Trump uitgeroepen tot Anti-Oekraïense Racist door Clowneske Mainstream Media

Trump uitgeroepen tot Anti-Oekraïense Racist door Clowneske Mainstream Media

9 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Donald Trump wordt beschuldigd van racisme sinds het moment dat hij besloot om als Republikein te lopen, maar The Washington Post duwt dit verhaal nog een stap verder en beweert dat de president van de Verenigde Staten zo verblind is door zijn eigen ” afkeer ” voor Oekraïne, dat hij kritieke Amerikaanse buitenlands beleid kansen in dat land blaast. CNN is ook gesprongen op de propagandabandwagon en verklaarde dat Trump een ” minachting ” heeft voor de Oekraïne die “alarmbellen luidt”. Trump heeft geen irrationele haat voor Oekraïners en er is niets te winnen in deze regio dat de afgelopen jaren niet al is bereikt.

“WaPo’s” bizarre en volkomen irrationele veroordeling van Trump begint met de volgende uitspraak …

“Drie topadviseurs van president Trump ontmoetten hem in mei in het Oval Office, vastbesloten hem te overtuigen dat de nieuwe Oekraïense leider een bondgenoot was die Amerikaanse steun verdiende.”

Het leiderschap van Oekraïne heeft geen andere keuze dan een bondgenoot van de Verenigde Staten te worden, net zoals India bondgenoten van Groot-Brittannië moest zijn tijdens het bewind van koningin Victoria. Oekraïne is een vazalentiteit waarvan de nabije toekomst wordt bepaald door Washington en / of Moskou. Oekraïne is te gehavend en arm en geïnfiltreerd door beide grotere machten om daadwerkelijk enige zelfbeschikking te hebben, wat betekent dat er geen noodzaak is voor Trump of een andere president om Kiev na te jagen. De regio staat nu bijna volledig onder de controle van Washington dankzij de bemoeienis van de VS die de oorzaak was van de Maidan en de oorlog in de Donbass . De ‘powers that be’ in Kiev pushen een hardcore anti-Russische \ pro-EU \ pro-westerse agenda omdat ze meesters moeten dienen die hen aan de macht hebben gekregen, dit is alleen natuurlijk. De Oekraïne presenteren als een soevereine natie die aan Amerika’s kant moet worden gewonnen, is een complete leugen en een klap in het gezicht van de lezers van The Washington Post. Maar dit is pas het begin …

“Ze waren nog maar net begonnen met hun pitch toen Trump naar hen uithaalde, volgens huidige en voormalige Amerikaanse functionarissen die bekend waren met de bijeenkomst. In de geest van Trump, zeiden de ambtenaren, had het gehele leiderschap van Oekraïne samengewerkt met de Democraten om zijn presidentiële campagne in 2016 te ondermijnen. “

De woorden “In de geest van Trump …” impliceren dat zijn overtuigingen van de Oekraïense invloed op zijn campagne volledig verzonnen en irrationeel zijn. Kortom, de grote hint is dat Trump’s angsten paranoia / waanideeën zijn, wat waar zou kunnen zijn als nepvuil niet direct op de campagneleider Paul Manafort uit Oekraïne was gegooid . De implicatie dat Trump net een samenzwering tegen zichzelf van rond de Dnjepr heeft bedacht, is feitelijk bewezen niet waar.

“ Tot nu toe hebben een tiental getuigen voor de wetgevers van het Huis getuigd sinds het onderzoek naar gesloten deuren een maand geleden begon. Een thema dat door bijna al hun rekeningen loopt, is Trump’s onverzettelijke afkeer van Oekraïne, dat dateert uit zijn vroegste dagen in het Witte Huis. “

Er zijn geen voorbeelden van deze tweets verstrekt (het is bekend dat Trump erg los is met zijn tweets, dus dit kan heel goed waar zijn) maar je kunt in deze verklaring zien dat er een hardhandige hint is dat een afkeer van de status quo in Kiev is nu een vorm van haat en racisme.

Lees ook:  Het is de Federalistische fantasie van een mislukte EU die 'hersendood' is, niet de NAVO

Dit is de goedkoopste en eenvoudigste manier om een ​​politicus te laten zwijgen – met behulp van de “als je X niet goedkeurt, ben je een racist tegen X”, die helaas heel vaak werkt. Een “afkeer” voor een deel van het Israëlische beleid maakt een antisemitisch, een “minachting” voor het sturen van Amerikaanse troepen naar landen met vreemde namen betekent dat je tegen de troepen bent of op zijn minst onpatriottisch.

Maar gelukkig voor de president van de Verenigde Staten, in tegenstelling tot Israël of ‘The Troops’, geeft niemand echt om Oekraïne buiten de Beltway. Bovendien, als Trump de laatste jaren een laaiende haat jegens alles Russisch had geprojecteerd, zou niemand hem beschuldigen van Russophobia.

De ellendige hypocrisie van de Washington Post in dit artikel kan me vanaf de oceaan ruiken.

“Binnen de administratie debatteerden de topadviseurs van Trump over de oorsprong van zijn slechte gevoel. Sommigen beweerden dat Trump Oekraïne zag als een belemmering voor betere Amerikaanse betrekkingen met de Russische president Vladimir Poetin, die boos was over de Amerikaanse sancties die aan Moskou werden opgelegd voor de annexatie van de Krim en voor de voortdurende steun van het Kremlin aan pro-Russische separatisten in Oost-Oekraïne. “

Als de Russen het hele zuiden van de Verenigde Staten zouden wegnemen, een marionettenregering aan de macht zouden brengen die fanatiek anti-Amerikaans is en vervolgens duizenden van haar eigen burgers (dwz Amerikanen) doodde, zou je dat zeker als een “belemmering” voor een betere VS zien -Russische relaties. Oekraïne is een eitje op de radar voor Amerika, maar voor Rusland is het in feite het heilige land waaruit het is geboren en een onvervreemdbaar deel van zijn beschaving. Rusland kan Rusland zijn zonder Tadzjikistan, maar niet zonder Oekraïne en Wit-Rusland. De gruwelen in de Donbass waar veel Russisch-sprekers getuige van waren en die deden denken aan de wreedheden die de nazi’s aan het Oostfront hebben begaan, zullen niet snel worden vergeten en een onderdanige compromissituatie tot een niet-optie maken. Dus tenzij Washington de helft van zijn huidige territoriale controle over Oekraïne aan de Russen weggooit (dwz

“Het hele nationale veiligheidskabinet van Trump heeft het unaniem ondersteund. Maar Trump aarzelde. “Hij bleef maar zeggen dat het niet de moeite waard was om Rusland weg te pissen en wat een slecht land Oekraïne was”, zei de voormalige hoge ambtenaar van het Witte Huis. “

Als we de tijd nemen om deze vraag opnieuw te formatteren, kunnen we zien waar Trump vandaan kan komen – “is het de moeite waard om WOIII te riskeren over een regio in de wereld die niets betekent voor Amerika (of het Westen) en alles voor de Russen?”. Het is belangrijk om het Amerikaanse grondgebied tegen de Russen te beschermen, het Westen als geheel beschermen is ook de moeite waard, maar emmers geld in een eindeloos Oekraïens gat op het voormalige Russische grondgebied brengen zal niets positiefs opleveren voor Amerika.

“Geen van die verheven argumenten werkte met Trump. “Veel Amerikanen hechten veel waarde aan het steunen van Oekraïne omdat het de kleine man is en vecht voor waarden die wij als fundamenteel Amerikaans beschouwen”

Er zijn meer Amerikanen die zich zorgen maken over plastic rietjes en de rechten van mannen in jurken om in de vrouwenkamer te plassen dan de Oekraïense situatie. Amerikaanse mannen hebben zich vaak vrijwillig aangemeld voor de Tweede Wereldoorlog en in mindere mate Vietnam om een ​​echte ideologische bedreiging voor de VS te bestrijden. Hoeveel jongens zouden zich aanmelden voor het ontwerp van de Donbass? De overgrote meerderheid van de Amerikanen geeft niet om het lot van Kiev en waarom zouden ze?

Lees ook:  "WTF": donoren van Trump krijgen een contract van $ 569 miljoen om 17 mijl grensmuur te bouwen

Fundamenteel is dit primitieve artikel van The Washington Post een lange botte implicatie dat als Trump geen Amerikaanse middelen wil gebruiken om een ​​sterke greep op een zwaar anti-Russisch Oekraïne te behouden, hij een racistisch slecht persoon is of op zijn minst is zwaar misleid en irrationeel vanwege gekwetste gevoelens van zijn verkiezingscampagne.

De Washington Post demonstreert in dit stuk de mentaliteit van een middeleeuwse boer – als je het niet met me eens bent, moet je slecht zijn of bezeten zijn door demonen die je oordeel verblinden. Het motto van deze publicatie is “Democratie sterft in duisternis”, maar hun houding ten opzichte van de president met een standpunt dat ze niet leuk vinden, komt rechtstreeks uit de middeleeuwen.Comments

comments