Smoking guns in Amerika

Smoking guns in Amerika

5 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Een pistool wordt meestal erkend als een wapen waaruit een kogel wordt afgeschoten, en een ‘smoking gun’ is letterlijk een wapen waaruit een kogel is voortgekomen, waardoor een rookwolk aan het einde van de loop verschijnt. Aan de andere kant wordt een smoking gun vaak gedefinieerd als “een stuk onbetwistbaar belastend bewijs”, en er zijn nu ontelbare rokende wapens in de Verenigde Staten: sommige in de politiek, maar veel in letterlijke omstandigheden waarin mensen zijn gedood. Ons wordt verteld dat “vanaf 24 september 2019 334 massale schietpartijen hebben plaatsgevonden in 2019 … Bij deze schietpartijen raakten 1.347 mensen gewond en 377 stierven.” In bijna elk ander land ter wereld zou dit worden beschouwd als een massale sociale probleem dat doortastende actie vereist, zoals het genomen zo snel door Nieuw-Zeeland na een gruwelijke wapenaanval door een terrorist in maart 2019.

Maar niet in Amerika, waar de nadruk ligt op politieke smoking guns, en de aandacht die wordt besteed aan massamoorden is bizar afwijzend.

Een van de laatste rapporten over smoking guns betreft het lopende onderzoek naar Trump-beschuldiging, waarin bewijs groeit dat hij de Oekraïense regering probeerde over te halen zijn politieke rivaal, voormalig vice-president Biden, te onderzoeken. The Economist gemeld dat “op 22 oktober Amerika’s topdiplomaat in Oekraïne, William Taylor, aan House-onderzoekers getuigde dat president Donald Trump 391 miljoen dollar aan militaire hulp dreigde in te houden tenzij Volodymyr Zelenskiy, de president van Oekraïne, een onderzoek opende naar de zoon van Joe Biden, een van de heer De potentiële rivalen van Trump bij de verkiezingen van volgend jaar. Het was de duidelijkste en meest gedetailleerde beschrijving tot nu toe – van een ambtenaar wiens loopbaan vijf decennia en negen administraties omvat – van de heer Trump die op een buitenlandse leider leunde om zijn herverkiezingsinspanningen te helpen. ”Dit werd gevolgd door soortgelijke verklaringen van verschillende andere betrouwbare personen die zelfs in het tijdperk van Trump verrast waren door het smerige bedrog waar ze getuige van waren geweest.

Het doden was echter niet beperkt tot de VS en er werd op 10 oktober gemeld dat in Duitsland een gewapende man in militaire uitrusting op een ramp ging in de stad Halle, waarbij twee mensen werden gedood, waarbij verder bloedvergieten alleen werd voorkomen omdat de aanvaller zelfgemaakt was vuurwapens defect”Footage op een livestreaming platform toonde de schutter steeds meer gefrustreerd als zijn wapens herhaaldelijk defect. “In ten minste drie gevallen toont de video de verdachte die een pistool rechtstreeks op een slachtoffer richt, alleen om het wapen vast te zetten.”

Aan het einde van zijn schietpartij wordt hij horen zeggen: “Ik heb tenminste bewezen dat zelfgemaakte wapens nutteloos zijn” en later werd gemeld dat de beschuldigde dader Stephan Balliet was, 27 jaar oud, die “enkele uren besteedde aan het getuigen voor een federale rechtbank rechter.”

We worden door de Duitse cultuur geïnformeerd dat “het Duitse systeem voor wapenbeheersing een van de strengste in Europa is. Het beperkt de verwerving, het bezit en het dragen van vuurwapens tot degenen met een verdienstelijke behoefte aan een wapen. Het verbiedt volautomatische wapens en beperkt de aanschaf van andere soorten wapens ernstig. “

Aan de andere kant, in de Verenigde Staten van Amerika kan elke persoon een persoonlijk wapen bezitten, zoals bevestigd door het besluit van het Supreme Court District of Columbia tegen Heller van 2008, en degelijk onderschreven door president Trump in een toespraak tot de National Rifle Association in 2017, toen hij verklaarde: “Laat me een simpele belofte doen aan alle vrijheidslievende Amerikanen in het publiek vandaag: als uw president, zal ik nooit, ooit inbreuk maken op het recht van de mensen om wapens te houden en te dragen – nooit, nooit . Vrijheid is geen geschenk van de overheid. Vrijheid is een geschenk van God. ‘Zoals de stemmen van de fanatieke fanaten van de NRA.

Maar er zou een heel ander resultaat zijn geweest als de Halle schietpartij zou hebben geschoten als alle Duitsers het recht hadden om wapens te houden en te dragen, en als Stephan Balliet de vrijheid had gekregen om naar een supermarkt te gaan waar ze te koop zijn voor iedereen .

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Waarschuwing voor de burgers in Europa: Erdogan organiseert een aanval op onze vrijheid en democratie

In een Walmart-winkel in El Paso, Texas, heeft de 21-jarige Patrick Crusius op 3 augustus 2019 22 mensen doodgeschoten met een aanvalsgeweer. Twee van de 25 gewonden zaten nog in het ziekenhuis toen hij op 10 oktober in de rechtbank verscheen. Een maand na de schietpartij, zoals gemeld door CNN , zei Walmart ‘dat het zal stoppen met de verkoop van munitie met pistool en’ munitie met korte loop ‘, zoals de .223-kaliber en 5.56-kaliber, dat ook kan worden gebruikt op aanvalswapens, nadat alle huidige inventaris is verkocht [nadruk toegevoegd]. Walmart zal lange loop hertengeweren en jachtgeweren en veel van de munitie voor die geweren blijven verkopen. Het bedrijf verkoopt wapens in ongeveer 3.900 winkels. ”

De bescheiden anti-slachtacties van Walmart na de moorden in El Paso brachten de National Rifle Association ertoe het bedrijf uit te schelden en op 3 september aan te kondigen dat “de sterkste verdediging van vrijheid altijd onze vrijemarkteconomie is geweest. Het is een schande om Walmart te zien bezwijken onder de druk van de anti-gun elites. Lijnen bij Walmart zullen binnenkort worden vervangen door lijnen bij andere detailhandelaren die de fundamentele vrijheden van Amerika meer ondersteunen. De waarheid is dat de acties van Walmart ons vandaag niet veiliger zullen maken. In plaats van de schuld op de crimineel te leggen, heeft Walmart ervoor gekozen om de gezagsgetrouwe Amerikanen tot slachtoffer te maken. Onze leiders moeten bereid zijn om de problemen van criminaliteit, geweld en geestelijke gezondheid met oprechtheid en eerlijkheid te benaderen. ‘

Het is moeilijk om de mentale processen voor te stellen van wie die demente gebrabbel heeft geschreven, en hun gebrek aan evenwicht wordt in perspectief geplaatst door het rapport van de New York Times dat het ” alle opnames tussen Memorial Day [27 mei] en Labor Day [2 september onderzocht ” ] waarbij drie of meer mensen stierven, exclusief de schutter ”en telde 26 massale geweeraanvallen waarbij 126 mensen werden gedood. De National Rifle Association kan niet verklaren hoe deze afschuwelijke wreedheden mogelijk ‘fundamentele vrijheden’ kunnen aantonen, maar het lijkt erop dat het niets heel veel hoeft te verklaren om zijn invloed op het Amerikaanse volk te behouden, omdat het de steun heeft van talloze politici, waaronder Trump, die sprak metWayne LaPierre, de directeur van de National Rifle Association ( jaarsalaris $ 985.000), voor een half uur op 20 augustus.

Vervolgens bezocht de heer La Pierre op 27 september het Witte Huis, waar hij en Trump ‘ de toekomstige wapenwetgeving bespraken en of de NRA de president kon ondersteunen als hij te maken kreeg met afzetting en een moeilijkere herverkiezingscampagne’. Het is opmerkelijk dat tot nu toe in de presidentsverkiezingen van 2020 heeft de NRA $ 16.800 aan Trump en meer dan een kwart miljoen dollar aan andere politici en politieke agentschappen gedoneerd .

Het morele rokende pistool in Amerika is het weerzinwekkende gedrag van de National Rifle Association, een organisatie wiens reactie op de echte rokende wapens die Amerikaanse burgers in gruwelijke en steeds grotere aantallen doden, is om degenen die proberen de slachting te controleren en te verminderen te denigreren. Ze zijn de verraders van echte Amerikaanse waarden, zoals werd aangetoond door de tweet-tirade van Trump over Beto O’Rourke, een politicus die de wapenbeheersing ondersteunde en zich terugtrok uit de lijst van mensen die de democratische nominatie wilden om de confrontatie met Trump aan te gaan tijdens de 2020-verkiezingen. De geboorteplaats van de heer O’Rourke is El Paso, het toneel van de slachting in augustus Walmart, en hij had de terugkoop van aanvalsgeweren voorgesteld , wat woeste kritiek van de kanonfanaten veroorzaakte. Hij wil “een einde maken aan de epidemie van pistoolgeweld” maar Trump belde hij ‘zielig’, ‘smerig’ en een ‘arme klootzak’.

De kanonnen zullen blijven roken in Amerika, en men moet hopen dat de politieke gericht tegen president Trump zullen helpen bij zijn verwijdering voordat er nog meer massamoorden op onschuldige mensen door aanvalswapens worden onderschreven door de National Rifle Association.

… en net toen ik dit stuk afrondde, meldt de Washington Post dat “Vijf mensen werden gedood en verschillende anderen gewond raakten nadat geweervuur ​​op een Halloween-feest in Orinda, Californië was uitgebroken”. Vrijheid, iemand?Lees ook:  Antifa Explosion - Hoe de Week van 2 november eruit zal zien (als Trump wint)

Comments

comments