Burgers nooit geïnformeerd Stealth EU-verdrag inzake natie-moord moet worden gestopt

Burgers nooit geïnformeerd Stealth EU-verdrag inzake natie-moord moet worden gestopt

11 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Op 11 juli 2011 is een nieuw Europees verdrag ondertekend. U hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Het is niet in het nieuws geweest. Ongelooflijk, maar waar!

DRINGENDE INFORMATIE OVER DE EU – DELEN “DRINGENDE INFORMATIE OVER DE EU

VERDRAG TOT OPRICHTING VAN HET EUROPEES STABILITEITSMECHANISME (ESM)

http://consilium.europa.eu/media/1216793/esm % 20treaty% 20en.pdf

(verwar het niet met de European Financial Stability Mechanim (EFSM) of de European Financial Stability Facility (EFSF), de 440 miljard noodfondsen die veel in het nieuws zijn geweest.)

Het ESM is een nieuwe EU-administratie. Om het te beheren, huurt Brussel de ministers van Financiën van de 17 eurolanden in. Deze ministers zullen echter naar Brussel komen met de sleutel van hun nationale kluis en de volledige toestemming om al het geld op te nemen dat ze willen, wanneer ze willen en zo vaak als ze willen.

Het ESM is bedoeld als permanent en zonder beperking. De 17 ministers hoeven de bedragen die ze innemen niet te rechtvaardigen, noch hoe ze het geld uitgeven. De ESM-ministers zullen volledige immuniteit genieten tegen acties van regeringen, administraties of rechters. De parlementen hebben geen zeggenschap over deze ministers wanneer deze onder het verdrag handelen. Dit betekent het einde van de soevereine democratieën in de 17 eurolanden!

Dit ESM-verdrag wordt definitief wanneer het is geratificeerd door de parlementen van de 17 eurolanden. DE RATIFICATIE WORDT VERWACHT TUSSEN VANDAAG EN 31 DECEMBER 2011!

Lees ook:  Het brave nieuwe normaal (deel 2)

(Bekijk de agenda van het parlement in uw land om te zien voor welke dag het is gepland.)

Het enige democratische stro dat overblijft om deze dictatuur te stoppen, is alle nationale parlementariërs massaal te informeren dat we niet willen dat dit verdrag wordt geratificeerd. Als we niets doen, zullen de parlementariërs het waarschijnlijk als een formaliteit ratificeren, zoals gewoonlijk. Het is niet waarschijnlijk dat ze begrepen hebben dat dit verdrag het einde betekent van hun opperste macht over de financiën van het land. Ze kunnen het zich niet eens voorstellen.

In de meeste eurolanden hebben de burgers nog GEEN INFORMATIE over dit verdrag. Geen enkele nationale of internationale krant heeft de ondertekening van dit nieuwe Europese Verdrag gemeld! Brussel heeft slechts één exemplaar van het verdrag op internet gepubliceerd: in het Engels! Meer dan 96,5% van de burgers van de eurozone spreekt andere talen!

Dit artikell is bedoeld om u te informeren, maar ook om u zeer dringend te vragen een paar uur te besteden om deze informatie in uw land door te sturen naar adressen die u vrij gemakkelijk kunt vinden op Google, zoals

a .. uw nationale en regionale kranten en tijdschriften,
b.. nieuwsredacteuren van tv-stations en animators van geschikte tv-programma’s,
overheidsinstanties van alle niveaus (gemeenten, provincies, ministeries)
d .. belangrijke verenigingen en publieke en private instellingen,
e .. secretarissen van politieke partijen,
f .. en last but not least alle parlementariërs.

Lees ook:  Uncovered: De geheime verovering Strategie van de politieke islam in Europa

En als u over een netwerk beschikt, vraag uw vrienden en contacten natuurlijk om hulp.

De volgende video van 3,5 minuten is beschikbaar op YouTube:

ESM, de nieuwe Europese dictator!

(Ondertiteling beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Bulgaars. Zie www.courtfool.info.)

De volgende artikelen mogen vrij worden gekopieerd en opnieuw worden gepubliceerd:

ESM, de nieuwe Europese dictator!

(Artikelen zijn hier beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans en Bulgaars. Zie ook www.courtfool.info.)

U bent een van de weinige personen die in uw land is bereikt. Zorg ervoor dat deze informatie niet stopt wanneer u dit bericht leest. Zelfs als u het erg druk hebt, kunt u het doorsturen naar sommige personen die het belang en de urgentie om te handelen begrijpen.

Doe je best om zoveel mogelijk mensen in de 17 eurolanden te informeren. De informatie is begonnen te circuleren in Duitsland, Nederland, Frankrijk en Portugal. Nog 13 landen te gaan! Er wonen 300 miljoen mensen in de eurozone en hopelijk hoeven ze de ESM-dictatuur niet te ervaren!

Het ESM is de nieuwe Europese dictator. Wanneer het wil, en zo vaak als het wil, kan het eenvoudigweg de eurolanden verzoeken om binnen 7 dagen miljarden euro’s te betalen. Ze kunnen elke regering binnen een week verpesten !!! Lees meer op www.courtfool.info om de inhoud en context van deze info te verifiëren. Ga naar:

European Stability Mechanism

The European Stability Mechanism ( ESM) is an intergovernmental organization located in Luxembourg City, which operates under public international law for all eurozone Member States having ratified a special ESM intergovernmental treaty.Lees ook:  Greta krijgt merkbescherming voor "Fridays for Future" verzekeringen, financiën en onroerend goed inbegrepen

Comments

comments