Fox News Poll: Hillary Clinton zou Trump verslaan in 2020

Fox News Poll: Hillary Clinton zou Trump verslaan in 2020

5 november 2019 1 Door Indignatie redactie

Een nieuwe enquête gepubliceerd door Fox News toont Hillary Clinton voor President Trump in de verkiezingen van 2020.

Clinton, die niet heeft aangekondigd dat ze zelfs in de race zit, loopt voor op Trump, 43% tot 41%, volgens de peiling van 27-30 oktober.

Thegatewaypundit.com meldt: de Republikeinse gevestigde exploitant loopt ook achter op alle andere topdemocraten, die voormalig vice-president Joe Biden 51-39, senator Elizabeth Warren 46-41 en senator Bernie Sanders 49-41 volgen, vond de peiling.

Clinton is terughoudend geweest om voor eens en voor altijd te verklaren dat ze niet rent in 2020. Maar Biden haperde en viel toen Warren en Sanders opstonden en de deur openden voor een late ingang. Als ze in de race zou springen – zelfs op dit late tijdstip – zou ze waarschijnlijk binnen enkele dagen $ 100 miljoen binnenhalen en competitief zijn. Bovendien zou ze waarschijnlijk in 2016 op korte termijn een nationale campagne kunnen opzetten.

Een andere nieuwe peiling had ook slecht nieuws voor Trump.

Uit een  peiling  van de New York Times en het Sienna College, die maandag werd vrijgegeven, blijkt dat Biden Trump verslaat in zes slagveldstaten dat de president in 2016 won. Biden heeft een voorsprong van vijf punten op Trump in Arizona, is drie punten hoger in Pennsylvania, en leidt door twee in Wisconsin en Florida. Het paar is zelfs dood in Michigan, dat Trump verrassend won in 2016, en leidt in North Carolina met 2 punten.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De VS openen in stilte detentiekampen voor kleine kinderen

Trump versus de andere twee topkandidaten tonen de president in betere vorm. Terwijl Sanders Trump met 3 punten leidde in Michigan, liep hij met 1 tot 4 punten achter in Pennsylvania, Florida, Arizona en North Carolina. De twee waren zelfs in Wisconsin. Ondertussen volgde Warren Trump met 2 tot 4 punten in Michigan, Pennsylvania, Wisconsin, Florida en North Carolina en was zelfs in Arizona.

In een andere peiling, deze van Harvard Harris, Clinton en Biden zijn gebonden voor de Democratische presidentiële nominatie – als de voormalige minister van Buitenlandse Zaken loopt. In de peiling zou Clinton 18% van de stemmen krijgen als ze binnenkomt en Biden zou 19% krijgen. Zonder haar in de race, haalt Biden 33% van de steun van geregistreerde Democraten.

Hillary ging nooit echt weg en liet hints vallen dat ze misschien nog steeds wegloopt. “Het is echt opmerkelijk hoe geobsedeerd hij bij me blijft,” zei ze vorige maand op de PBS “News Hour.” “Maar deze nieuwste tweet is zo typerend voor hem. Niets is meer onderzocht en bekeken dan mijn e-mails. We weten dat allemaal. Dus hij liegt of is waanvoorstellingen of beide. ‘

Toen zei ze: “Misschien moet er een rematch zijn.”

‘Ik kan hem natuurlijk weer verslaan. Maar serieus, ik begrijp het niet, ik denk niet dat iemand begrijpt wat hem motiveert, behalve persoonlijke grieven, anders dan het zoeken naar bewondering. ‘

Voormalig assistent van het Witte Huis Steve Bannon heeft voorspeld dat ze een derde poging zal doen voor het presidentschap in 2020. “Hillary Clinton doet alles”, zei hij op Fox Business. “Zij is aan het rennen. Ze gooit gewoon om te beslissen hoe ze erin moet passen. ‘

Dick Morris, een voormalige adviseur van Bill Clinton, zegt nu ook dat Clinton waarschijnlijk loopt. “Er is een test die je thuis kunt doen,” zei Morris vorige maand op “The Cats Roundtable” op de AM 970 radio in New York. “Leg gewoon je vingers op haar pols, en als je een polsslag voelt, weet je dat ze gaat rennen.”Lees ook:  Pieter Omtzigt “witheet” na achterhouden van documenten belastingdienst: “We zitten hier Sherlock Holmes te spelen”

Comments

comments