Wereldwijde schuld is maximaal $ 188.000.000.000.000 – dit is officieel de grootste schuldbel die de wereld ooit heeft gezien

Wereldwijde schuld is maximaal $ 188.000.000.000.000 – dit is officieel de grootste schuldbel die de wereld ooit heeft gezien

8 november 2019 1 Door Indignatie redactie
0
()

De wereld heeft nu 188 biljoen dollar aan schulden en dat aantal blijft elk jaar snel groeien. Het is een vorm van slavernij die diep verraderlijk is, omdat de meeste mensen op de planeet niet eens begrijpen hoe het systeem werkt, en zelfs als ze dat wel zouden doen, zouden de meesten absoluut geen hoop hebben om er ooit van bevrijd te worden.

De lener is de dienaar van de kredietgever en het wereldwijde financiële systeem is ontworpen om zoveel mogelijk rijkdom naar de top 0,1% te leiden. Natuurlijk is er in de hele geschiedenis van de mensheid altijd slavernij geweest, en de primaire motivatie voor het hebben van slaven is om een ​​economisch voordeel te halen uit degenen die tot slaaf zijn gemaakt. En hoewel de meesten van ons onszelf vandaag niet graag als ‘slaven’ beschouwen, is de waarheid dat de wereldwijde elite meer rijkdom aan ons onttrekt dan ooit tevoren.

Laten we beginnen met een heel eenvoudig voorbeeld om dit te illustreren.

Wanneer u creditcardschuld aangaat en u elke maand slechts kleine betalingen doet, kunt u gemakkelijk meer dan het dubbele betalen van het bedrag dat u oorspronkelijk heeft geleend.

Dus waar gaat al dat geld naartoe?

Welnu, het gaat natuurlijk naar de financiële instelling waar je je creditcard van hebt gekregen, en op zijn beurt is die financiële instelling eigendom van de wereldwijde elite.

In essentie werd je bereidwillig een schuldenlaaf toen je ervoor koos om in de schulden van creditcards te gaan, en het harde werk dat nodig was om genoeg geld te verdienen om die schuld met rente terug te betalen, verrijkte uiteindelijk anderen.

Op een veel grotere schaal gebeurt hetzelfde met hele naties.

Vandaag heeft de Amerikaanse overheid bijna 23 biljoen dollar aan schulden. In wezen zijn we collectief tot slaaf gemaakt en zijn we verplicht al dat geld met rente terug te betalen. Natuurlijk is het op dit punt letterlijk onmogelijk om ooit al die schulden terug te betalen, en elk jaar voegen we nog een biljoen dollar aan de balans toe. De wereldwijde elite haalt nu meer dan 500 miljard dollar aan rente uit deze schuld op jaarbasis, en de verwachting is dat het aantal de komende jaren sterk zal escaleren.

Lees ook:  OPINIE Het Britse systeem wordt "gehackt" (nu zelfs door de regering)

Het is geen toeval dat de Federal Reserve en de federale inkomstenbelasting beide in 1913 werden ingesteld. Het Federal Reserve-systeem was ontworpen om een ​​eindeloze schuldenspiraal te creëren die de federale overheid zoveel mogelijk schulden zou bezorgen, en sinds die tijd omvang van onze nationale schuld is meer dan 7000 keer groter geworden. En de federale inkomstenbelasting was nodig als het mechanisme waardoor onze rijkdom wordt overgedragen aan de overheid om al deze schulden af ​​te lossen.

Het is echt een diep, diep verraderlijk systeem, en het Amerikaanse volk zou moeten weigeren politici te steunen die er geen voorstander van zijn het te sluiten, maar op dit punt is dit niet eens een belangrijk politiek probleem in onze natie.

En natuurlijk zijn de Verenigde Staten verre van alleen. Hoewel we er niet in slagen om de hele wereld het ergens over eens te worden, is vrijwel de hele planeet ervan overtuigd dat schuldgebaseerd centraal bankieren de beste manier is.

Op dit moment woont 99,9 procent van de wereldbevolking in een land met een centrale bank.

Volgens Wikipedia zijn er slechts 9 zeer kleine landen die op dit moment geen centrale bank hebben …

-Andorra
-Isle of Man
-Monaco
-Nauru
-Kiribati
-Tuvalu
-Palau
-Marshall Islands
-Federated States of Micronesia

Lees ook:  Bill Gates zegt dat een dodelijke griepepidemie een van de grootste bedreigingen voor de mensheid is

Als u de populaties van al die 9 landen samen combineert, komt dit op veel minder dan 0,1% van de totale wereldbevolking.

Denk je dat dit gewoon toeval is?

De wereldwijde elite wil niet dat de mensheid vrij is. Ze willen dat we zoveel mogelijk schulden hebben, zodat we ze rijker kunnen maken.

Als je je realiseert hoe slecht het spel is opgetuigd, beginnen veel dingen een stuk logischer te worden.

Voor degenen die begrijpen hoe het systeem werkt, is het zeker niet verwonderlijk dat het totale bedrag aan schulden in de wereld een nieuw record ooit heeft bereikt van 188 biljoen dollar …

De wereldwijde schuldenlast is gestegen naar een nieuw record ooit, gelijk aan meer dan het dubbele van de wereldwijde economische output, waarschuwde IMF-chef Kristalina Georgieva donderdag.

Terwijl het lenen van de particuliere sector goed is voor het overgrote deel van het totaal, brengt de stijging overheden en individuen in gevaar als de economie vertraagt, zei ze.

“Wereldwijde schuld – zowel publieke als private – heeft een recordhoogte van $ 188 biljoen bereikt. Dit komt neer op ongeveer 230 procent van de wereldproductie, ”zei Georgieva in een toespraak om een ​​tweedaagse conferentie over schulden te openen.

Dat aantal is sinds 2016 met 24 biljoen dollar gestegen en het is de grootste schuldenbel die de wereld ooit met een zeer ruime marge heeft gezien.

Natuurlijk zal deze schuldbubbel op een gegeven moment barsten in een wereldwijde ramp van epische proporties, maar ondertussen zal de wereldwijde elite ons allemaal zo lang mogelijk blijven melken.

Hier in de Verenigde Staten hebben we sinds de laatste financiële crisis de grootste schuldenlast in de geschiedenis van ons land gehad. De Amerikaanse overheidsschuld is meer dan verdubbeld, de staats- en lokale overheidsschuld is in een groot deel van de natie tot belachelijke proporties gestegen, de bedrijfsschuld is verdubbeld, de schulden van studentenleningen zijn meer dan verdubbeld, autoleningen blijven maar nieuwe recordhoogtes bereiken en Amerikaanse consumenten hebben nu 14 biljoen dollar aan schulden .

Lees ook:  Zorgen voor het slechtst mogelijke leiderschap

Onze schuldenberg is zo kolossaal geworden dat de enige manier om het spel vol te houden is om nog meer geld te lenen, maar door meer geld te lenen, maken we onze slavernij nog erger.

Ondertussen blijven degenen die onze schuld hebben gewoon het hoge leven leiden terwijl ze helemaal naar de bank lachen.

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments