Protestwake in Berlijn voor Merkel´s bunker: “Ik ben een slachtoffer van de migratie!” – een van de duizenden

Protestwake in Berlijn voor Merkel´s bunker: “Ik ben een slachtoffer van de migratie!” – een van de duizenden

4 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Berlijn – Veel slachtoffers van geweld door immigranten zwijgen. Ze verstoppen zich in hun eigen huis, zwijgen zelfs over de namen van hun kinderen, uit angst dat het Merkel-regime en zijn linkse handlangers, evenals de gelijkwaardige pers, hen onder vreemdelingenhaat en racisme zouden kunnen plaatsen. Niet zo Karsten Hempel, Lorina Seiler en Diana Feldmann. Samen met Nicole en Robert Vogelmann van het gedenkteken tegen vergeten, verheffen ze vandaag hun stem vanaf 13.00 uur, waar de hoofdverantwoordelijke voor de talloze slachtoffers van moord, geweld en verkrachting cynisch woont. Voor de kanselarij in Berlijn.

Bij de eerste wake buiten de kanselarij in Berlijn in januari van dit jaar, had de riem met de “individuele gevallen” al een lengte van 200 meter, hoewel pas sinds maart 2018 werd verzameld, vertelt Robert Vogelmann te melden: “Vandaag, negen maanden later “De reeks misdaden is bijna 500 meter lang.” Hier hangen 3500 individuele zaken. Eigenlijk is slechts een fractie van wat inmiddels in het buitenland is geregistreerd – vooral in Oost-Europa en de VS – bekende activist van het contra-publiek. Volgens Vogelmann waren er in 2018 bijna 266.000 misdrijven door asielzoekers, getolereerde buitenlanders of personen die illegaal in Duitsland verblijven. “Vandaag willen we alle slachtoffers herdenken, ongeacht hun afkomst, huidskleur, religie of politieke opvattingen, “Zegt Vogelmann plechtig en leidt naar Nicole, die mevrouw Merkel letterlijk iets op de oren geeft. Namelijk een begrafenismars door Richard Wagner.

Tot verrassing van de links-groene semi-ontwikkelde anti-fascistische menigte, legt Nicole, de mede-initiatiefnemer van de wake, uit dat Wagner, die in relevante kringen als antisemitisch wordt beschouwd, op dat moment goede betrekkingen onderhield met de Joodse intelligentsia. Zo traden veel belangrijke joodse artiesten op tijdens het Bayreuth-festival, zoals de Hofkapellmeister Hermann Levi in ​​München als dirigent bij de Parsifal-première in 1882 of de Duits-joodse opera impresario Angelo Neumann.

Dat de grote en machtige, van Adolf Hitler tot Angela Merkel deze man aanbad en nog steeds aanbidt, staat buiten kijf. Maar heb je zijn boodschap begrepen? Omdat een groot deel van zijn werk bestaat uit drama’s die het lijden van de mensen thematiseren, maar ook het collectieve lot van de Duitsers zoals in een soort muzikale profetische show. Bijvoorbeeld Siegfried’s dood en begrafenismars, uit de Ring van de Nibelung, ook bekend als Götterdämmerung. Een waarschuwing voor een volk dat geblinddoekt wankelt nadat het op verraderlijke wijze de meest capabele mensen heeft vermoord. Een begrafenismars die het lot van zowel het individu als de gemeenschap pakt. Een muzikaal pleidooi tegen een blind beleid dat tot vernietiging leidt.

Lees ook:  Migratie crisis : Media verspreidt nepnieuws over neergeschoten vluchtelingen in Griekenland

Ik ben een slachtoffer, ik ben een vader, een moeder …

“Ieder van ons die hier is verzameld, hoop dat de wereld ons, zoals altijd, ziet dat de Amerikanen, Russen, Hongaren, Polen, Tsjechen, Italianen, gewoon allemaal zien wat er gaande is in Duitsland. Dat ze zien, er zijn Duitsers die niet willen dat schapen alles accepteren en een gedenkteken oprichten voor de slachtoffers van deze catastrofale immigratie. Ik ben een slachtoffer, ik ben een vader. Mijn naam is Robert Vogelmann, mijn dochter is misbruikt door een migrant. “

Vermoorde Susanna zou vandaag 16 zijn geworden

Na de initiator van het gedenkteken tegen vergeten, stapte activiste Nicole voor de microfoon en zei in naam van Diana Feldmann: “Ik ben een slachtoffer, ik ben een moeder. Mijn naam is Diana Feldmann. Vandaag, 2 november, zou mijn geliefde Susanna 16 zijn geworden. Ze werd verkracht en gewurgd door de handen van een Syriër. “

Vervolgens herinnerde Karsten Hempel, wiens zoon dood werd geslagen in Wittenberg, aan het schandalige geval van een eenmalige juridische storing: “Mijn naam is Karsten Hempel. Mijn zoon Markus werd doodgeslagen door een Syriër. “Zoals Lastze herinnerde Lorina Seiler haar dochter, die waarschijnlijk verbijsterd was op een feestje en vervolgens werd blootgesteld aan seksueel geweld. “Ik ben een slachtoffer, ik ben een moeder. Mijn naam is Lorina Seiler. Mijn dochter werd verkracht door een Syriër. Sindsdien heeft ze twee zelfmoordpogingen gehad. “

Laatste woord en minuut stilte

“Dit zijn slechts vier ouders die net zo slachtoffer zijn als hun kinderen,” voegt Robert Vogelmann aan het einde toe en introduceert na een minuut stilte zijn slotwoorden met de bekende, enigszins aangepaste woorden van de grote Duits-Joodse patriot Heinrich Heine: “Ik droom van Duitsland ‘s nachts, ik sta op het punt om te slapen. “En net zoals Heine Duitsland niet vergat in zijn ballingschap in Parijs, willen de activisten van de wake de slachtoffers van het mislukte asielbeleid niet vergeten. “Iedereen die deze voorwaarden eist en bevordert, is schuldig – al diegenen die willens en wetens zwijgen zijn schuldig!”, Vertelt Robert zijn publiek.

Indringende woorden op de juiste plaats, zelfs als hun boodschap ongehoord rebelleert op de harde betonnen muren van macht.Lees ook:  Gaat Hillary Clinton voor president in 2020?

Comments

comments