George Soros vuurt waarschuwingsschot op Trump: je bent je eigen graf aan het graven

George Soros vuurt waarschuwingsschot op Trump: je bent je eigen graf aan het graven

5 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Beruchte globalistische miljardair George Soros gebruikte vechtwoorden om zijn politieke vijand president Donald Trump te beschrijven in een interview  met de Guardian dat zaterdag werd gepubliceerd en waarschuwde de president dat hij zijn eigen graf aan het graven was. 

Gefrustreerd door zijn mislukte pogingen om het Amerikaanse en wereldwijde beleid te beheersen, heeft Soros een waarschuwing afgegeven aan president Trump te midden van de beschuldigingsprocedures van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden, blijkbaar hoopvol dat ze kans van slagen hebben.

Nog steeds zijn wonden likken na zijn mislukking om Hillary Clinton in het Witte Huis in 2016 te installeren, ondanks  multi-miljoen dollar financiering , het “gewonde beest” alles-maar- steunde Elizabeth Warren  voor het presidentschap een paar weken geleden, bewerend dat ze de “meest gekwalificeerde kandidaat. “

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenSoros maakte duidelijk dat president Trump zijn grootste aartsvijand blijft, terwijl hij toegeeft dat hij een ‘groot ego’ heeft en graag een publieke vijand wordt in soevereine naties die belang hechten aan het bestaan ​​van traditionele cultuur, gewoonten en grenzen. De miljardair heeft zich bemoeid met de nationale politiek van Hongarije, Polen, Rusland, de Verenigde Staten en Oekraïne en financiert nu een flagrant ondemocratische poging om het 2016-referendum van het Verenigd Koninkrijk om de Europese Unie te verlaten, waarop het interview met Guardian was gericht, ongedaan te maken.

Uit het interview bleek dat de politieke frontgroep van Soros, de Open Society Foundation, de verbluffende som van $ 185 miljoen heeft begroot, gemakkelijk het bedrag dat de oligarch ooit aan zijn politieke invloedoperaties heeft uitgegeven. Het is zeker dat Soros ook een verzilverde campagne zal voeren om de herverkiezing van president Trump te voorkomen, hoewel hij hoopvol lijkt dat Trump daarvoor zal worden afgezet.

Soros heeft zichzelf een vijand gemaakt van Viktor Orban van Hongarije en Mateo Salvini, Italië, die beiden aanzienlijke steun hebben gekregen van de burgers van hun land op een platform van krachtig verzet tegen de oligarchen van de globalistische open grenzenvisie zoals Soros die hun naties wilden opdringen.

De financier reflecteerde in het interview over zijn levenswerk en gaf toe dat het ‘tij is gekeerd’ tegen zijn idee van open samenlevingen, en de wereldwijde populistische beweging verbonden aan Donald Trump is in opkomst. De trucs van Soros – het financieren en beheersen van poppenpolitici en poppenbewegingen – zijn overal ter wereld ontmaskerd, waardoor de beruchte miljardair nieuwe trucs moet vinden om de controle te herwinnen en de wereld naar zijn beeld te vormen.Lees ook:  Autoriteiten 'niet overweldigd' door straatgeweld in Barcelona, ​​zegt de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken

Comments

comments