WTF! Sylvana Simons dient motie in om koffiedik aan de paddenstoelen te voeren

WTF! Sylvana Simons dient motie in om koffiedik aan de paddenstoelen te voeren

30 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Het wordt steeds een beetje maller met het BIJ1 van Sylvana Simons. Deze week gebruikte het Amsterdamse raadslid de jaarlijkse begrotingsbehandeling om in een motie een lans te breken voor paddenstoelen. Die moeten we steunen, aldus de voormalige TMF vj, door ze alle koffieprut te voeren die gemeenteambtenaren afstoten.

bij1

Shoutout naar Wierd Duk, die deze gekkigheid ontdekt heeft. Terwijl Amsterdam namelijk gebukt gaat onder een criminaliteitsgolf, een daklozencrisis en een groep van rondtrekkende en brandschattende illegalen, is het hartverwarmend om te zien dat bepaalde raadsleden in de hoofdstad ook nog oog hebben voor de kleine man. En dan bedoel ik niet iemand met een laag inkomen, maar van die kleine mannetjes met lange witte baarden en een grote rode puntmuts.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenWierd Duk on Twitter

Motie van @020BIJ1 over koffiedik

Want als het aan Sylvana ligt, krijgen de huisjes van deze sprookjeskereltjes een flinke opknapbeurt. De gemeente Amsterdam telt namelijk een hoop ambtenaren, en die drinken een hoop koffie. En  zoals het de gemiddelde koffiedrinker betaamt, gooien ze hun afvalprut gewoon weg. Of beter nog: ze laten de koffiemachines dat helemaal en volautomatisch zelf doen. Handig!

Lees ook:  Zal de 'leugenaar en dief' neergehaald worden door een Russische hoax?

Maar daar wordt binnenkort een stokje voor gestoken, aldus de BIJ1-diva. Burgemeester Halsema moet met haar hulpjes maar eens onderzoek doen naar de mogelijkheden “om de koffiedik van de gemeente Amsterdam niet langer weg te gooien, maar deze te laten hergebruiken als grondstof om paddenstoelen te kweken.” U hoort het: de gemeente heeft momenteel de handen al vol aan criminialiteitsbestrijding en de kraakasielzoekers, maar de lokale overheid kan heus wel even gaan bijbeunen als paddenstoelenkweker.

Want “circulaire voorloper!” Proest!Comments

comments