Franse senator waarschuwt voor door globalisten ontwikkelde ‘Great Replacement’

Franse senator waarschuwt voor door globalisten ontwikkelde ‘Great Replacement’

9 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Als gevolg van een massale migratieagenda, ontwikkeld door anti-westerse elites, wordt het Franse volk vervangen, waarschuwde senator Stéphane Ravier.

In een toespraak in het Parlement richtte Ravier, lid van de National Rally-partij van Marine Le Pen, zich op globalistische wetgevers die hem de schuld gaven “de dood van de identiteit van de Fransen toe te staan”, terwijl hij probeerde hen te hersenspoelen om te geloven dat “immigratie een kans is voor Frankrijk”.

“Familiale hergroepering, uitwissen van grenzen, positieve discriminatie bij aanwerving, welzijn, de asielwetten, de nep-minderjarigen maar de zeer echte illegale migranten voor volwassenen – je hebt alle voorwaarden geschapen voor een echte migratie/onderdompeling. Dus migratie is een kans, maar voor wie? Zeker niet onze landgenoten! ‘Zei Ravier.

Hij citeerde statistieken die erop wijzen dat zeer weinig migranten ooit werk vinden, en daarom leven de meeste van de Franse belastingbetalers. “Ik geloof niet in de theorie van de ‘grote vervanging’. Eigenlijk ben ik overtuigd van de realiteit ervan, ‘zei Ravier.

“Die honderden zones in het hele land die buitenlandse enclaves werden, zijn zones van niet-Frankrijk, waar de haat tegen alles wat Frans is zich verspreidt als een spoor van ontstoken buskruit,” voegde hij eraan toe, verwijzend naar de vele ‘no-go zones’ ‘.

“Onze wetten, onze cultuur, onze identiteit, onze levenskunst, onze knowhow, onze vrijheden – vooral die van vrouwen, zoals seksuele en religieuze vrijheden – worden verworpen, bestreden, om ook te worden vervangen onder de slagen van een militant islamistisch etnoculturalisme. “

Ravier onderstreepte hoe de elites die multiculturaliteit en diversiteit als ‘sterke punten’ verdedigen, nooit de economische, culturele of fysieke gevolgen van hun keuze ervaren.

“Fransen zijn het zat. Fransen hebben er genoeg van, ‘zei Ravier. “Veertig jaar lang hebben ze zich ingespannen; ze hebben ingestemd met offers door anderen te verwelkomen, en wat hebben ze daarvoor ontvangen? De ontwikkeling van een ondraaglijk anti-Frans, anti-wit, anti-christelijk racisme. “

Ravier eiste dat wetgevers zich bij het Franse volk verontschuldigen voor alle schade die ze hebben aangericht als ze een catastrofale terugslag willen voorkomen.

“Verontschuldig u door op alle gebieden een nationale voorkeur te vestigen – door de grenzen te herstellen, quota in te voeren, niet voor immigratie, maar quota voor deportatie,” zei Ravier. “Verontschuldig je door de immigratiestroom om te keren.

“Als u niet afziet van uw pernicieuze ideologie, zal Frankrijk u in het gezicht van het nageslacht vervloeken.”

Lees ook:  Franse farmaceutische gigant om vaccinprioriteit te geven aan ... Amerikanen voor grote zak met geld

Ravier is sinds 2014 senator voor Bouches-du-Rhône. Hij is ook de burgemeester van het 13e en 14e arrondissement van Marseille.

Over Marseille vertelde Ravier TVL in een interview: “De historische bevolking van Marseille wordt vervangen omdat er een zeer hoog geboortecijfer is in de noordelijke buurten en immigratie de stad blijft bevolken.”

Volgens hem worden kinderen geboren in de noordelijke buurten beschouwd als “Frans door de wet van de bodem, maar het zal snel veranderen” als hervormingen worden aangenomen.

“De statistieken van het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn één ding, de realiteit van onveiligheid is iets anders. Zelfs als de nederzettingen van [immigranten] minder talrijk zijn, ondermijnt drugshandel de stad als geheel ”, aldus Ravier.

De stad is ‘in gevaar omdat ze niet de middelen krijgt’ die nodig zijn om het probleem aan te pakken. Er zijn te weinig “politieagenten in het veld, magistraten die veroordelen, gevangenissen die gevangen zitten en een luchtvleugel van wetshandhaving die de grenzen beschermt en migranten buiten houdt”.

Stéphane Ravier heeft een controle voorgesteld van “deze beroemde kebab” en “nachtwinkels” -winkels die dienen om drugsgeld wit te wassen. Hij zei dat ouders van sociale huisvesting van minderjarigen die betrokken zijn bij drugshandel ook uit hun gratis accommodatie moeten worden geschopt: “Dit is om niet te stigmatiseren,” legde hij uit.

Vorige maand steunde de senator van Bouches-du-Rhône een voorstel van PACA Regional Councilor Philippe Vardon (RN) voor de regio om alle banden met Qatar te verbreken, een staat die bekend staat om de financiering van het islamisme wereldwijd.

Deze motie werd opgesteld nadat de regionale assemblee de versterking van de samenwerkingsbanden tussen de regio en Qatar had aangekondigd.

In een boek, The Qatar Papers , geschreven door twee journalisten, Christian Chesnot en Georges Malbrunot, is onthuld dat het emiraat de politieke islam in zijn verschillende vormen in Europa financiert. De islamitische vrouw die gevangenisbewakers in Condé-sur-Sarthe aanviel, werkte voor Qatar Charity.

Caroline Pozmentier, plaatsvervanger van de beveiliging van de stad Marseille, verwierp echter de “vermeende banden tussen [Qatar] met het ‘islamisme'”. Ze voegde eraan toe dat “Qatar geen bedreiging is”.

Ondanks hun beperkte middelen zijn Stéphane Ravier, Sandrine d’Angio en alle gekozen vertegenwoordigers van de meerderheid van de 13e en 14e arrondissementen erin geslaagd twee clandestiene islamitische instellingen te sluiten, waaronder een school.Lees ook:  Frankrijk: Mila O. en de stille herinvoering van de godslastering

Comments

comments