Voormalig minister van Oorlog Jeanine Hennis-Plaschaert loog tegen het parlement

Voormalig minister van Oorlog Jeanine Hennis-Plaschaert loog tegen het parlement

6 november 2019 0 Door Indignatie redactie

In 2015 beweerde voormalig minister van Oorlog Jeanine Hennis-Plaschaert tegen het parlement, dat er in Irak niets aan de hand was. Op datzelfde moment wist zij dat er 70 burgerdoden waren gevallen na een Nederlands bombardement op een munitiewerkplaats.

Van Miltenburg loog over het bonnetje. Opstelten loog (of eh… ‘blufte’) over het bonnetje. Opstelten loog nog wel vaker. Teeven wist alles over het bonnetje, maar zei niets. Van der Steur loog over het bonnetje. Van der Steur loog trouwens ook over wiet. Zijlstra loog over de datsja. Harbers loog over ‘overige zaken’. Blok loog over militaire steun in Syrië. En Rutte, Rutte loog over 1000 euro, geen cent naar de Grieken, de hypotheekrenteaftrek en over de dividendbelasting.

En nu blijkt Jeanine Hennis, de enige vvd’er die is afgetreden vanwege de waarheid, ook een leugenaar. Hennis beweerde in 2015 dat er door Nederlands handelen geen burgerdoden waren gevallen in Irak. Maar dat was dus gelogen.

DE LEUGEN VAN HENNIS

hennisZe zal we aan haar baasje hebben gevraagd, wat ze moest zeggen. Deze sprak de wijze woorden: “Doe als ik, lieverd, gewoon keihard liegen, zeker nu!” Zo gezegd zo gedaan, ze lachte het parlement en de Nederlanders uit en bleef liegen. Niets bijzonders, daar worden politici voor ingehuurd. Wel bijzonder is, dat nog steeds hele horden stemgerechtigden deze lui mandaat geven om alles en iedereen voor te liegen. Onder het mom van: “We rekenen over 4 jaar wel met jullie af.” Is dat niet wat laat?

Lees ook:  'Million-Man March' begint in Bagdad om Amerikaanse troepentrekking te eisen (VIDEO, FOTO'S)

De minister van Oorlog is gesneuveld over een andere leugen, die van defecte mortieren in Mali. U weet wel: daar hebben wij zeker iets te zoeken. Goud, olie, en ander leuk spul voor Shell c.s. Maar ja, een liegende klaploopster als Hennis wordt altijd weer achter een ander bureau gezet, deze keer in Irak. U weet wel, daar waar wij ook van alles hebben te zoeken: olie, gas, zand. Hennis durft zich in Irak niet te vertonen in haar hoerige uitdossing zoals we dat tijdens de hoedjesparade tijdens P-dag van haar waren gewend. In moslimlanden trekt mevrouw haar boetekleed aan, voor ze de deur uit gaat. Gitzwart. Kleurt goed bij haar verleden.

hennis

Verheffend, deze keihard liegende, wegens gebrek aan gewicht omhoog gelanceerde gediplomeerde typiste. Het breekt haar zo te zien zuur op. Geen wonder met zoveel mislukkingen op je conduitestaat. In Irak weten ze wel wat voor straf op liegen staat.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Hoe oorlogsmisdaden te plegen en ermee weg te komen

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments