Angela Merkel en Beate Baumann: regeren twee hardcore lesbiennes in de kanselarij?

Angela Merkel en Beate Baumann: regeren twee hardcore lesbiennes in de kanselarij?

1 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Er gaan geruchten in Berlijn. Oude speculaties krijgen nieuw voedsel: hardcore lesbiennes in de kanselarij? Feministische manvijanden op de fauteuils van macht? Geen wonder, nu de speculatie in de kool schiet, want aan de top van Duitsland sinds Angela Merkel de macht opviel, opvallend mysterieus en vreemd afgeschermd.

De tweede echtgenoot van Merkel, de kwantum- en fysisch chemicus Joachim Sauer, vermijdt de media zoals de duivel het heilige water, alsof hij geen kanselier van de regent was maar geheim agent – of alleen het zichtbare gezicht van een fictief huwelijk …?! Op wikipediamen leest erover: “… beschermt zijn privéleven tegen de media. Hij verwerpt vragen over interviews die geen verband houden met zijn wetenschappelijke werk. “Zelfs de kinderloze kanselier toont weinig interesse om iets te onthullen over haar” huwelijk “en zichzelf in het openbaar, nauwelijks naast haar man. Zelfs een halverwege herkenbare familieomgeving van de kanselier bestaat nergens als een afbeelding in het openbaar. De ‘familie’ van Merkel is – visueel – de machtig van deze wereld aan hun zijde, ze presenteerden altijd hun ruit voor een broekpak.

Ze aait haar hoofd voor lopende camera’s voor kleine kinderen, maar haar innerlijke relatie met gezinnen met kinderen is tot voor kort nogal vaag gebleven. De bondskanselier, die door Duitse en deels ook internationale media door de Duitse en deels ook internationale media als ‘de machtigste vrouw ter wereld’ wordt beschouwd, gedraagt ​​zich meer als een seksuele onzijdig dan een persoon die ook duidelijk privé kan worden geclassificeerd. Natuurlijk moet het recht op privacy ook van toepassing zijn op politici; iedereen moet de seksuele identiteit leven omdat hij er gelukkig van wordt. Maar de Duitse burgers en kiezers hebben een recht op duidelijkheid, waarheid en achtergrondinformatie, ook en vooral in het teken van Europees onderwijs en de bijbehorende vrijheid van mening en informatie in een open democratie. Wie beslist over de leefomstandigheden in ons land (deels absolutistisch zoals Merkel), De persoonlijke criteria en normen van waarde behoren toe aan het publiek, omdat alleen op deze manier conclusies bij de beoordeling van de acties van de kanselier transparant en begrijpelijk zijn. Als deze natuurlijke behoefte aan informatie wordt afgezet tegen een overdreven hoge muur van stilte, is er iets rot in de deelstaat Duitsland.

De binnenste cirkel van Merkel als de meest geheime cirkel die je je kunt voorstellen

“Dit is een verhaal dat je niet echt kunt vertellen, want het gaat over een vrouw die niet echt bestaat. Beate Baumann geeft geen interviews, ze houdt geen toespraken, ze verschijnt zelden in het openbaar. De 53-jarige blijft zo stevig op de achtergrond dat er nauwelijks foto’s van haar circuleren. De weinige die er zijn, zien er niet per ongeluk uit als gestolen door paparazzi. Meestal tonen ze Baumann aan de zijkant of achter haar baas. Beate Baumann is de schaduw van Angela Merkel. In meer dan één opzicht.

De binnenste cirkel van Merkel is de meest geheime cirkel die je je kunt voorstellen. Wie de gelofte van stilte niet volgt, wordt geëlimineerd. Als iemand een lid van de cirkel vraagt ​​onder bescherming van volledige anonimiteit na Beate Baumann, springt de andere persoon samen. De voorheen levendige woordenstroom haperde en droogde op. Het zou kunnen zijn, zo wordt gezegd, na het lange gemeenschappelijke pad van de twee vrouwen misschien denken dat Baumann uiterst belangrijk was voor Merkel. Ik zou liever niet meer zeggen. “

Twee keer carrière in plaats van kinderen

Dit verhaal, dat je eigenlijk niet kunt vertellen, is slechts vier of vijf keer verteld (!) Sinds Merkel aan de macht kwam, volgens de zoekmachines, als je “Beate Baumann” invoert. In een periode van twaalf jaar slaagde Merkel erin de volledige waarheid over haar privéleven te verbergen, evenals alle feiten over haar vroegere actieve betrokkenheid bij SED-kaders, waarop de vermeende “verdwijning” van haar Marxistisch-Leninistische proefschrift na de val maar al te goed geconcentreerd was in dit Stilte en verborgen aanvallen. De parallellen van de vertrouweling en adviseur Beate Baumann met de kanselier lijken bijna grotesk, omdat beide een opvallend vergelijkbaar uiterlijk hebben: nogal kortgeknipt haar, weinig benadrukt vrouwelijk of vooral vrouwelijk verzorgd uiterlijk, jongensachtig tot soms mannelijk uiterlijk in broekpakken, een sterk lichaam aan de “Weigth Watchers” -rand, geen make-up op het gezicht en duidelijk “haar op de tanden”. Beide hebben geen kinderen en daarom is er op zichzelf niets “moederlijks”, hun harde strijd om de carrière domineerde echter eerder het uiterlijk. Charming? Nee bedankt!

Deze twee vrouwen regeren Duitsland. Beate Baumann wordt echter alleen vermeld als officemanager van Merkel in de officiële informatie van de kanselarij. Ze woont in dezelfde gang als de kanselier, slechts drie kantoren verwijderd van het regeringshoofd. Baumann zou hierin een belangrijke rol hebben gespeeld, terwijl Merkel in 1999 een functie in de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” Helmut Kohl omgooide – en vervolgens achtereenvolgens aan de macht werd gebracht. Het verwoestende artikel komt uit de pen van Baumann. Sindsdien wordt de machtig achter Merkel eerbiedig partij, opperbestuur en regering “King Cobra” genoemd. Maar in het openbaar weet bijna niemand dat deze vrouw überhaupt bestaat. Vreemd toch ?!

Merkel tolereert geen mensen die sterk lijken

‘De’ Spiegel ‘rapporteerde in 2009 over een scène waarin Baumann kritiek uitte op een verklaring van Merkel voor medewerkers van het kantoor van de kanselier en haar baas benaderde met de woorden:’ Hoe kun je dat nou zeggen! ‘ Merkel aanvaardde de beschuldiging zonder woorden. De inmiddels overleden biograaf van Merkel, Gerd Langguth, rapporteert over een soortgelijk incident dat plaatsvond in 1995 op de VN-klimaattop in Berlijn. Toen de toenmalige minister van Leefmilieu Merkel daar na een nachtelijke vergadering in tranen uitbrak, klaagde Baumann bij haar baas voor een groep mensen: ‘Kom nu samen!’ Als gevolg daarvan ging Merkel terug naar de sessie, schrijft Langguth en moet haar internationale onderhandelingspartners nog geen resultaat behalen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  alarm Het begint opnieuw: nieuwe asiel-tsunami baant zich een weg naar Duitsland

Baumann geniet van het ‘absolute vertrouwen’ van de kanselier, bevestigd door verschillende werknemers uit haar omgeving. Daarom ziet Merkel zelf dergelijke open woorden niet als een aanval op haar persoon, maar neemt ze serieus en stuurt haar acties vaak dienovereenkomstig. … Carl Graf von Hohenthal, partner bij adviesbureau Brunswick Group in Berlijn, herinnert zich een gezamenlijk diner met de kanselier en haar officemanager: ‘Ze bracht Baumann met ons mee, we zeiden’ hallo ‘, en toen ging Baumann zitten en zei tot het einde van de Geen enkel woord, ‘zei graaf von Hohenthal in een telefonisch interview. Merkel tolereert geen mensen die sterk lijken. Maar je moet je niet voor de gek houden: Baumann heeft veel macht. ”

Beate Baumann is de slechtste copywriter van het land

Baumann heeft het woord, zij is de strateeg achter Merkel, de belangrijkste adviseur en medebeslisser in alle belangrijke beslissingen van de kanselier op die momenten gewoon fundamenteel Dingen zoals de sluiting van alle lokale kerncentrales, de totale opening van de grens, inclusief massale ongecontroleerde en chaotische immigratie of de redding van banken en financiële criminelen in Griekenland ten koste van Duitse belastingbetalers. Baumann is waarschijnlijk ook de minst getalenteerde copywriter in het land, omdat Merkels eigenzinnige Quarksprech van deze speechwriter op de achtergrond komt. Is Merkel haar gehoor? Wie heeft de leiding?!

“Na het winnen van de verkiezingen in 2005 werd Baumann de architect van het kanselarij van Merkel. Sindsdien gaan alle winkels over haar bureau, ze controleert de toegang tot de baas, houdt dingen van haar af. Ze schrijft cruciale toespraken, bedachte principes en houdt de grote lijnen van politiek en macht voor Merkel in de gaten. ‘Dat doen we niet’, zegt ze vaker. Het moet zijn gebeurd dat ze ‘ik’ zei toen ze ‘Merkel’ bedoelde. Toen verbeterde ze snel: “Ik. Merkel. “(Tagesanzeiger, in een artikel van 23 juni 2017)

Wij kiezers versus ik-Baumann-Merkel

Dus, Baumann-Merkel was misschien niet ver weg toen de kanselier onlangs een vermeende opwekkingservaring naar voren schoof om de “huwelijk voor iedereen” koud te houden aan de basiswet met zijn grotendeels gelijkgestemde partners in alle partijen in de Bondsdag. Een lesbisch koppel heeft haar de weg gewezen, omdat het voor acht kinderen zorgt en het openbare ordebureau hier genereuzer is dan de wetgevende macht. Waar kwam dit lesbische koppel zo plotseling vandaan? Vrienden van mevrouw Baumann? Het anders verdienende artikel van de auteur Dominique Eigenmann in de Zurich Tages Anzeiger beschrijft op een beslissend punt een lastig detail, waarschijnlijk ook omdat men bang is om hier een taboe te krabben: “Beate Baumann, die kinderloos is als de kanselier, heeft haar bijna een heel leven in dienst stellen van Angela Merkel.

Belangrijke beslissingen voor Duitsland geduldig in een tweevoudige idylle

Ze is een planner en coach, criticus, filter en waarschuwingssysteem. Baumann adviseert niet alleen, ze interfereert. Niet aarzelend, maar vastberaden. Ze was verantwoordelijk voor de ‘tonaliteit’ van het kanselarij, zei ze ooit. Een verraderlijke term omdat het alles omvat: stuk, melodie en geluid, maar ook orkest en concertzaal. Het hele imperium van Merkel. “Dus Baumann is Merkel. Point. Maar wie is Baumann? Auteur Eigenmann leidt de lezer nu op een dwaalspoor, van het pad van kennis. Hij beweert dat de twee broekpakken privé uit de weg blijven en nergens na werk samenkomen. Hij had wat beter onderzoek moeten doen, want “Die Welt” wist al in 2013 wanneer, waar en waar de twee politieke partners zich terugtrekken. Is het de regenboog, die Duitsland op het hoogste punt domineert en het te vaak op een verqueeren manier laat zien …?! Met andere woorden: zouden de twee dames in de broekpakken ons open en eerlijk kunnen betrekken bij hun soms serieuze besluitvormingsprocessen en een einde kunnen maken aan dit bizarre geheim? Duitsland is niet de privékwestie van de kanselier, ongeacht met wie ze wanneer en waar ontmoet …

“Als Merkel en Baumann het niet eens zijn over een onderwerp, meldt een andere persoon uit de omgeving van de kanselier, dan zouden beide vrouwen het onderwerp ‘stap voor stap’ analyseren. Eens per jaar reizen ze nog steeds samen naar Dierhagen, een klein stadje aan de Baltische Zee, om een ​​politieke, brainstorm ‘ver weg van de hoofdstad’ te houden. Baumann heeft vooral de neiging lang te wachten op moeilijke problemen voordat hij zich een mening vormt. Als een beslissing eenmaal is genomen, wordt deze consequent gehandhaafd. “(Die Welt, in een artikel van 15 juli 2013)

PS De term “hardcore lesbienne” * betekent geen discriminatie meer in de geëmancipeerde krant van het politiek correcte heden. Op internetportals voor jongeren zoals “Gutefrage” wordt deze seksuele geaardheid bijvoorbeeld als volgt beschreven : “Onder Hardcore lesbienne zou ik iemand zien die zichzelf duidelijk extern identificeert als een lesbienne, zichzelf kleedt zodat de oriëntatie en in het bijzonder de gewenste De rol in de lesbische relatie (bijvoorbeeld de mannelijke rol) kan zien. “Of:” Een hardcore lesbienne is niets meer dan een normale lesbienne, die echt alleen op vrouwen en zelfs niet op mannen is. “Lees ook:  Corona-domheid: Wat een DOM volk zijn we toch als SCHAPEN lopen we achter onze leiders aan!

Comments

comments