De rottende democratie van Zweden op weg naar een politiestaat

De rottende democratie van Zweden op weg naar een politiestaat

30 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Een journalist wordt gearresteerd en uit de Boekenbeurs van Göteborg gesleept omdat hij beleefd een krachtige politicus vroeg … de verkeerde vragen over zijn steun voor de etnisch gereinigde dictatuur van Zimbabwe. Niet alleen journalisten, maar ook academici en bloggers worden dagelijks opgejaagd door het linkse establishment. En ze hebben alle nare instrumenten van de staat tot hun beschikking. Burgerverslaggever Fabian Fjälling onderzoekt hun excessen.

Het Zweedse regime en zijn media hebben altijd het idee gepromoot dat Zweden het rolmodel is voor vrijheid en democratie. Het Zweedse volk is langzaam en subtiel gemanipuleerd in een positie waarin de Zweden zich gedragen als Pavloviaanse honden die beginnen te blaffen zodra hun meester de racistische of nazi-kaart speelt. In feite hoefde het regime nooit zijn vele wetten aan te nemen over wat voor soort spraak is toegestaan ​​of niet, en welke politieke partijen moeten deelnemen aan de zogenaamde democratie van Zweden.

Zweden heeft veel wetten tegen vermeende haatzaaiende uitingen, die regelmatig worden uitgezet wanneer iemand voor het Zweedse volk opkomt. Voor het grootste deel zijn Zweden helaas gehersenspoeld om zelf de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken. Op een mysterieuze manier is het algemene gevoel al lang dat als je – een Zweedse – opkomt voor witte inheemse Zweden, wordt aangenomen dat je iedereen wilt doden die niet aan die beschrijving voldoet.

De situatie in het land is bijna als een ernstige vorm van hersenspoeling, of Monarch-programmering, waarbij de meester het slachtoffer kan aanzetten tot ernstige verwondingen bij zichzelf. In Zweden is de programmering toegepast op een hele natie.

Een Roemeen die ik heb gesproken, vergeleken met Zweden in de jaren vijftig. Dat was een tijd waarin zulke beruchte voorzieningen zoals de martelcentra Pieteshti en Gherla werden gebruikt om een ​​hele generatie intellectuelen te programmeren. Dit werd gedaan om de perfecte communistische burger in een communistische utopie te creëren. Mijn Roemeense vriend was verbaasd te horen dat het Zweedse regime heeft bereikt wat de Roemeense bolsjewisten zo graag hadden gewenst, maar zonder marteling te gebruiken.

Onlangs hebben Zweedse alternatieve media een enorm publiek gekregen, en dit is nog verbazingwekkender omdat het regime alles in het werk heeft gesteld om zijn vooruitgang te onderdrukken. De waarheid dringt langzaam door in de bubbel waarin de natie gevangen wordt gehouden. Zweden beginnen te beseffen dat de verouderde mainstream media hun wereldbeeld hebben gevormd, en dat deze oude media verre van neutraal waren.

Ze beginnen te begrijpen dat er een aantal zeer belangrijke vragen zijn die nooit door de verouderde media worden gesteld. Toch zijn het sociale stigma en de informele repressie nog steeds doordringend van mensen die vragen stellen in de trant van: “Bestaan ​​Zweden als volk?”

Of: “Wat is het langetermijneffect op het leven van de Zweedse bevolking als hun land vol is met immigranten uit de derde wereld?”

Of: “Zijn immigranten uit Somalië echt een broodnodige aanwinst voor Zweden, en zo ja, zijn ze niet meer nodig in Somalië?”

Het sociale stigma en de informele repressie die volgen bij het stellen van dergelijke vragen, dwingen veel alternatieve journalisten en denkers om te publiceren onder pseudoniemen. Als een alternatieve mediajournalist gedoemd is, is er een zeer groot risico dat hij of zij wordt ontslagen. Daarna zal niemand de ‘racist’ in dienst nemen om slechte publiciteit voor het bedrijf te voorkomen.

Toch hebben sommige media ervoor gekozen om de strijd in Zweden frontaal te bestrijden. Met een klein budget, terwijl ze intelligente bewegingen maken, slagen ze erin de schijn van de keizer bloot te leggen. De krant Nya Tider [New Times] is een voorbeeld.

Lees ook:  Fransen blijven zich verzetten tegen neoliberale hervormingen Macron

De boekenbeurs van Göteborg is een van de belangrijkste evenementen van het regime, waar de culturele instelling, de reguliere journalisten en linkse liberale politici elkaar de rug toekeren en elkaar op de rug kloppen. Ze prijzen elkaar hoe open en democratisch ze zijn en hoe belangrijk het is om de lange traditie van hun eigen vrije meningsuiting te beschermen.

In 2016 en 2017 slaagde Nya Tider erin een stand te bemachtigen op de boekenbeurs van Göteborg. De verontwaardiging was hevig onder linkse liberalen. Grote Zweedse kranten, waarvan de meeste eigendom waren van de familie Bonnier, publiceerden een lange reeks artikelen over de ‘bedreiging voor de vrijheid van meningsuiting’ die de kleine afwijkende krant Nya Tider voor de andere exposanten op de beurs stelde. Hun argument was dat Nya Tider in naam van de vrijheid van meningsuiting niet mag worden toegestaan.

Een prominente mainstream-beroemdheid toonde daadwerkelijk wat wervelkolom door iets te tweeten als: “Het is niet alsof Nya Tider een atoombom of zoiets gaat veroorzaken, ze gaan alleen hun krant promoten”. Maar voor de culturele elite, die een alternatieve mening in hun midden had, was duidelijk een atoombom.

Veel Zweedse culturele persoonlijkheden legden uit hoe bedreigd ze zich voelden door de aanwezigheid van Nya Tider , die zich voordeed als slachtoffers. En een aanzienlijk aantal politiek correcte beroemdheden boycotte de beurs in reactie op de aanwezigheid van Nya Tider – natuurlijk allemaal in naam van “vrije meningsuiting”.

Dus tegen 2018 was Nya Tider verbannen uit de Boekenbeurs van Göteborg en was alles weer normaal voor het politiek correcte publiek.

Vervolgens riep het regime op tot een ontmoeting met Facebook, Google en YouTube. De sociaal-democratische minister van Justitie (sic) eiste dat de technische reuzen inhoud op internet gaan censureren. En in het geval dat ze wilden weigeren, werd hen verteld dat de regering wetten zou gaan aannemen om hen te dwingen dit te doen.

Kort na deze ontmoeting werden een aantal dissidente makers op sociale media-platforms stilgelegd. Hiervan was mijn eigen Granskning Sverige [Onderzoek Zweden] een van de meer prominente.

Onze kijkerstatistieken klinken misschien niet zo indrukwekkend in vergelijking met Engelstalige kanalen, maar je moet bedenken dat de bevolking van Zweden en dus ons maximale publiek tien miljoen is. We hadden 1,2 miljoen views op Facebook de maand vóór ons verbod op Facebook. We hadden 7 miljoen YouTube-views op honderden interviews met politici en verouderde mediajournalisten, voordat ons kanaal werd opgeschort en alle geüploade inhoud werd gewist.

En onze webhosting-serviceprovider heeft ons zojuist een bericht gestuurd dat ze niet langer service verlenen. Geen van de dienstverleners kon of zou specificeren welke van onze publicaties hatelijk waren of aanzetten tot geweld. “Goed gedaan!”, Tweette de minister van sociale verzekeringen, Annika Strandhäll (ook een sociaal-democraat) in reactie op het verbod.

De ‘problemen’ van Zweden waren opgelost, dacht het regime.

Maar dit jaar, 2019, met Nya Tider nog steeds de toegang tot de Boekenbeurs van Göteborg ontzegd, was de verslaggever niettemin aanwezig als een normale bezoeker gewapend met een “grote” camera en audiorecorder. Het resultaat was het meest onthullend.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Libertarische Leiders: een recept voor dodelijke overheidsbekwaamheid en criminaliteit

De Nya Tider- journalist slaagde erin de voormalige topdiplomaat, sociaal-democraat Pierre Schori, te vinden, die de genocidale Zimbabwaanse leider Robert Mugabe herhaaldelijk openlijk heeft gesteund. In zijn hele carrière was Schori alleen ooit geïnterviewd door linkse liberalen. Als hij geconfronteerd werd met vragen vanuit een conservatieve invalshoek verloor hij zijn kalmte volledig, zoals blijkt uit de video . Aan het einde ziet men de verslaggever uiteindelijk worden gearresteerd door de politie. Zijn misdaad was het stellen van vragen, omdat hij de voormalige politicus nooit heeft aangeraakt.

Het is daarom officieel: Zweden is een politiestaat waar journalisten worden gearresteerd als ze vragen stellen waardoor het regime er slecht uitziet. De taak van de reguliere media in Zweden is om Zweden er in het buitenland mooi uit te laten zien. De functionarissen van het regime moeten worden afgeschilderd als de grote geliefde leiders, ongeacht hoeveel mensen worden neergeschoten of aan stukken geschoten in het escalerende bendegeweld dat het regime heeft geïmporteerd.

Om de een of andere reden is de arrestatie van een Zweedse journalist die zijn werk doet, of de sluiting van Granskning Sverige , volledig onopgemerkt gebleven in dezelfde reguliere media die al meer dan tien jaar campagne voeren voor de Afrikaanse journalist Dawit Isaak.

Tot nu toe werden dissidenten het zwijgen opgelegd door hun sociale media-accounts te sluiten, hun webhostingdiensten op te schorten, bankdiensten of betalingsoplossingen te weigeren en in de verouderde media veel ophef te maken over de meer prominente andersdenkenden die ze doen. Het lijkt erop dat Zweden op weg is naar een situatie waarin journalisten die de onbeleefdheid tonen van het blootleggen van het regime voor de criminelen die ze zijn, ‘s nachts zouden kunnen verdwijnen.

Slechts enkele dagen geleden werd universitair hoofddocent Dr. Bilyana Martinovsky gearresteerd aan de Zweedse grens door de politie van Stockholm toen hij Zweden binnenkwam na een vakantiereis naar het buitenland. Haar werd niet verteld waarom. Getuigen van de arrestatie werden door de politie gedwongen videobeelden van de arrestatie te wissen. De gewapende politie deed een invasieve zoektocht op het lichaam, op een manier die als seksueel geweld zou worden aangemerkt als de aanvaller geen uniform had gedragen.

Ze reden haar met een onwettig hoge snelheid weg naar een onbekende bestemming, weigerden haar een getuige of een advocaat bij het verhoor toe te staan, hielden haar urenlang opgesloten en namen wattenstaafjes uit haar mond om haar DNA te nemen en te registreren. Na dit alles, en meer, vertelde de politie haar eindelijk dat ze daar was omdat ze werd verdacht van het belasteren van de academische Kajsa Klein op Twitter van september 2017 tot maart 2018, waardoor Kajsa Klein zich “gemolesteerd” voelde.

Eerder had Kajsa Klein brieven geschreven over Dr. Martinovsky aan haar collega’s en werkgevers aan verschillende universiteiten vanaf 18 september 2017 en beïnvloedde daarmee het leiderschap van de Universiteit van Stockholm om de onderzoeksrelatie van Dr. Martinovsky te verwijderen omdat zij ‘politiek gevoelige kwesties besprak over Twitter”.

In reactie daarop vroeg Dr. Martinovsky in 2017 officiële universitaire correspondentie met haar naam om erachter te komen waarom ze zo oneerlijk werd behandeld. Ze ontdekte dat ze werd verwijderd vanwege de brieven die Kajsa Klein naar de universiteit stuurde, de brieven waarin Klein Dr. Martinovsky had belasterd omdat hij een “nazi, alt-rechts extremist” was en waarin Klein Dr. Martinovsky aangaf aan de politie in september 2017. De officiële documenten zijn op Twitter en in de media geplaatst.

Lees ook:  Neonazi´s in Griekenland hebben contact met extreemrechtse groepen in Europa en willen burgeroorlog starten

Dr. Martinovsky liep begin 2018 een politiebureau binnen en vroeg om te weten waarvoor ze werd gemeld. Ze liet ze de documenten zien die Klein’s brieven aan haar collega’s bevatten. De politie controleerde de dossiers en ontdekte dat er helemaal geen politierapporten over haar waren, wat betekende dat Kajsa Klein had gelogen tegen de werkgevers en collega’s van de UHD. Dit werd ook gemeld door de alternatieve media.

Na de laatste aflevering met uren van vernedering, geweld en spot door de politie, werd Dr. Martinovsky midden in de nacht vrijgelaten in een koud Stockholm. Ze had geen warme jas en geen mobiele telefoon bij zich.

Merk ook op hoe Dr. Martinovsky DNA-bemonsterd was in het proces, tegen haar wil. Je vraagt ​​je wel af hoe haar genetische code een onderzoek naar ontoelaatbare tweets zou kunnen bevorderen. Een advocaat was niet toegewezen aan de zaak op het moment van schrijven, ondanks talloze verzoeken van Dr. Martinovsky.

De reden waarom Kajsa Klein samenzweerde om Dr. Martinovsky te laten ontslaan, is dat Klein een van de leiders is in het “democratie” -netwerk # Jagärhär [# Iamhere], een door de staat gesponsorde organisatie met tentakels die zich in de meeste delen van het officiële Zweedse bevinden administratie en media. Hun doel is om vrije meningsuiting te onderdrukken, met name conservatieve stemmen op internet. # Jagärhär is een van de belangrijkste acteurs die momenteel conservatieven zoals Dr. Martinowsky en mijzelf terroriseren, om ons het zwijgen op te leggen en in veel gevallen vervolgd te worden, zoals in het geval van Dr. Martinowskys.

De verouderde media zitten achter deze “democratie” terroristen in het anti-vrije spraaknetwerk # Jagärhär. De # Jagärhär modus operandi op internet is om anonieme massale rapporten te organiseren over berichten en reacties die ze niet leuk vinden, in de hoop dat beheerders de berichten zullen verwijderen of de lopende discussie zullen stoppen. En ze slagen vaak.

De volgende stap is om werkgevers te bellen om conservatieven te laten ontslaan. Tegelijkertijd wordt elke poging om terug te vechten tegen deze “democratie” terroristen bestempeld als “haat” door de verouderde media, en de anti-vrije spraakactivisten zoals Kajsa Klein worden uitgenodigd voor allerlei seminars en tv-shows om uit te werken hun verhalen over slachtofferschap moeten ze lijden vanwege de “exploderende haat” in Zweden tegen hen.

De verouderde media weten dat ze volledig zullen worden vernietigd door conservatieve debaters, dus ze zullen nooit ‘de haters’ uitnodigen voor hun shows over ‘haat’ in Zweden. Verouderde media zullen alleen praten over “de haters”, maar nooit met hen. De paar keer dat de verouderde media hebben geprobeerd om over ‘de haters’ te debatteren, is het in hun gezicht opgeblazen. Het vermoeide stereotype van een baby-etende nazi-hater wordt zelden door het publiek ingeslikt als ze enig gezond verstand of persoonlijke integriteit hebben.

Ik vrees dat de volgende stap in de ontwikkeling van de Zweedse ‘democratie’ heropvoedingskampen en dwangarbeid voor dissidenten zijn die alles uitdrukken dat het regime als ‘haat’ classificeert. Het enige toegestane gevoel in Zweden is “liefde” zoals het regime het definieert, vooral onsterfelijke “liefde” voor onze geliefde leiders.

Zweden is al een communistische staat, maar het is snel op weg naar een communistische utopie.Comments

comments