Kijk dan! Magistrale Thierry Baudet debatteert DENK-troll Öztürk finaal aan gort: ‘Altijd maar die morele chantage!’

Kijk dan! Magistrale Thierry Baudet debatteert DENK-troll Öztürk finaal aan gort: ‘Altijd maar die morele chantage!’

30 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

In een Kamerdebat gisteren heeft FVD-fractievoorzitter Thierry Baudet weinig over gehouden van de kleinzielige DENK-parlementariër Selçuk Öztürk, die niet veel verder kwam dan sneue verwijzingen naar de Holocaust.

Gisteren debatteerde de Tweede Kamer over de begroting voor het ministerie van Binnenlandse Zaken. Dat boeide de fractie van DENK natuurlijk helemaal niets. Zij zien dit soort debatten alleen als een soort aanleiding om hun eigen achterban op te hitsen, en autochtone Nederlanders te stigmatiseren. Met hoogdravende woorden over de holocaust en de jaren ’30 proberen ze met het morele vingertje te slaan, terwijl ze zelf natuurlijk ook allesbehalve fris zijn. Iets met schreeuwen in het huis van de democratie, het slopen van de persvrijheid en zelfs het aanzetten tot geweld.

De Tweede Kamer heeft lang genoeg naar die bizarre betogen geluisterd, dus Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet vond het eens tijd voor wat tegengas. Hij verscheen bij de interruptiemicrofoon om minuten lang de kwelgeest van DENK-adjudant Selçuk Öztürk te zijn, die zichzelf kennelijk heeft uitgeroepen tot het moreel-ethische geweten van het parlement. Baudet prikte genadeloos door die wanvertoning heen. FVD vat zijn optreden als volgt samen:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Britten beslissen of ze het carnaval van soberheid willen verlengen

ForumvoorDemocratie on Twitter

DENK huilt altijd over de Nederlandse geschiedenis. Over de Armeense Genocide zwijgt DENK. Zijn wij een land dat zichzelf, zoals DENK en de gevestigde partijen willen, haat voor álles wat we hebben gedaan? Nee! FVD staat voor een zelfbewust Nederland! https://t.co/GkvIWyD526 https://t.co/oawunzkSJB

“DENK huilt altijd over de Nederlandse geschiedenis. Over de Armeense Genocide zwijgt DENK. Zijn wij een land dat zichzelf, zoals DENK en de gevestigde partijen willen, haat voor álles wat we hebben gedaan? Nee! FVD staat voor een zelfbewust Nederland!”

En eerlijk is eerlijk: Baudet heeft daar voor de volle 200% gelijk in. Kijk dus het filmpje, en geniet van Öztürks epische afgang. Dáháág, ophitsertje!Comments

comments