45 Populatiecontrolecitaten waaruit blijkt dat de Elite heel graag het aantal mensen op de planeet wil verminderen

45 Populatiecontrolecitaten waaruit blijkt dat de Elite heel graag het aantal mensen op de planeet wil verminderen

7 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Eens probeerde de elite op zijn minst hun grenzeloze enthousiasme voor bevolkingscontrole voor het grote publiek te verbergen, maar nu proberen ze het niet meer te verbergen. 

Op dinsdag werd in het tijdschrift BioScience een alarmerende nieuwe studie gepubliceerd die pleit voor wereldwijde bevolkingscontrole als een van de oplossingen voor de “klimaatnoodsituatie” waarmee we worden geconfronteerd Dit document is al ondertekend door 11.258 wetenschappers uit 153 verschillende landen, en het roept openlijk op tot een vermindering van de menselijke bevolking van onze planeet. Dit is altijd het eindspel geweest voor de cultus van de klimaatverandering, maar nu wordt er hard op aangedrongen om het publiek te laten geloven dat er een “wetenschappelijke consensus” bestaat dat dit noodzakelijk is.

Je kunt hier een samenvatting van het rapport vinden , en ik zou je van harte willen aanmoedigen om het te lezen, omdat het in wezen een blauwdruk is voor waar de elite van plan is de mensheid in de komende jaren te nemen.

Maar om hun doelen te bereiken, moeten ze ons eerst overtuigen dat een planetaire ramp op handen is, en in deze studie vertellen de auteurs ons moedig “dat planeet Aarde wordt geconfronteerd met een klimaatsituatie” …

Wetenschappers hebben een morele verplichting om de mensheid duidelijk te waarschuwen voor elke catastrofale dreiging en om ‘te vertellen zoals het is’. Op basis van deze verplichting en de grafische indicatoren die hieronder worden gepresenteerd, verklaren we met meer dan 11.000 ondertekenaars van wetenschappers over de hele wereld, het is duidelijk en ondubbelzinnig dat planeet Aarde geconfronteerd wordt met een noodsituatie in het klimaat.

Klinkt best eng, toch?

Dus welke oplossingen stellen ze voor?

Welnu, de studie verdeelt de nodige oplossingen in zes basisgroepen …

De brief richt zich op zes hoofddoelen: vervanging van fossiele brandstoffen; snijden van verontreinigende stoffen zoals methaan en roet; herstel en bescherming van ecosystemen; minder vlees eten; de economie omzetten in een koolstofvrije en de bevolkingsgroei stabiliseren.

Als dat veel lijkt op “de Green New Deal”, komt dat omdat het veel lijkt op “de Green New Deal”.

Het is het zesde ‘doel’ dat mij het meest aangaat. Omdat de waarheid is dat ze niet alleen de wereldbevolking willen ‘stabiliseren’.

Volgens de studie moet de wereldbevolking echt “geleidelijk worden verminderd” …

De wereldbevolking, die nog steeds met ongeveer 80 miljoen mensen per jaar, of meer dan 200.000 per dag (figuur 1a – b ), toeneemt , moet worden gestabiliseerd – en, idealiter, geleidelijk worden verminderd – binnen een kader dat sociale integriteit waarborgt. Er zijn bewezen en effectieve beleidsmaatregelen die de mensenrechten versterken, terwijl ze de vruchtbaarheidscijfers verlagen en de impact van de bevolkingsgroei op de uitstoot van broeikasgassen en het verlies van biodiversiteit verminderen. Dit beleid maakt diensten voor gezinsplanning beschikbaar voor alle mensen, neemt obstakels voor hun toegang weg en bereikt volledige gendergelijkheid, inclusief basis- en voortgezet onderwijs als een wereldwijde norm voor iedereen, vooral meisjes en jonge vrouwen (Bongaarts en O’Neill 2018 ).

Maar als mensen de belangrijkste motor zijn van klimaatverandering, en als we nog maar ongeveer 12 jaar hebben voordat we het punt van geen terugkeer bereiken, zoals Alexandria Ocasio-Cortez heeft gesuggereerd , zal een “geleidelijke” vermindering van de menselijke bevolking echt genoeg zijn om te voldoen de klimaatverandering ijveraars?

Voor echte gelovigen in de oorzaak zou er geen snellere manier zijn om deze crisis om te keren dan om de bevolking van de planeet radicaal te verminderen. Volgens hen heeft ieder van ons “een koolstofvoetafdruk” en naarmate de bevolking groeit, wordt de crisis rond de klimaatverandering alleen maar erger. Een logische uitbreiding van dit denken zou dus zijn dat iedereen die een manier kan vinden om de wereldbevolking aanzienlijk te verminderen, letterlijk ‘de planeet redt’. Voor u en mij is het idee dat miljoenen of miljarden mensen sterven absoluut verschrikkelijk, maar voor degenen die het verhaal over klimaatverandering volledig hebben omarmd, zou een dergelijke uitkomst uiterst wenselijk zijn.

En natuurlijk is bevolkingscontrole al heel lang een obsessie bij de wereldwijde elite. Lang voordat “opwarming van de aarde” en “klimaatverandering” populair werden, droomden degenen aan de bovenkant van de sociale piramide ervan de kudde dramatisch te ruimen.

Om dit aan te tonen, wil ik 45 citaten met je delen die bewijzen dat de elite het aantal mensen op de planeet echt wil verminderen …

1. Charles Darwin (zijn denken ligt aan de basis van zoveel van onze wetenschappelijke theorieën vandaag): “In een toekomstige periode, niet ver weg zoals gemeten door eeuwen, zullen de geciviliseerde rassen van de mens vrijwel zeker de wereld uitroeien en vervangen woeste races. Tegelijkertijd zullen de antropomorfe apen, zoals professor Schaaffhausen heeft opgemerkt, ongetwijfeld worden uitgeroeid. De breuk zal dan breder worden gemaakt, want hij zal tussenbeide komen in een meer geciviliseerde staat zoals we hopen, dan de blanke en een aap zo laag als een baviaan, in plaats van op dit moment tussen de neger of de Australiër en de gorilla. ”

2. Bill Gates : “Het probleem is dat de bevolking het snelst groeit waar mensen minder goed mee omgaan. Dus het is op de allerarmste plaatsen dat je in 2050 een verdrievoudiging van de bevolking zult hebben. (…) En we moeten ervoor zorgen dat we nu met de hulpmiddelen helpen, zodat ze geen onmogelijke situatie hebben later.”

3. Bernie Sanders : “In arme landen over de hele wereld waar vrouwen niet per se een groot aantal baby’s willen hebben, en waar ze door anticonceptie de kans kunnen krijgen om het aantal kinderen dat ze hebben te controleren, is iets dat ik heel, heel krachtig ondersteunen. “

4. Britse premier Boris Johnson : “De primaire uitdaging voor onze soort is de reproductie van onze soort zelf … Het is tijd dat we een volwassen discussie hebben over de optimale hoeveelheid mensen in dit land en op deze planeet … Alle er is bewijs dat we kunnen helpen de bevolkingsgroei en de armoede in de wereld te verminderen door alfabetisering en vrouwelijke emancipatie en toegang tot anticonceptie te bevorderen. “

5. Britse televisiepresentator Sir David Attenborough : “De menselijke bevolking mag niet langer op dezelfde oude ongecontroleerde manier groeien. Als we niet de leiding nemen over onze populatiegrootte, doet de natuur het voor ons. ”

6. Paul Ehrlich , een voormalig wetenschapsadviseur van president George W. Bush en de auteur van “The Population Bomb”: “Het oplossen van het bevolkingsprobleem zal niet de problemen van racisme … van seksisme … van religieuze onverdraagzaamheid … van oorlog oplossen …” van grove economische ongelijkheid. Maar als u het bevolkingsprobleem niet oplost, gaat u geen van deze problemen oplossen. In welk probleem je ook geïnteresseerd bent, je gaat het niet oplossen, tenzij je ook het bevolkingsprobleem oplost. ‘

7. Dave Foreman , de mede-oprichter van Earth First: “Wij mensen zijn een ziekte geworden, de Humanpox.”

8. CNN-oprichter Ted Turner : “Een totale bevolking van 250 – 300 miljoen mensen, een daling van 95% ten opzichte van het huidige niveau, zou ideaal zijn.”

9. De vice-premier van Japan, Taro Aso: over medische patiënten met ernstige ziekten: “Je kunt niet goed slapen als je denkt dat het allemaal door de overheid wordt betaald. Dit wordt alleen opgelost als je ze laat opschieten en sterft. ‘

10. David Rockefeller : “De negatieve impact van bevolkingsgroei op al onze planetaire ecosystemen wordt verschrikkelijk duidelijk.”

11. Richard Branson : “De waarheid is dit: de aarde kan niet genoeg voedsel en zoet water leveren voor 10 miljard mensen, laat staan ​​huizen, laat staan ​​wegen, ziekenhuizen en scholen.”

12. Milieuactivist Roger Martin : “Op een eindige planeet is de optimale populatie die voor iedereen de beste kwaliteit van leven biedt, duidelijk veel kleiner dan het maximum, wat een naakte overleving mogelijk maakt. Hoe meer we zijn, hoe minder voor elk; minder mensen betekenen een beter leven. “

13. HBO-persoonlijkheid Bill Maher : “Ik ben pro-keuze, ik ben voor hulp bij zelfdoding, ik ben voor reguliere zelfmoord, ik ben voor wat de snelweg in beweging brengt – daar ben ik voor. Het is te druk, de planeet is te druk en we moeten de dood bevorderen. “

14. Al Gore : “Een van de dingen die we eraan kunnen doen, is om de technologieën te veranderen, minder van deze vervuiling te blussen, de bevolking te stabiliseren, en een van de belangrijkste manieren om dat te doen is meisjes te machtigen en op te leiden en Dames. Je moet alomtegenwoordige beschikbaarheid van vruchtbaarheidsmanagement hebben, zodat vrouwen kunnen kiezen hoeveel kinderen ze willen hebben, de afstand tussen de kinderen … Je moet meisjes opvoeden en vrouwen empoweren. En dat is de krachtigste hefboomfactor, en wanneer dat gebeurt, begint de bevolking zich te stabiliseren en beginnen samenlevingen betere keuzes en meer evenwichtige keuzes te maken. “

15. MIT-professor Penny Chisholm : “De echte truc is om de geboortecijfers in de ontwikkelingslanden zo snel mogelijk te laten dalen als het gaat om een ​​niveau lager dan die 9 miljard. En dat zal het niveau bepalen waarop mensen op aarde zullen nivelleren. “

16. Julia Whitty, een columnist voor Moeder Jones: “De enige bekende oplossing voor ecologische overschrijding is om onze bevolkingsgroei sneller te vertragen dan nu vertragen en uiteindelijk om te keren – tegelijkertijd vertragen en uiteindelijk de snelheid waarmee we de hulpbronnen van de planeet verbruiken. Succes in deze tweelinginspanningen zal onze meest dringende wereldwijde problemen oplossen: klimaatverandering, voedselschaarste, watervoorraden, immigratie, gezondheidszorg, verlies van biodiversiteit, zelfs oorlog. Aan de ene kant hebben we al ongekende stappen gezet, waardoor de wereldwijde vruchtbaarheid is teruggebracht van gemiddeld 4,92 kinderen per vrouw in 1950 tot 2,56 vandaag – een prestatie van proces en soms brute dwangfout, maar ook een resultaat van één vrouw tegelijk die haar maakte individuele keuzes. De snelheid van deze vruchtbare revolutie, hard zwemmen tegen biologische programmering,

17. Professor Philip Cafaro van de Staatsuniversiteit van Colorado in een artikel getiteld ‘Klimaatethiek en bevolkingbeleid’: ‘Het beëindigen van de groei van de menselijke bevolking is vrijwel zeker een noodzakelijke (maar niet voldoende) voorwaarde om catastrofale wereldwijde klimaatverandering te voorkomen. Het kan inderdaad nodig zijn om de huidige menselijke aantallen aanzienlijk te verminderen om dit te doen. 

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Westerse elites in crisis

18. Professor in de biologie aan de Universiteit van Texas in Austin Eric R. Pianka : “Ik heb twee kleinkinderen en ik wil dat ze een stabiele aarde erven. Maar ik vrees voor hen. Mensen hebben de aarde overbevolkt en hebben daarmee een ideaal voedingssubstraat gecreëerd waarop bacteriën en virussen (microben) zullen groeien en bloeien. We gedragen ons als bacteriën die op een agarplaat groeien,bloeit totdat natuurlijke grenzen zijn bereikt of totdat een andere microbe koloniseert en het overneemt, met behulp van deze middelen. Naast onze extreem hoge bevolkingsdichtheid zijn we sociaal en mobiel, precies de omstandigheden die de groei en verspreiding van pathogene (ziekteverwekkende) microben bevorderen. Ik geloof dat het slechts een kwestie van tijd is totdat microben opnieuw controle over onze populatie hebben, omdat we niet zelf willen controleren. Dit idee wordt al minstens vier decennia door ecologen omarmd en is niets nieuws. Mensen willen het gewoon niet horen. ‘

19. Kofi Annan, secretaris-generaal van de VN van 1997-2006 : “Het idee dat bevolkingsgroei een beter leven garandeert – financieel of anderszins – is een mythe dat alleen degenen die luiers, kinderwagens en dergelijke verkopen, het recht hebben om te geloven.”

20. Thoraya Ahmed Obaid, VN-secretaris-generaal van 2000-2010 : “We kunnen de enorme uitdagingen van armoede, honger, ziekte en milieuvernietiging niet aan, tenzij we de problemen van bevolking en reproductieve gezondheid aanpakken.”

21. Bill Nye : “In 1750 waren er ongeveer een miljard mensen op de wereld. Nu zijn er ruim zeven miljard mensen op de wereld. Het is meer dan verdubbeld in mijn leven. Dus al deze mensen die proberen te leven zoals we in de ontwikkelde wereld leven, vullen de atmosfeer met veel meer koolstofdioxide en andere broeikasgassen dan een paar eeuwen geleden. Het is de snelheid waarmee het verandert die lastig zal zijn voor zoveel grote populaties mensen over de hele wereld. “

22. Actrice Cameron Diaz : “Ik denk dat vrouwen bang zijn om te zeggen dat ze geen kinderen willen omdat ze gemeden worden. Maar ik denk dat dat nu ook verandert. Ik heb meer vriendinnen die geen kinderen hebben dan die wel. En eerlijk gezegd? We hebben geen kinderen meer nodig. We hebben veel mensen op deze planeet. “

23. Democratische strateeg Steven Rattner : “WE hebben doodspanels nodig. Nou ja, misschien geen death panels, precies, maar tenzij we de middelen voor de gezondheidszorg voorzichtiger gaan toewijzen – rantsoenerend, met de juiste naam – zullen de exploderende kosten van Medicare de federale begroting overstromen. “

24. Matthew Yglesias , een zakelijke en economische correspondent voor Slate, in een artikel getiteld “The Case for Death Panels, in One Chart”: “Maar niet alleen zijn deze uitgaven voor gezondheidszorg aan ouderen de belangrijkste kwestie in de federale begroting, onze onevenredige toewijzing van zorgdollars aan ouderen verklaart zeker het opmerkelijke gebrek aan duidelijke kosteneffectiviteit van het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem. Wanneer de patiënt al ouder is dan 80, is het simpele feit dat geen enkele behandeling wonderen zal verrichten in termen van levensverwachting of kwaliteit van leven. “

25. Planned Parenthood-oprichter Margaret Sanger : “Al onze problemen zijn het gevolg van overbreeding onder de arbeidersklasse”

26. Gloria Steinem : “Iedereen met een baarmoeder hoeft niet meer een kind te hebben dan iedereen met stembanden een operazanger moet zijn.”

27. Jane Goodall : “Het is onze bevolkingsgroei die ten grondslag ligt aan vrijwel elk probleem dat we de planeet hebben aangedaan. Als er maar een paar van ons waren, zouden de vervelende dingen die we doen er niet echt toe doen en zou Moeder Natuur ervoor zorgen – maar er zijn er zoveel van ons. ”

28. Amerikaanse Hooggerechtshof Ruth Bader Ginsburg : “Eerlijk gezegd had ik gedacht dat op het moment dat Roe werd besloten, er bezorgdheid was over de bevolkingsgroei en met name de groei in bevolkingsgroepen waarvan we er niet teveel willen hebben.”

29. Planned Parenthood Oprichter Margaret Sanger : “Het meest genadige dat een groot gezin een van zijn babyleden aandoet, is het te doden.”

30. Saloncolumnist Mary Elizabeth Williams in een artikel getiteld ‘Dus wat als abortus het leven beëindigt?’: ‘Al het leven is niet gelijk. Dat is een moeilijk iets voor liberalen zoals ik om over te praten, anders zien we eruit als dood-paneel-liefhebbende, doden-je-oma-en-je-kostbare-baby stormtroepen. Toch kan een foetus een menselijk leven zijn zonder dezelfde rechten te hebben als de vrouw in wiens lichaam hij woont. ‘

31. Paul Ehrlich : “Kortom, er zijn slechts twee soorten oplossingen voor het bevolkingsprobleem. Een daarvan is een ‘geboortecijferoplossing’, waarin we manieren vinden om het geboortecijfer te verlagen. De andere is een ‘sterftecijferoplossing’, waarmee we het sterftecijfer – oorlog, hongersnood, pest – kunnen verhogen. ‘

32. Alberto Giubilini van de Monash University in Melbourne, Australië en Francesca Minerva van de University of Melbourne in een paper gepubliceerd in het Journal of Medical Ethics: “[W] er doen zich na de geboorte zodanige omstandigheden voor dat zij abortus zouden hebben gerechtvaardigd, wat wij noemen abortus na de geboorte moet toegestaan ​​zijn. […] We stellen voor om deze praktijk ‘abortus na de geboorte’ te noemen, in plaats van ‘kindermoord’, om te benadrukken dat de morele status van het gedode individu vergelijkbaar is met die van een foetus … in plaats van die van een kind. Daarom beweren we dat het doden van een pasgeborene ethisch toelaatbaar zou kunnen zijn in alle omstandigheden waarin abortus zou plaatsvinden. Dergelijke omstandigheden omvatten gevallen waarin de pasgeborene een (tenminste) acceptabel leven kan leiden, maar het welzijn van het gezin in gevaar is. “

33. Nina Fedoroff , een belangrijke adviseur van Hillary Clinton: “We moeten de groeisnelheid van de wereldbevolking blijven verlagen; de planeet kan niet veel meer mensen ondersteunen. ‘

34. John Holdren , de primaire wetenschapsadviseur van Barack Obama : “Een programma om vrouwen na hun tweede of derde kind te steriliseren, ondanks de relatief grotere moeilijkheidsgraad van de operatie dan vasectomie, is misschien eenvoudiger uit te voeren dan mannen proberen te steriliseren.”

35. Een ander citaat van John Holdren : “Als maatregelen voor bevolkingscontrole niet onmiddellijk en effectief worden geïnitieerd, zal alle technologie die de mens kan uitdragen de komende ellende niet afweren.”

36. David Brower , de eerste uitvoerend directeur van de Sierra Club: “Het baren van kinderen zou een strafbare misdaad tegen de samenleving moeten zijn, tenzij de ouders in het bezit zijn van een vergunning van de overheid … Alle potentiële ouders moeten verplicht zijn anticonceptiemiddelen te gebruiken, de overheid die tegengif voor burgers die zijn uitgekozen om zwanger te worden. ‘

37. Maurice Strong : “Of we verminderen de wereldbevolking vrijwillig of de natuur zal dit voor ons doen, maar op brute wijze.”

38. Thomas Ferguson , voormalig ambtenaar bij het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken: “Er zit een thema achter al ons werk: we moeten het bevolkingsniveau verlagen. Of regeringen doen het op onze manier, via mooie, schone methoden, of ze krijgen het soort rommel dat we hebben in El Salvador, of in Iran of in Beiroet. Bevolking is een politiek probleem. Als de bevolking eenmaal uit de hand is, vereist het een autoritaire regering, zelfs fascisme, om het te verminderen … “

39. Michail Gorbatsjov : “We moeten duidelijker spreken over seksualiteit, anticonceptie, over abortus, over waarden die de bevolking beheersen, omdat de ecologische crisis, kort gezegd, de bevolkingscrisis is. Verminder de bevolking met 90% en er zijn niet genoeg mensen meer om veel ecologische schade aan te richten. ”

40. Jacques Costeau : “Om de wereldbevolking te stabiliseren, moeten we 350.000 mensen per dag elimineren. Het is vreselijk om te zeggen, maar het is net zo erg om het niet te zeggen. ‘

41. Finse milieuactivist Pentti Linkola : “Als ik op een knop kon drukken, zou ik mezelf opofferen zonder te aarzelen of het zou betekenen dat miljoenen mensen zouden sterven”

42. Auteur Dan Brown : “Overbevolking is een kwestie die zo diepgaand is dat we allemaal moeten vragen wat er moet gebeuren.”

43. Prins Phillip , echtgenoot van koningin Elizabeth II en mede-oprichter van het Wereld Natuur Fonds: “In het geval dat ik wordt gereïncarneerd, zou ik graag willen terugkeren als een dodelijk virus, om iets bij te dragen om overbevolking op te lossen.”

44. Ashley Judd : “Het is onbewust om te fokken, met het aantal kinderen dat honger lijdt in arme landen.”

45. Charles Darwin: “Met wilden worden de zwakken in lichaam of geest snel geëlimineerd; en degenen die overleven, vertonen doorgaans een krachtige gezondheidstoestand. Wij geciviliseerde mannen, aan de andere kant, doen ons best om het eliminatieproces te controleren; we bouwen asylums voor de imbecielen, de verminkte en de zieken; we stellen arme wetten in; en onze medici oefenen hun uiterste vaardigheid uit om het leven van iedereen tot het laatste moment te redden. Er is reden om aan te nemen dat vaccinatie duizenden mensen heeft bewaard, die vroeger uit een zwakke grondwet zouden zijn bezweken aan pokken. Zo verspreiden de zwakke leden van geciviliseerde samenlevingen hun soort. Niemand die aandacht heeft besteed aan het fokken van huisdieren zal eraan twijfelen dat dit zeer schadelijk voor de mensheid moet zijn. Het is verrassend hoe snel een gebrek aan zorg of verkeerd geleide zorg leidt tot de degeneratie van een binnenlands ras;

Zoals u ziet, gaat dit soort denken helemaal terug naar Charles Darwin.

De elite kijkt echt neer op iedereen met grote minachting en laat ons hopen dat hun doel om de omvang van de menselijke populatie drastisch te verkleinen, niet snel wordt gerealiseerd.Lees ook:  Stop met het TE dure koningshuis afschaffing van de monarchie dus en herstel van de republiek

Comments

comments