VN: het asielbeleid van Merkel is opzettelijk genocide op het Duitse volk

VN: het asielbeleid van Merkel is opzettelijk genocide op het Duitse volk

4 november 2019 2 Door Indignatie redactie

Wat zegt het internationale recht over de eindeloze migratie van “vluchtelingen” naar Duitsland? Alleen al in het jaar 2100 zal de bevolking van Zwart Afrika verviervoudigen tot ongeveer vier miljard mensen als gevolg van een volledig onverantwoordelijke en zichzelf toegebrachte bevolkingsexplosie. Hoeveel miljoenen of zelfs miljarden van deze mensen zijn van plan zich bij ons te vestigen?

Globaal gezien zijn Europeanen al een absolute etnische minderheid. Duitsland heeft deze resolutie goedgekeurd. Letterlijk staat er:

“De Veiligheidsraad veroordeelt de poging van Irak om de demografische samenstelling van de Koeweit-bevolking te wijzigen en de officiële documenten over de bevolkingssamenstelling van de legitieme Koeweitse regering te vernietigen.

En in het “Verdrag ter voorkoming en bestraffing van de genocide”, aangenomen door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties als resolutie 260 A (III) op 9 december 1948, dat op 12 januari 1951 in werking is getreden, wordt verklaard:

“Als straf voor genocide”, die opzettelijk een nationale, raciale, religieuze of etnische groep geheel of gedeeltelijk willen vernietigen 1.) leden van de groep doden, 2.) zware groepsleden 3. legt de groep levensomstandigheden op die in staat zijn om alle of een deel van hun fysieke vernietiging te veroorzaken; 4. maatregelen opleggen om geboorten binnen de groep te voorkomen; 5.) kinderen van de groep gedwongen overgedragen aan een andere groep “.

Wat “onze” politici Europeanen aandoen met gedwongen multiculturaliteit, namelijk het langdurig uitsterven van de Duitse (Franse, Italiaanse …) etnisch-culturele identiteit van duizenden jaren van volkeren, wordt in het geval van Tibet aan de kaak gesteld.

In resolutie 13/4445 van de Bondsdag van 23.4.1996 veroordeelt de Bondsrepubliek het Chinese immigratiebeleid in Tibet, omdat het de Tibetaanse identiteit “vernietigt”:

Lees ook:  Trump roept op tot geweld, waarschuwt de verkiezingsfunctionaris van Georgië

“Gezien het feit dat Tibetanen hun eigen etnische, culturele en religieuze identiteit hebben behouden door de geschiedenis van het land, veroordeelt de Bondsdag met name het beleid van de Chinese autoriteiten, wat, als gevolg daarvan, leidt tot de vernietiging van de Tibetaanse identiteit in relatie tot Tibet Nederzetting en immigratie van Chinezen in grote getale, gedwongen abortussen, politieke, religieuze en culturele vervolging en ondergeschiktheid van het land aan Chinees bestuurd bestuur. “

Het document vermeldt:

“De federale regering roept op tot verhoogde inspanningen om ervoor te zorgen dat de Chinese regering elk beleid stopt dat kan leiden tot de vernietiging van de Tibetaanse cultuur, zoals: Bijvoorbeeld de geplande vestiging van grote aantallen Chinezen om de Tibetaanse bevolking en de vervolging van de Tibetaanse cultuur terug te dringen. “

De aantallen zogenaamde “vluchtelingen”, die bijna nooit voldoen aan de voorwaarden voor een gerechtvaardigd asiel, spreken voor zich. Volgens artikel 16a GG is het erkenningspercentage sinds 2002 lager dan 2%, zoals blijkt uit de laatste cijfers van het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen. In feite werden slechts 10.200 ongerechtvaardigde asielzoekers in 2013 naar hun land van herkomst gedeporteerd, terwijl dit jaar alleen al meer dan 127.023 naar Duitsland werden gestuurd (voor 2014 zijn er in totaal 200.000 kolonisten en voor 2015 300.000). Duitsland is dus nog steeds ‘s werelds nummer één bestemming voor asielzoekers, vóór de VS.

Tweederde van de asielzoekers in 2013 waren Mohammedanen. 63,4% van de asielaanvragen wordt ingediend door mannen en 71,5% is jonger dan 30 jaar (2012: 71,3%). De Duitse federale minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière heeft onlangs aangekondigd dat het tienduizenden afgewezen asielzoekers een permanente regeling hier in Duitsland wilde verlenen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Lockdown 2.0: Het Merkel-regime wil eindelijk hele bedrijfstakken vernietigen

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Dankzij de massale verplaatsing bij moslims keert de angst nu ook naar Zweedse omstandigheden in Noorwegen
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments