ISIS-bruiden en kinderen “We gaan je afslachten”, als we terug komen

ISIS-bruiden en kinderen “We gaan je afslachten”, als we terug komen

12 november 2019 0 Door Indignatie redactie

ISIS LEIDER werd gedood door Amerikaanse troepen, maar zijn ‘kalifaat’ leeft voort onder ISIS-bruiden (sommige Amerikanen, veel Europeanen) en hun kleine terrorist-in-opleiding jihadisten

“We gaan je afslachten”, zegt de 10-jarige jihadi tegen de Britse verslaggever in een Syrisch kamp vol duizenden ISIS-bruiden / weduwen en hun kinderen, dat is veranderd in een ‘mini-islamitisch kalifaat’.

Een kamp vol ISIS- bruiden en hun kinderen is veranderd in een ‘minikalifaat’ ondanks de dood van zijn leider Abu Bakr Al-Baghdadi vorige maand in een Amerikaanse aanval.

Meer dan 70.000 mensen, voornamelijk vrouwen en kinderen, worden in Al Hol in Noordoost- Syrië vastgehouden en duizenden van hen zijn families van vermoedelijke ISIS-jagers. De Turkse invasie heeft de Koerdische wachten uitgeput. Steken komen veel voor en er zijn verschillende moorden gepleegd.

‘We gaan je vermoorden door je af te slachten. We zullen je afslachten. ‘ Een tienjarige jongen vertelde Sky News . ‘God zegt: “Keer u tot Allah met oprechte bekering in de hoop dat uw Heer u van uw kwalen zal verwijderen.” 

Kinderen, velen van hen Europeanen, wandelen door het smerige kamp met niemand anders dan hun geradicaliseerde moeders om begeleiding te zoeken.

Veel vrouwen weigerden met de omroep te praten, anderen waren schrander van overtuiging. Gevraagd naar wat zij van de dood van Bagdad vond, schreeuwde een vrouw in de zwarte niqab: ‘De islamitische staat blijft over! De islamitische staat blijft over! ‘

Een andere, uit Parijs, leek even onaangedaan tegen Sky News te zeggen: ‘We geloofden in hem, dus kwamen we [naar het kalifaat] … En hier zijn we. Hoe dan ook, hij is dood. Weet je, in de islam is er leven na de dood. Een andere zal terugkeren. ‘ Gevraagd of de Islamitische Staat zou terugkeren, antwoordde ze: ‘God wil’.  

Niet ver van Al Hol worden vele duizenden voormalige ISIS-jagers in krappe gevangenissen vastgehouden door de Koerden.   

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Wereldoorlog 3 komt eraan? Israël is op de rand van de oorlog met Hamas, Hezbollah, Syrië en Iran allemaal op hetzelfde moment

Mark Stone van Sky News: ‘De plaats is de perfecte incubator voor de hervorming van IS. In wezen vertegenwoordigt het kamp al een nieuw minikalifaat. ‘ In het buitenland zei de bewaker dat er ongeveer 10.000 mensen waren, hoewel er geen nauwkeurige gegevens bestaan.

De in de VS geboren ISIS-bruid,  Yoda Muthana,  die jihadisten in Amerika aanspoorde om ‘door te rijden en al hun bloed te morsen’, zegt dat ze een tweede kans verdient omdat ze pleit om terug te keren naar de VS omdat het leven moeilijk is in het Syrische vluchtelingenkamp met haar zoon

is

Hoda Muthana, die samen met haar twee jaar oude zoon Adam in het vluchtelingenkamp Al-Roj in het noordoosten van Syrië woont, zei dat ze ‘alle dingen’ betreurt die ISIS heeft gedaan, waaraan ze in 2014 is toegetreden nadat ze extremistische ideologie had omarmd terwijl ze bij haar familie woonde in Alabama.

isComments

comments