SCHOKKEND Hoe ontwijkt het Amerikaanse leger #MeToo controle?

SCHOKKEND Hoe ontwijkt het Amerikaanse leger #MeToo controle?

11 november 2019 2 Door Indignatie redactie

De onzichtbare oorlog: film onthult verkrachting, seksuele geweldpleging en epidemie in het Amerikaanse leger

Terwijl de VS Veteranendag vandaag 11-11-2019 vieren, hebben we een baanbrekende documentaire uit 2012, “The Invisible War” geplaatst, waarin een van Amerika’s meest beschamende en best bewaarde geheimen werd onthuld: de epidemie van verkrachting binnen het Amerikaanse leger.

Meer dan 200.000 vrouwen zitten in het actieve leger van de VS. Een vrouwelijke Amerikaanse soldaat in een gevechtszone wordt eerder verkracht door een collega-soldaat dan gedood door vijandelijk vuur. Naar schatting zijn 500.000 mannen en vrouwen het slachtoffer van seksueel geweld. Slechts acht procent van de zaken is vervolgd. 
Veel slachtoffers worden met de dood bedreigd als ze aangifte doen.  
Deze film heeft de Amerikaanse minister van Defensie Leon Panetta ertoe aangezet om substantiële beleidswijzigingen aan te kondigen die de vervolging van verkrachting in het leger versterken. Het onderstaande artikel geeft echter aan dat het probleem niet is verholpen. 
Deze documentaire is pijnlijk om te zien. Daarom eerst EEN WAARSCHUWING DEZE VIDEO IS SCHOKKEND . Hoewel de media vol staan ​​met verhalen over seksuele uitbuiting, wordt dit ernstige probleem in het Amerikaanse leger grotendeels genegeerd. Waarom? Mijn gok is dat het leger is vrijgesteld van #MeToo omdat het andere Illuminati-agenda’s dient. 

De Onzichtbare Oorlog onthult het geheimzinnige en schrijnende verhaal van de seksuele aanvalsepidemie in het Amerikaanse leger. Geprezen door de journalisten, wetgevers en pleitbezorgers voor de grote invloed ervan op het overheidsbeleid, legt deze bekroonde documentaire de eerder ondergemelde cultuur van seksuele mishandeling en intimidatie binnen de strijdkrachten bloot.

De Invisible War bevat interviews met Amerikaanse militaire veteranen die de gebeurtenissen rond hun seksuele aanvallen beschrijven. Hun verhalen geven enkele gemeenschappelijke thema’s weer, bijvoorbeeld het ontbreken van een onpartijdig en onbevooroordeeld rechtssysteem, de afwezigheid van voldoende fysieke en emotionele zorg, represailles tegen slachtoffers in plaats van daders, gedwongen uitzetting van slachtoffers uit hun militaire dienst en ongehinderde vooruitgang van daders ‘carrières enz. De film toont ook beelden, vaak opgenomen door veteranen zelf, die hun leven en persoonlijke worstelingen tonen na hun aanvallen.

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Comments

comments