Nu is de “bevolkingsuitwisseling” officieel: binnenkort zal elke derde een immigrant zijn


De ouderen zullen het slechts marginaal ervaren, maar de jongeren moeten zich aanpassen aan een andere, nieuwe samenleving, die niets te maken heeft met het Duitsland van hun grootouders en hun ouders:

In 20 jaar kan elke derde persoon een immigrant zijn. Dit meldt die “welt” (maandag editie), met voorspellingen van Herbert Brücker, die het onderzoeksterrein van migratie leidt bij het Federaal Instituut voor Werkgelegenheidsonderzoek (IAB). In grote steden zoals Frankfurt am Main zou het aandeel migranten kunnen oplopen tot wel 70 procent.

De econoom is ervan overtuigd dat Duitsland, om aan de vraag naar arbeid te voldoen, zich in de toekomst voor veel nationaliteiten moet openstellen. “Duitsland wordt kleurrijker”, zei Brücker tegen de krant. “Momenteel heeft ongeveer een kwart van de mensen in Duitsland een migratieachtergrond. Over 20 jaar zal het minstens 35 procent zijn, maar het kan ook meer dan 40 procent zijn. “Frankfurt am Main is een goed voorbeeld. “Elke seconde heeft migrantenachtergrond daar al. In Berlijn is dat ongeveer 35 procent. Wat we vandaag in de grote steden zien, is normaal voor het hele land. En in een stad als Frankfurt hebben we dan aandelen van migranten tussen 65 en 70 procent. ”

Wat de econoom vergeet te vermelden: bij de professionals die zo dringend nodig lijken te zijn, hoewel overal massale ontslagen dreigen, is dat nog niet gelukt.

De overgrote meerderheid van de migranten wordt gevoed door onze sociale systemen en twee van de drie zogenaamde vluchtelingen wonen bij Hartz IV.

Zijn de Duitsers binnenkort in de minderheid? De econoom probeert te kalmeren:

Het is echter een ‘verkeerd beeld’ om te geloven dat een ‘minderheid’ van Duitsers in de toekomst met een ‘meerderheid’ van immigranten wordt geconfronteerd, zei Brücker, die ook directeur is van het Berlin Institute for Empirical Integration and Migration Research (BIM) aan de Humboldt University , doorgaan. “De Duitsers zullen altijd veruit de grootste groep zijn. De migranten zijn heel anders, gewoon heel kleurrijk. Sommige zijn moslims, andere boeddhisten, de meeste christenen. Sommigen hebben een academische graad, anderen zijn arbeiders. ”

Wat een waardeloze bedrieger is de Heer eigenlijk. Als je de migranten niet in hun oorsprong verdeelt, vormen ze al snel de meerderheid. En dat de meerderheid van de migranten christenen zijn, moet ook worden betwijfeld.

Overal, in de steden en nu steeds meer in het land, worden moskeeën gepland, gebouwd en gepubliceerd, de eisen van de moslimgemeenschap zijn altijd brutaal en het percentage academische graden is ook beperkt.

Maar het draait allemaal om de liefde voor geld, omdat cultuur en identiteit graag gegooid worden:

Volgens berekeningen van de IAB heeft Duitsland naar verwachting 400.000 immigranten per jaar nodig tegen 2060, zodat het personeelsbestand en dus de economie niet krimpen. “We concurreren met andere landen als het gaat om migratie – zowel voor hoogopgeleiden als voor laaggeschoolden,” zei Brücker. Het is duidelijk dat steeds minder werknemers uit de EU naar ons toe zouden komen. “Het potentieel van immigranten uit oostelijke toetredingslanden zoals Roemenië en Bulgarije maar ook uit Spanje of Portugal is in toenemende mate uitgeput”, zegt Brücker. Om deze reden moet Duitsland zich steeds meer openstellen voor andere landen, zoals EU-oeverstaten zoals de Westelijke Balkan of Oekraïne.

Waarmee we terug zijn bij de moslims. Zonder de econoom, de vele miljoenen migranten die vanuit Afrika naar ons toe zijn gekomen en zullen komen, of we het nu leuk vinden of niet.

De econoom had zijn analyse in één zin kunnen geven: ten minste over 20 jaar stort ons sociale systeem volledig in.

“Wat we in de grote steden zien, zal in de toekomst normaal zijn voor het land”

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord