze ook zelf. Dit is goed voor onze technologieën. Daarnaast zetten we onze eigen ruimtevaart op. Wat hebben we in de ruimte te zoeken? Niet veel. Maar het is supergoed voor onze technologie. Veel technologieën zijn in de ruimtevaart uitgevonden.

We spuiten een nieuw eiland op bij de andere eilanden in ons koninkrijk en lanceren daar onze raketten. Of kopen ergens een stuk land of werken samen met de Amerikanen.

We ontwikkelen technologieën die zo geavanceerd zijn dat het voor geen land meer interessant is om kernwapens te hebben.

We zullen als Nederland voorop lopen en niet achterop.

Geen peperdure Europese Unie, maar vredevolle uitbreiding van ons koninkrijk

Geen peperdure EU, maar wat dan wel? Wat kan de landen met elkaar binden en kost niets in vergelijking met de Europese Unie. Het is eigenlijk heel simpel. Ons koninkrijk!

Onze koning en koningin verbinden landen met elkaar en de handel tussen de landen. Landen kunnen zich bij ons koninkrijk aansluiten. Hoe?

Wat zijn de voorwaarden om als land aan te sluiten bij ons koninkrijk?

 1. Aansluiten bij het koninkrijk is vrijwillig
 2. Dat ze hun eigen vlag behouden
 3. Dat ze hun eigen munt behouden
 4. Dat ze hun eigen taal behouden
 5. Dat ze hun zelfstandigheid behouden
 6. Dat ze hun tradities behouden
 7. Dat ze hun eigen geld beheren en zelf bepalen waar dat heen gaat
 8. Zelf bepalen hoe ze de koningin en koning in de watten leggen.
 9. Dat ze vrij zijn om het koninkrijk te verlaten en geen geldbedragen hoeven te betalen om het koninkrijk te verlaten!
 10. Dat ze 1 vrije feestdag voor de burgers invoeren ten ere van de koning en koningin

Wat is de taak van de koning en koningin bij deze landen.

 1. Het volk bezoeken van dat land
 2. Adviseren van de president van dat land
 3. Handel van de landen stimuleren
 4. Neutrale houding tussen landen binnen het koninkrijk
 5. In conflicten en rampen de landen bezoeken om de burgers te steunen.
 6. Opkomen belangen van koninkrijk

Dus nu nexit

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments