Hocus Pocus Halloween Horror! Hillary Clinton hoopt nog steeds met haar bezemsteel het witte huis in te rijden

Hocus Pocus Halloween Horror! Hillary Clinton hoopt nog steeds met haar bezemsteel het witte huis in te rijden

3 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Vergis je niet: Hillary Clinton hunkert nog steeds naar het presidentschap van de Verenigde Staten en ze is ervan overtuigd dat ze het kan krijgen: haar strategie is helemaal uitgewerkt en ze is klaar om nog een Rusland-hekel aan heksenjacht te lanceren die Senator Joe zou zetten McCarthy te schande. Wat een vooruitzicht voor Halloween 2020!

Passend werd de laatste Lust for Power-grijper van de Arch Witch of the West gesignaleerd door haar echtgenoot, voormalig president Bill Clinton, de dag voor Halloween.

Op 30 oktober woonde Clinton een evenement bij aan de Georgetown University Law School met Hillary en hun altijd loyale bondgenoot Supreme Court Justice Ruth Bader Ginzburg.

In een commentaar op de verbluffende en onsterfelijke ambitie van zijn vrouw zei de voormalige president en oude vaste en herhaalde gast van vermoorde pedofiel Joseph Epstein: “Ze kan wel of niet rennen voor iets, maar ik ren nooit meer voor de president.”

Noch Bill noch Hillary leek de serendipitous timing van zijn commentaar vlak voor Halloween te beseffen: want met de voorbije jaren lijkt Hillary griezelig op haar goede vriend, gepassioneerde bewonderaar, actrice Bette Midler .

Vooral omdat Midler Salem heks Winfred Sanderson speelde in de komische horrorfilm uit 1993 “Hocus Pocus”.

Maar Hillary zelf heeft haar doel en haar strategie om dit te bereiken al glashelder. Ze bereidt altijd langzaam en zogenaamd zorgvuldig het pad naar haar doelen voor met alle voor de hand liggende langzame, zware en pijnlijk voorspelbare voortgang van een slungelige mammoet.

Veteraan VS buitenlandse correspondent Bill Thomas, voorheen van de Los Angeles Times en een van de grappigste en slimste politieke commentatoren in het bedrijf, diagnosticeert Hillary’s vertrouwde trope van zware voorbereidingen voor haar volgende machtsgreep in een belangrijk artikel op de “American Greatness” -website verscheen op 7 oktober.

“Tot het veld smaller wordt en er meer geld beschikbaar is, werkt Hillary haar blauwe basis in gemeenschapscentra, kerken en lesbische boekhandels, terwijl haar uitgever het tabblad oppikt,” schreef Thomas. “Het moet een beetje als vroeger aanvoelen voor de ouder wordende grafter [oplichter]. In 2000 luisterde ze zich een weg door elke provincie in de staat New York om een ​​zetel in de Senaat te winnen. In 2008 probeerde ze hetzelfde in haar eerste run voor het Witte Huis. “

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Werken BUITEN de rechtsstaat: Washington en Tel Aviv

Ten tweede merkte Thomas op dat Hillary en haar 39-jarige dochter Chelsea ‘samen een boek schreven (of in ieder geval de pagina-bewijzen zagen voordat ze naar de drukker gingen). Het heet The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience . Er wordt gezegd dat het boek opwekkende profielen van vrouwen en meisjes bevat, van burgerrechtenpionier Harriet Tubman tot Greta Thunberg, de klimaatalarm tiener in Village of the Damned. ”

Thomas vervolgt: “Alle sleutelwoorden in de titel zijn kwaliteiten die Hillary beweert te hebben, vooral ‘moed’. Terwijl, in werkelijkheid, als ze moedig of gutsy was geweest, Hillary, de meest bedrogen vrouw van het land, jaren geleden van haar philandering echtgenoot had gescheiden. “

Eerder in oktober koos Clinton met haar gebruikelijke verbluffend slechte timing en gebrek aan zelfbewustzijn een vicieuze strijd met de democratische presidentskandidaat Tulsi Gabbard.

Gabbard is alles wat Clinton niet is – en nooit was: ze is een bewezen Amerikaanse patriot; ze is gelukkig getrouwd; ze is atletisch, relatief jong, mooi en gutsy; ze diende met succes en eer in de Amerikaanse strijdkrachten en ze is zelfs lid van niet één maar verschillende minderheden – Samoaanse Amerikaan van ras en Hindoe van religie.

Helaas is Gabbard ook politiek principieel, moedig, persoonlijk eervol en fatsoenlijk.

Het is daarom onvermijdelijk dat Hillary haar haat.

Hillary haalde uit naar Gabbard en beschuldigde haar zonder enig bewijs – een onvermijdelijke Clinton-specialiteit – van een marionet van Rusland en zijn president te zijn.

Joe McCarthy op zijn slechtste alcoholische ergste 65 jaar geleden was nog nooit zo weerzinwekkend of absurd.

Toch was de aanval van Hillary volstrekt overbodig: hoewel Gabbard het respect van een handvol nadenkende Amerikanen zowel links als rechts heeft gewonnen voor haar moed, onafhankelijk denken en verantwoordelijke wens om de Amerikaanse permanente oorlogvoering Deep State te beteugelen, hadden deze troepen al effectief gemuilkorfd en heeft haar gemarginaliseerd.

Ze heeft een opiniepeiling van 2 tot 3 procent in de opiniepeilingen en trackinggegevens die de Democratische Partij gebruikt – en manipuleert – om de toegang tot haar nationaal uitgezonden debatten te controleren.

Hillary slaagde er daarom alleen maar in om de campagne van Gabbard nieuw leven in te blazen en haar te helpen politiek te overleven totdat de echte stemming begint in de primaire verkiezingen van de Amerikaanse staat New Hampshire op 11 februari 2020.

Het is opvallend dat zelfs Hillary’s oude collega’s, de Democratische leden van de Senaat die zij acht jaar lang diende, nu hartelijk ziek en moe van haar zijn.

Ten minste zes van hen – senatoren Tammy Duckworth, Jon Tester, Joe Manchin, Martin Heinrich, Dick Durbin en Doug Jones – hebben al publiekelijk opgeroepen om publiekelijk terug te vervagen in het houtwerk en de duistere schaduwen vanwaar ze kwam en hen politiek lastig viel langer, berichtte de krant “Politico” op 24 oktober.

In februari 2016 schreef ik een column in een obscuur mediaplatform in de VS waarin ik Hillary’s lange, vreugdeloze trudge vergeleek met de Democratische presidentiële nominatie in Philadelphia met Admiral Zinovy ​​Rozhestvensky’s 20.000 mijl trektocht rond de wereld in 1905 zodat zijn hele vloot kon worden gezonken of gevangen genomen door een Japanse strijdmacht met slechts half zoveel slagschepen in de Slag om Tsushima.

Ik werd vooral getroffen door de vergelijking van Hillary met een Loser Navy die 500.000 ton kolen (kostbare fossiele brandstoffen) gebruikte en vervolgens op zicht zakte toen het moment van de strijd eindelijk kwam.

Echte gelovigen wachten nog steeds hopelijk op Hillary’s Hocus Pocus Halloween Horror 3 moeten weten wat ze kunnen verwachten.Lees ook:  Trump TV

Comments

comments