Britse kinderen moeten op school verplicht halal geslacht vlees eten maar wat als….

Britse kinderen moeten op school verplicht halal geslacht vlees eten maar wat als….

12 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Dus … het is prima om christelijke studenten te dwingen barbaars geslacht Halal vlees op school te voeden, maar wanneer een Brits pleeggezin een moslim pleegkind spek serveert, verandert het in een federale zaak

Een Britse rechter heeft haar ‘afkeer’ uitgesproken bij pleegouders die zorgen voor kinderen die zijn weggehaald uit een gewelddadig moslimhuishouden, omdat ze te verwesterd werden en zelfs spek aten.

halal

Rechter Angela Finnerty zei dat ze “de afschuw van de [biologische] ouders deelde” vanwege het feit dat de kinderen bacon en eieren als ontbijt kregen geserveerd, volgens The Sun , die verder meldt dat “een van de kinderen ook een hotdog at bij een eerlijke. ”

De biologische vader van de kinderen beschuldigde de raad van ‘God spelen’ door er niet voor te zorgen dat ze de islam enigszins contra-intuïtief bleven volgen.

“Een zaak die mij verschrikkelijk betreft, is dat ze mijn kinderen spek hebben gevoerd. U hebt zelf [de pleegouders] gezegd om mijn kinderen geen varkensvleesproducten te voeren, ‘klaagde hij verontwaardigd bij de rechter.

bacon

De kinderen werden in de eerste plaats opgevangen vanwege zorgen over de vader die de moeder van de kinderen gewelddadig misbruikt.

Er werd beweerd dat de pleegouders de kinderen vertelden: “Als we spek maken, eet het dan op”, maar zij maakten bezwaar dat de kinderen eenvoudigweg hadden verwesterd en, volgens The Sun , “de godsdienst de rug toekeerden”.

Lees ook:  Britse 'Liberators' zijn in Fact War Criminals

Rechter Finnerty nam namens de islam een ​​standpunt in aan haar rechtbank in York en verklaarde echter dat ze ‘de afschuw van de [biologische] ouders deelde’ dat hun kinderen baconbroodjes hadden gegeten, en suggereerde dat ze mogelijk verwesterd zijn vanwege ‘hun culturele en religieuze behoeften zijn onvoldoende gevoed in pleegzorg ‘.

halal

Het wordt steeds gebruikelijker voor niet-moslims in het Verenigd Koninkrijk om in wezen gedwongen te worden om halal vlees te eten, geslacht in overeenstemming met islamitische religieuze principes waar veel niet-moslims om etnische redenen bezwaar tegen hebben.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenBreitbart London meldde bijvoorbeeld in 2017 dat het Queen Elizabeth Hospital alleen halal vlees serveerde , en in 2018 dat op veel scholen “al het vlees dat wordt geserveerd niet verbijsterd is” met “geen alternatieve opties” zonder “de kennis of toestemming van de meerderheid van de leerlingen en ouders ”.

In één raadsgebied werd inderdaad een democratische stem om te stoppen met het serveren van halal vlees op scholen – inclusief christelijke scholen – vernietigd nadat een moskee-raad een schoolboycot had gedreigd en een gerechtelijke toetsing had ingesteld.

halal

Er zijn ook gevallen geweest waarin niet-moslimkinderen werden gestraft omdat ze bezwaar maakten tegen islamitische voedselpraktijken, waarbij een vegetarisch schoolmeisje dat halal als “inhumaan” beschreef in een examennota  eerder dit jaar werd gefaald vanwege ” obscene raciale opmerkingen” .

Lees ook:  Voorspelling: 300.000 Amerikaanse COVID-19 sterfgevallen op 1 december

Een universiteitsstudent beweerde ook geschorst te zijn voor het beschrijven van halal als “wreed” en “inhumaan” in februari.

Breitbart London on Twitter

Thousands Sign Petition Demanding Schools Stop Serving All Kids ‘Non-Stun’ Sharia Halal Meat https://t.co/OtFjoaAbFT

Breitbart London on Twitter

School Examiners Fail 16-year-old Vegetarian for Objecting to Halal Slaughter https://t.co/ypC5a3uJCD

Breitbart London on Twitter

Council Forced to Continue Supplying Non-Stun Halal to Christian Schools https://t.co/lWvfEPDnHCComments

comments