De boodschap: schending van EU-wetgeving om asielimmigratie te weigeren

De boodschap: schending van EU-wetgeving om asielimmigratie te weigeren

31 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

BUITENLANDSE. Polen, Hongarije en de Tsjechische Republiek hebben de EU-wetgeving overtreden toen de landen weigerden om immigranten uit de derde wereld te accepteren tijdens de asielgolf in 2015. Dit wordt nu verklaard door de procureur-generaal van de EU, aldus Ekot.

Het was een overtreding van de EU-wetgeving om asielmigranten niet te accepteren tijdens de zogenaamde vluchtelingencrisis in 2015.

Het legde de advocaat-generaal van het Europese Hof van Justitie uit in het arrest dat hij voorstelt om de zaak tegen Polen, Hongarije en Tsjechië aan te spannen.

Het voorstel is om de landen te vouwen.

De Europese Commissie heeft deze landen berecht voor hun weigering immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten te accepteren.De Oost-Europese lidstaten hebben zich verdedigd door het feit dat immigratie in 2015 een veiligheidsrisico vormde. Maar dat argument koopt de procureur-generaal niet, die gelooft dat de landen alleen het recht hadden om individuele personen uit te sluiten waarvan ze wisten dat ze een veiligheidsrisico vormden.

Volgens het ontwerp-arrest wordt de hele rechtsstaat ondermijnd als EU-lidstaten kunnen doen wat ze willen in moeilijke situaties.

Nu zal de zaak worden beslist door het Europese Hof van Justitie, dat zal beslissen of de EU de lidstaten kan dwingen om immigranten uit de derde wereld te accepteren. De rechtbank vertrouwt vaak op het voorstel van de advocaat-generaal, schrijft Ekot. Maar of de EU dan een herverdeling zal afdwingen, is nog onduidelijk, omdat de kwestie zo belastend en problematisch is.

– Het waarborgen van de veiligheid van onze burgers is het belangrijkste doel van het overheidsbeleid. De maatregelen werden ingegeven door de belangen van Poolse burgers en de noodzaak van bescherming tegen ongecontroleerde immigratie, zegt de Poolse regering in reactie op de boodschap van vandaag, meldt Reuters.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Graaft de EU zijn eigen graf? (1)

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments