National Rally MP: “Franse bevolking wordt vervangen”

National Rally MP: “Franse bevolking wordt vervangen”

11 november 2019 1 Door Indignatie redactie
0
()

In een vurige  toespraak  op de vloer van de Nationale Vergadering waarschuwde parlementslid Stéphane Ravier dat de autochtone Franse bevolking snel wordt vervangen door buitenlanders dankzij een pro-massamigratiebeleid dat is afgekondigd door westerse globalisten. 

Ravier, lid van de populistische National Rally-partij van Marine Le Pen, ontketende een stroom van waarheid in de oren van de Franse wetgevers, die volgens Ravier verantwoordelijk moeten worden gehouden voor “het toestaan ​​van de dood van de identiteit van de Franse bevolking”. 

Nadat hij zich heeft uitgesproken tegen de politieke elites die een strategisch partnerschap hebben gesmeed met de nieuw geïmporteerde 3e wereldmassa tegen het Franse publiek, komt Ranvier op het idee van de ‘Grote Vervanging’ – een idee dat autochtone Europeanen etnisch worden vervangen door buitenlanders uit de derde wereld.

“Ik geloof niet in de ‘Theory of the Great Replacement.’ Aan de andere kant ben ik overtuigd van de realiteit ervan, ‘verklaarde Ravier.

In een toespeling op de ‘no go zones’ die zich door het islamitische westen verspreiden, zegt Ranvier vervolgens: ‘Die honderden zones in het hele land die buitenlandse enclaves werden, zijn zones van niet-Frankrijk, waar de haat tegen alles wat Frans is verspreidt zich als een spoor van ontstoken buskruit. ‘

Lees ook:  Willem-Alexander de grootste graaier van Nederland tijdens traditionele nieuwjaarsontvangst in paleis op de Dam

“Onze wetten, onze cultuur, onze identiteit, onze levenskunst, onze knowhow, onze vrijheden – vooral die van vrouwen, zoals seksuele en religieuze vrijheden – worden verworpen, bestreden, om ook te worden vervangen onder de slagen van militant islamistisch communitarisme. ‘

Ranvier benadrukt vervolgens dat globalistische politici die de valse leer van het multiculturalisme prediken, altijd in staat zijn zichzelf te isoleren van de verwoestende gevolgen ervan.

“De ideologie van ‘coëxistentie’ valt uiteen onder het gewicht van de realiteit van een soort immigratie die elke dag in toenemende mate verovert en gewelddadig is. Dat brengt onze nationale en republikeinse eenheid in gevaar. Alleen degenen die het zich kunnen veroorloven, vermijden het. En onder hen: jullie allemaal of bijna [jullie allemaal]. ”

“Fransen zijn het zat. Fransen hebben er genoeg van, ‘zei Ravier. “Veertig jaar lang hebben ze zich ingespannen; ze hebben ingestemd met offers door anderen te verwelkomen, en wat hebben ze daarvoor ontvangen? De ontwikkeling van een ondraaglijk anti-Frans, anti-wit, anti-christelijk racisme. “

Tijdens zijn slotopmerkingen riep Ravier globalistische, pro-multiculturalistische wetgevers op om zich bij het Franse publiek te verontschuldigen voor onomkeerbare schade die ze hebben veroorzaakt.

 “Verontschuldig u door op alle gebieden een nationale voorkeur te vestigen – door de grenzen te herstellen, quota in te voeren, niet voor immigratie, maar quota voor deportatie,” zei Ravier. “Verontschuldig je door de immigratiestroom om te keren.”

“Als u niet afziet van uw pernicieuze ideologie, zal Frankrijk u in het gezicht van het nageslacht vervloeken.”

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  De migratiecrisis nieuw leven inblazen: Turkije bedreigt Europa met gigantische vluchtelingenstromen


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments