alarm Het begint opnieuw: nieuwe asiel-tsunami baant zich een weg naar Duitsland

alarm Het begint opnieuw: nieuwe asiel-tsunami baant zich een weg naar Duitsland

30 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Slechts vier jaar geleden, de zogenaamde “vluchtelingencrisis” geleden. Bijna alles wijst erop dat de asiel-tsunami van 2015 wordt herhaald. Maar in de Duitse politiek en de media zijn er geen aanwijzingen voor een inzicht in de mislukking op dat moment. Blijf gewoon doorgaan, blijf stil en laat de bevolking in het donker, meer nog, informeer hen niet eens.

Als je je tenminste nog zo jong kunt voelen als 2015. De gebeurtenissen en omwentelingen van die tijd lijken eenvoudig te worden herhaald, vertroebeld door loodzware vermoeidheid. Duitse politiek, Duitse samenleving – en speerpunten: de media – hebben zich blijkbaar tot een slaap gesedeerd. Ze wekken de indruk dat de afgelopen vier jaar helemaal niet is gebeurd. In Oostenrijk zijn huisvrouwen en rappers blijkbaar weer samen Teddybomb Brigades 2.0. Men kan er immers van uitgaan dat degenen die hoogbegaafd zijn, zullen blijven reizen naar het centraal station van München.

Journalisten zoals Jakob Augstein zijn echter vier jaar na 2015 uit de migratiescène verdwenen en barricaderen zichzelf achter hun welvaartsmuren. Een cognitief proces van persoonlijk falen en een weerspiegeling van de omwentelingen na de massale immigratie sinds 2015 zijn niet herkenbaar, althans niet publiekelijk. Net als Augstein is ook hoofdredacteur Giovanni di Lorenzo ondergedompeld. Is hij bang voor zijn eigen moed? De invloedrijke mediamaker had immers begin 2017 al spijtig verklaardOp het hoogtepunt van de massa-immigratie ‘geïnspireerd door de historische taak’, hadden de media zichzelf tot spreekbuis gemaakt van de federale overheid, die verantwoordelijk was voor deze massa-immigratie, in plaats van kritisch te rapporteren en de historische gebeurtenissen te begeleiden.

De conclusie van dit falen van de media werd drie jaar geleden bijna dramatisch beschreven door Lorenzo: “Er was een ongekende vergiftiging van de samenleving en een verlies van vertrouwen in de elites en de partijen vertegenwoordigd in de Bondsdag. Er is een versterking van een rechtse populistische beweging. Overigens, in het discours over de vluchtelingenvraag en het vermogen om stunted te differentiëren. “Hoor je het hamsterwiel rammelen? Zo vaak is deze tekst geciteerd door Lorenzo, zo vaak is er niets gebeurd. Alleen met ons moet de verontschuldiging van Lorenzo meer dan twaalf keer zijn geciteerd. Maar met welk succes? Tevergeefs duidelijk.

Maar ja, er is dit bloeiende orkest van de diverse, de luide, de hysterische en de schrille stemmen die waarschuwen tegen een herhaling van het verhaal – wat hier altijd de tijd van 1933-1945 betekent. Met deze focus op de gruwelen van de nazi-heerschappij, met deze rare en beledigende beschuldigingen tegen de grootste oppositiepartij in de Duitse Bondsdag, leiden deze herinneringen zelf tot absurditeit, omdat ze de werkelijke reden voor de herinnering negeren, dwz de ervaringen van 2015 Vergeten te vergeten, dat is het meest bittere besef. Natuurlijk wilt u dat we de massa-immigratie zo lang oefenen totdat niemand er meer over klaagt – maar wat? Totdat een van deze verontrustende stemmen van de anderen meer waarneembaar is.

Er is iets veranderd: mensen spreken niet langer over vluchtelingen, maar over migranten of illegale migranten. Maar zelfs dit echt fundamentele inzicht veroorzaakt niets …. Dan krijgen de schepen van de particuliere NGO’s en de Duitse kerken – die laatste zelfs een klein verkenningsvliegtuig gesponsord – “migranten” en geen “vluchtelingen”. Dan vragen economische migranten en sociale migranten gewoon asiel aan en worden ze getolereerd, wat vroeg of laat een permanente verblijfsvergunning wordt. Alles bekrast?

Nee, het is grotesk, het is verschrikkelijk: het mediabericht in het najaar van 2019 van goed opgeleide migranten die naar ons toe zouden komen alsof het de teleurstelling – onzin: de misleiding! – nooit de valse beloften gekregen van de media, politiek en economie, die in 2015 werden gemeld door goed opgeleide professionals. Op dat moment juichte de Groene Katrin Göring Eckardt een Duitsland toe dat meer zou veranderen dan tegen het begin van 1989. Vandaag, gezien de omwentelingen door meer dan een miljoen migranten die waarschijnlijk permanent afhankelijk zullen zijn van Hartz IV, gezien de onevenredige criminaliteit De nieuwkomers op bepaalde gebieden zoals gewelddadige en seksuele delicten, Göring-Eckardt verontschuldigt zich vandaag niet, nee, ze beledigt in plaats daarvan de critici van deze waanzinin een moeilijk te overtreffen. Zelfs de kiezers van de AfD worden bedreigd door Goering-Eckardt: “Het moet duidelijk zijn: er is geen excuus om vandaag voor AfD te stemmen – zelfs niet als u zich afstandelijk voelt.”

Lees ook:  Werken tot je erbij neervalt

Zich in de toekomst vestigen als een verstilde bedreiging voor de gewone burgers in het oosten van de republiek. De situatie is echter ook bedreigend voor degenen in de politiek die zich niet langer kunnen verschuilen achter het mandaat van een kiezer, omdat de ervaringen van 2015 toch een te duidelijk mandaat voor actie in 2019 en daarna bevatten.

In die tijd hieven de media de leiders van de werkgeversorganisaties aan als het ging om ‘immigrantenprofessionals’. En omdat deze leugen vandaag door een hogere autoriteit moet worden verspreid, als deze nog steeds van belang is, zullen de VN onmiddellijk worden opgeroepen. Daar, bij het UNDP – Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties onder Duits voorzitterschap! – lijkt een onderzoek dat beweert wat de ervaring sinds 2015 honderdduizend keer als onzin heeft ontcijferd: de mars van de goed opgeleide professionals. De Bondsrepubliek Duitsland heeft deze UNDP-organisatie alleen in 2017 gesubsidieerd met bijna 350 miljoen euro in 2017 (de exacte uitsplitsing en de cijfers voor de volgende jaren en de toekomstplannen die we hebben gevraagd – antwoorden worden opnieuw bezorgd).

De ontwrichtingen in de landen van herkomst worden adequaat omschreven als niet langer acceptabel, als onmenselijk en als hel op aarde. Maar moeten uit deze hellen, vaak vergiftigd met een bruut islamisme, goed opgeleide professionals naar ons toe komen? Het wordt niet erger omdat het een VN-organisatie claimt.

En wat schrijft Tagesschau.de? Nee, niet “vluchtelingen”, maar “migranten”. Asielmigranten? Het maakt niet uit. Hoe dan ook, er staat: “Afrikaanse migranten. Opgeleid – maar niet tevreden. “Wat betekent” opgeleid “? Misschien drie jaar zendingsschool onder de acaciaboom? En hoe zit het met het wijdverbreide feitelijke schoolverbod voor miljoenen meisjes die niets mogen leren in vergelijking met de weinige die de jongens meenemen?

Weinig is al meer dan niets. Natuurlijk. Maar het is niet voldoende om in Europa te worden opgeleid om in het hooggekwalificeerde Duitsland te kunnen werken – als dat het doel van de immigranten is. Hiervoor zouden volwassen jonge mannen opnieuw, net als westerse tieners, naar school moeten gaan als ze Duits konden spreken. Tegen flagrante tekorten dan strips om het arbeidsbureau te helpen, door met de vinger te wijzen wil men op de een of andere manier de vaardigheden raden. Strips , zoals gepresenteerd aan de jonge moslimmannen later in het zwembad – met geschilderde bikinischoonheden. Of in de knuffelcursus, als het gaat om het leren verscheuren van Duitse meisjes of mannen, ja, er zijn ook strips voor .

Je luistert weer naar het rammelen van het hamsterwiel? Natuurlijk: alles is al gemeld, allemaal lang geleden bekend. Maar dit land volgt al jaren een agenda. Dit land moet duidelijk een plan uitvoeren dat een hoger doel dient.

Dit land volgt de plannen van de EU, die zijn regering zelf vormgeeft, maar beweert dan dat het zijn handen gebonden heeft aan nationale beslissingen. Dit land volgt de plannen van de VN, de vlucht- en migratiepacten die het zelf heeft helpen uitwerken, maar ook om daarna te zeggen: Sorry, helaas zijn we op nationaal niveau vastgebonden.

Terwijl de sleepboten op de mediterrane migratieroute zich voorbereiden op de aanval van nieuwkomers in het voorjaar, beginnen steeds meer migranten de Balkan over te steken in de richting van Duitsland. En dit zijn alleen de illegale migranten.

Legaal is al de gezinshereniging, die momenteel het grootste aandeel van nieuwe asielzoekers vertegenwoordigt, legaal zijn de 1: 1 uitzendingen van migranten via Turkije deal, legaal zijn vluchten met migranten via het hervestigingsprogramma van de VN. Legaal is ooit, maar meestal ook wat nog steeds illegaal is: eenmaal aangekomen in Duitsland, doen de advocaten van de NGO’s met behulp van tolerante rechtbanken. En hoe reageren de Duitsers op het ratelende hamsterwiel? Ze blijven zwijgen of zijn zwanger van emigratieplannen .Lees ook:  HOE DE EU DE EENHEID VAN EUROPA ZAL BREKEN

Comments

comments