Hillary “Queen of the Warmongers” als de grootste troef van Trump

Hillary “Queen of the Warmongers” als de grootste troef van Trump

30 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

De Amerikaanse presidentiële race bereikt een “nieuw dieptepunt” met koude oorlogsstraten.

Zoals Ilia Chavchavadze, een beroemde Georgische schrijver, dichter en journalist, ooit schreef: “Beoordeel een man niet door zijn vrienden maar kijk naar zijn vijanden, en dan kan ik je vertellen wie deze man is!” Echter, in dit geval, die man is een vrouw en iemand die spraakmakende vijanden verzamelt.

De waarheid spreken tegen macht heeft zo’n mooie ring. Dat komt omdat het tegenwoordig zo zelden wordt toegepast, omdat je al snel wordt gemarginaliseerd en een los kanon wordt bestempeld, of erger nog – een Russische aanwinst, een Manchurische kandidaat of een Assad-apoloog!

Tulsi Gabbard ging ooit zo ver om via het Congres een wetsvoorstel te sponsoren dat bekend stond als de ” Stop Arming Terrorists Act” , wat zou betekenen dat de hulp aan de rebellen / terroristen die tegen Assad vechten zou zijn afgesneden.

Tulsi Gabbard

De NYT en andere MSM vielen snel Tulsi Gabbard aan . Ze probeerden haar niet in diskrediet te brengen voor iets dat ongewoon is, maar omdat ze teveel ongemakkelijke waarheden vertelde. Dit was vooral het geval in een reactie op de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, omdat hij de enige democratische kandidaat had aangenomen die standpunten heeft die door steeds meer Amerikanen worden geuit, met name voormalige militairen en Amerikanen met rang en rang.

Het is dus begrijpelijk waarom Gabbard NIET de voorkeurskandidaat is voor de DNC. Ze spreekt haar gedachten over de DNC en Hillary Clinton. Het resultaat voor haar wordt gebrandmerkt met een Scarlet Letter . Ze keerde ook de DNC de rug toe in 2016 en liep weg toen ze zich realiseerde hoe Hillary de verkiezingen optrok, de Democratische nominatie steelde, en zelfs het Whitehouse werd gestolen van Bernie Sanders.

Trouw zijn aan zichzelf – en de kernwaarden van de Democratische Partij, heeft Tulsi Gabbard geen woorden gespaard bij het beschrijven van Hillary Clinton voor wat ze was en blijft.

Jij, Hillary Clinton, de koningin van oorlogszuchtigen, belichaming van corruptie en personificatie van de rotting die de Democratische Partij zo lang heeft ziek gemaakt, ben eindelijk achter het gordijn vandaan gekomen . Sinds ik mijn kandidatuur heb aangekondigd, is er een gezamenlijke campagne geweest om mijn reputatie te vernietigen. We vroegen ons af wie erachter zat en waarom … jij het altijd was. “

Ze voegde verder een uitdaging toe:

Het is nu duidelijk dat deze primary tussen jou en mij is, verberg je niet laf achter je proxy’s, doe direct mee aan de race.

Naast het vermogen om zelf te denken; Gabbard heeft de militaire ervaring en opleiding om dat te doen, vooral in termen van nationale veiligheidskwesties. Dat betekent dat ze door conventionele wijsheid niet thuis hoort in de Democratische Partij en dat dit op zichzelf een ECHTE bedreiging is voor de Republikeinse Partij en het herverkiezingsbod van Trump.

Om de durf te hebben om over de gevolgen van 4-profit Amerikaanse ‘regime-change-oorlogen’ te praten, brengt hoge politieke kosten met zich mee, althans bij de eerste indruk. Om deze reden wordt Gabbard gesmeerd als een “buitenlandse agent” – een Manchurische kandidaat .

Dit is een oude term die vaak wordt gebruikt om ontrouw of corruptie aan te geven, hetzij opzettelijk of onopzettelijk – en komt uit een film uit de Koude Oorlog over gevangen krijgsgevangenen die waren gehersenspoeld en getraind om deel uit te maken van slaapcellen die uiteindelijk missies zouden uitvoeren bij terugkeer naar de Verenigde Staten.

Maar deze moddervlaag vliegt terug in Hillary’s gezicht. Binnen 48 uur hebben niet één maar twee CNN-correspondenten niet alleen Tulsi gesteund, maar ook Clinton geroepen. Valt de lucht, of is het omdat Tulsi een kracht in de game brengt die we in de politiek niet hebben gezien….

Ik neem aan dat er geen niveau is waaronder Hillary niet kan zinken.

Game-Changer

Zoals een CNN-expert haar beschrijft: Clinton gedraagt ​​zich net als Trump. Tulsi Gabbard belt nu The New York Times en CNN – ‘volledig verachtelijk’ omdat ze beweert dat ze een Russische aanwinst en Assad-apologe is.

Finian Cunningham schrijft :

“Anderzijds staat Gabbard alleen in het Amerikaanse volk de duidelijke en vreselijke waarheid. Amerikaans beleid is het fundamentele probleem. Het beëindigen van zijn regime-change oorlog in Syrië en elders en het beëindigen van zijn duivelse collusie met terreurgroepen is de manier om vrede te brengen in het Midden-Oosten en om gewone Amerikanen te redden van de economische ramp van spiraalvormige oorlogsschulden. “

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHet is inderdaad heel triest dat er een gebrek is aan verantwoording voor oorlogsmisdaden (tot nu toe) en de ongerechtvaardigde moord op miljoenen vrouwen, kinderen en andere burgers (evenals de trieste dood, zelfmoorden en gewonden van soldaten die zijn gedupeerd om deze illegale te bestrijden oorlogen) Oorlogsmisdadigers worden gevierd als nationale helden: degenen die moeten worden nagebootst. En er is een poging om de stemmen tot zwijgen te brengen van degenen die de ware gruwel en kosten van de voortdurende oorlogen van Amerika kennen. En je hoeft Orwell niet eens te lezen om te begrijpen wat er aan de hand is met eindeloze oorlogen.

Obama ging enthousiast verder met de oorlogen die hij erfde uit de tijd van de regering-Bush. Mensen moeten niet vergeten dat het Trump was die beloofde een einde te maken aan dergelijke oorlogen en Amerikaanse soldaten naar huis te brengen tijdens zijn campagne. En de gedeelde hoop van Amerikanen om het einde van onnodige oorlogen te zien, is wat Trump in de eerste plaats heeft gekozen.

Hillary als Trump Asset

Het is bijna alsof Hillary Clinton hard werkt om Trump herkozen te krijgen door een reeds verdeelde Democratische Partij verder te verdelen. Als iemand een Russische aanwinst zou kunnen worden genoemd, hoeft men alleen maar naar haar eigen smerige geschiedenis te kijken: de uraniumdeals, 20 procent van de Amerikaanse aandelen verkocht aan de Russen, de transacties van de Clinton Foundation, de lijst met donoren en hoe bijten sancties werden opgeheven op Rus op wacht van Bill, naar verluidt met een contante betaling in ruil daarvoor.

Het waren Hillary en de DNC die de nominatie van Bernie Sanders stal. Ze verhinderde dat de enige kandidaat die een permanente kans tegen een Trump Whitehouse had, werd genomineerd. Maar dat is nu allemaal betwist. Het zou interessant zijn om te zien hoe haar recente acties en aantijgingen de race voor de Democraten zullen openen en nieuw leven zullen inblazen in een partij die op hol staat.

Democraten gingen van een dominante meerderheid naar een gemarginaliseerde partij die kuststeden vertegenwoordigt. De partij lijkt enorme delen van het land te hebben verlaten – het kerngebied. Democraten verloren 10 procent van hun zetels in de Senaat, 19 procent van hun zetels in het Huis en 20 procent van de zetels in de wetgevende macht van de staat. Men hoeft alleen maar te kijken naar de kaart van het Electoral College en waar Trump de verkiezingen won om te begrijpen dat de verwachtingen van de kiezers zijn veranderd.

Hillary en de Democraten, vooral de machtselite in de DNC, zouden een opfriscursus moeten volgen in de Amerikaanse regering. Ze zouden dan begrijpen dat de volksstemming er niet altijd toe doet – omdat het systeem gebaseerd is op de verdeling van de vertegenwoordiging tussen alle staten – en het kiescollege beslist wie de president wordt en de race niet door directe stemming. Dat verklaart veel van wat er gaande is: de inspanningen om Trump achter gesloten deuren af ​​te zetten, en alle retoriek over de noodzaak om het Electoral College-systeem te hervormen of te elimineren.

Gaat niet gebeuren, althans binnenkort!

Dit verklaart de gezamenlijke inspanning van Hillary om een ​​van de weinige kandidaten te smeren, die, indien genomineerd en met de steun van de DNC en de achterban van Democraten, Trump daadwerkelijk zou kunnen verslaan in de Nationale Verkiezing.

Hillary’s woorden op 17 oktober zijn goed gekozen voor de ‘ongewassen massa’s’ van Amerikaanse kiezers die nog steeds denken dat iedereen die met haar brede rode borstel beschilderd zal worden de kus van de dood, een spreekwoordelijke Scarlet Letter.

Zoals Hillary zo sarcastisch zei:

“Ik maak geen voorspelling, maar ik denk dat ze iemand in het oog hebben die momenteel in de Democratische primary zit en haar verzorgt als derde kandidaat. Ze is de favoriet van de Russen. … Ze hebben een heleboel sites en bots en andere manieren om haar tot nu toe te ondersteunen. En, ervan uitgaande dat Jill Stein het zal opgeven, wat ze misschien niet zal doen omdat ze ook een Russische aanwinst is. ‘

Dergelijke uitspraken komen uit een ander tijdperk, zoals die van Joseph McCarthy – en uit de tijd van de Rode Schrik. Maar er is methode in waanzin. En het is duidelijk dat de opmerkingen ‘lijken’ te zijn gericht op Tulsi Gabbard van Hawaï. Dit werd later bevestigd nadat Hillary Clinton’s opmerkingen veel kritiek van beide politieke partijen hadden gekregen.

Het gevolg was dat Clinton-woordvoerder Nick Merrill zich terugtrok van de bewering van de voormalige staatssecretaris. Merrill tweette: ‘Ze zegt niet dat de Russen iemand verzorgen. Het was een vraag over Republikeinen. ‘

Wat dat ook betekent, staat open voor discussie. Eén ding is zeker, de Democratische Partij is het meest gewond geraakt als gevolg van de voor de hand liggende goedkope schoten van Hillary en ze zou haar diarree van de mond moeten beheersen, in ieder geval weerhouden openbare verklaringen af ​​te leggen.

De schade is echter al aangericht, en niet alleen aan Gabbard, maar aan de Democratische Partij als geheel, waaruit blijkt dat er geen partijensolidariteit bestaat. Een oorlogsveteraan en een gerespecteerd lid van het Congres aanvallen is een nieuw dieptepunt, zelfs voor Hillary.

Het is te vroeg om te voorspellen of dit incident politieke gevolgen kan hebben, over wie de nominatie krijgt. Het geeft echter een goede pers aan Gabbard en een boost aan haar jonge campagne. Tot grote ontsteltenis van veel kiezers is deze strijd in de partij een meevaller in de campagne van Trump en het kan zijn dat de gevestigde exploitant herkozen wordt.

Hillary doet eigenlijk voor het eerst in haar smerige carrière iets constructiefs – door Tulsi Gabbard, de enige kandidaat die het militair-industriële complex en de nooit eindigende oorlogsagenda uitdaagt, een onverwachte en broodnodige boost te geven.

Amerikanen hebben tenminste een andere keuze om te overwegen. Er zijn ook gezondheids- en politieke kwesties om te overwegen, Bernie Sanders en zijn hart, en Joe Biden en zijn zoon.

Het is goed om te weten dat er een paar kandidaten zijn die in de bloei van hun leven staan, hun politieke carrière hebben en die de molenstenen van politieke corruptie niet om hun nek dragen.

Mijn voorspelling: Bernie + Tulsi als VP

Gabbards tijd is misschien niet nu, maar haar naam zal worden herkend bij de volgende presidentsverkiezingen, omdat Trump slechts twee termijnen mag dienen. Misschien zou Hillary de uitdaging aangaan – om openlijk tegen Gabbard te lopen, en dan kunnen we zeker zijn van nog eens vier jaar Donald Trump.

Of dat is misschien het echte plan, “Hillary als Trump’s GROOTSTE bezit!Comments

comments