De “standaard” voor Zweden: schoten en schietpartijen met explosieven zijn bijna gemeengoed

De “standaard” voor Zweden: schoten en schietpartijen met explosieven zijn bijna gemeengoed

9 november 2019 1 Door Indignatie redactie

In het weekend waren er alleen al in Malmö drie bomaanslagen, meldt “Der Standard”. Hoofdpersonen zijn meestal jonge mannen met een migratieachtergrond.

In Zweden gaat er nauwelijks een dag voorbij zonder meldingen van vuurgevechten of explosieve aanvallen, volgens Standard.at . Volgens politiestatistieken waren er in de eerste helft van 2019 alleen al in de eerste helft van 2019 120 explosievenaanvallen.

Eind juni stierven 25 mensen in schietpartijen in het bende-milieu. De standaard schrijft: “De protagonisten van de bende-gerelateerde bendeoorlogen zijn meestal jonge immigrantenmannen. Het risico om het slachtoffer te worden van een shoot-out is lang niet zo groot als in Zweden voor jongeren tussen de 15 en 29 jaar, volgens een vergelijkende studie van 2018. “

Daders worden steeds jonger

Staatshoofdcommissaris Anders Thornberg heeft vandaag woensdag aangekondigd “ingrijpende beslissingen om de macht van de politie te versterken”. Tot nu toe is alleen elke vijfde moord in het bende-milieu verlicht, dat zou moeten veranderen. Een trend is om jongere en jongere daders aan te werven: “Aan de kant vallen criminele minderjarigen hun leeftijdsgenoten aan, bij voorkeur in gevestigde woonwijken.”Alleen al in het tweede kwartaal werden in totaal 637 overvallen op kinderen en adolescenten gemeld – een nieuw record. Momenteel is de criminele leeftijd 15 jaar en de roodgroene overheid heeft besproken of de leeftijd moet worden verlaagd.

De conservatieve “Zweedse Democraten” blijven goedkeuring krijgen voor hun inzet voor de harde lijn en snelle deportatie van criminele vreemdelingen.

Beveiliging in grote steden is een groot onderwerp

Politie, politici en veiligheidsexperts zijn het erover eens: veel van deze incidenten zijn de excessen van bendes, die zich onophoudelijk  verspreiden.  Bovendien dringt bendecriminaliteit steeds vaker door in openbare plaatsen, wat grote angst veroorzaakt bij de bevolking.

De politie is volledig overweldigd door de situatie. Daarom eisen de “Zweedse Democraten” een militaire operatie in de probleemgebieden. Het voorstel heeft veel stof opgeroepen. Beveiligingsexperts bekritiseerden dat het leger niet was opgeleid voor dergelijke taken.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Klimaatverandering van een ander soort: 40 mesaanvallen in de laatste dagen - te warm voor december?

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments