OPROEP: Wij hebben jullie nodig!

OPROEP: Wij hebben jullie nodig!

31 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Ik HAAT #@$#@$ advertenties! hoor ik u denken als u op indignatie surft.

Wij ook. Laten we daar ‘es mee beginnen. Advertenties zijn ruk maar voor nu hebben we geen andere keuze. De kosten om dit openbare uithoekje vrij en gratis voor iedereen te houden lopen namelijk behoorlijk op. Inmiddels kost onze site een ruime 300 Euro’s per maand om indignatie.nl functioneel en veilig te houden.

Wij willen niets met premium dingen of paywalls doen. We zijn afhankelijk van donaties dus als je ons wil steunen then by all means. En surf naar deze pagina hoe u dit kan doen!

Het gaat er ons om de kosten te drukken waarbij alle kleine beetjes zijn meegenomen. Tel daarbij op dat wij zero dollars subsidie krijgen (noch ooit meer zullen aanvragen), er geen John de Mol of Vereniging Veronica bij ons zakken met gouden munten komt afleveren en hetgeen wat we proberen te doen ons in het politiek spectrum een buitenbeentje maakt.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenAls je namelijk domme dingen doet dan gaan we over je schrijven. Of je nou Trump, Rutte, Merkel, macron, Jesse, Tunahan, Geert of Thierry heet. Als je iets leuks doet ook, maar daar hebben we enkel Henk Krol nog op kunnen betrappen. Dat is namelijk echte onafhankelijkheid en er is niets meer gehaat dan dat van de die-hard cultisten die denken dat hun politieke partij c.q. messias de redding is voor de warmtedood van het universum.

Lees ook:  Catalaans protestplatform Democratic Tsunami roept internationale gemeenschap op

Terug naar de advertenties. Wij zetten die dus in om de kosten te drukken want we doen heel veel naast indignatie. Sowieso werken of zoeken naar werk want er moet ook bier gehaald (en betaald AHMED, red.) worden. Dus in ruil voor al die schermspam krijg je wel eerlijk ongecensureerd nieuws. Dingen zoals een steeds strakkere uitziende website en meer en leukere schrijvers/video-/podcast-makers dan ondergetekende amateurs. Neem het nu even voor lief want zelfs met al die advertenties gaan er nog iets meer dan 35.000 jaar voorbij voordat wij met onze site een miljoen hebben verdiend. Ja hallo dat geloven jullie niet zomaar op onze bruine, blauwe en groene ogen dus hieronder een screenshot van onze Google AdSense omgeving, want wij maken daar GEEN geheim van.

Dus voor nu onze oprechte excuses voor alle sadvertising.Comments

comments