VAN SPION TOT WEDUWEPRINSES EN MOSLIM BEWONDERAAR: HET ONGELOOFLIJKE LEVEN VAN MABEL UIT ORANGE-NASSAU

VAN SPION TOT WEDUWEPRINSES EN MOSLIM BEWONDERAAR: HET ONGELOOFLIJKE LEVEN VAN MABEL UIT ORANGE-NASSAU

12 november 2019 0 Door Indignatie redactie

De weduwe van Prins Friso vecht tegen kindhuwelijken en heeft een prijs ontvangen in Londen, maar haar verleden koste bijna haar huwelijk en veroorzaakt een kleine aardbeving in Nederland.

Dagen voordat prinses Maria van Denemarken boog voor haar schoonzus, koningin Máxima, op de luchthaven van Kopenhagen, ontving Mabel uit Orange-Nassau van de Deense erfgename de prijs die haar werk als president van de Girls Not Foundation erkende Brides: The Global Partnership to End Child Child, die vecht tegen kindhuwelijken.

De act die Mary en Mabel samenbracht, werd gehouden in het International Centre for Research on Women (ICRW) in Londen en diende om aan te tonen dat de oorzaken van vrouwen ook prinsessen betreffen. In feite herinnerde Mary Donaldson zich in haar toespraak aan de recente reis die ze naar Ethiopië heeft gemaakt en beweerde ze zichtbaarheid, erkenning en rechten voor vrouwen uit de Derde Wereld.

Dat Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Mabel van Oranje-Nassau, gravin van Oranje-Nassau en weduwe van Amsberg, de zaak heeft onderschreven tegen het huwelijk van meisjes, is niet iets anekdotisch in een vitaal leerplan dat zo opwindend is als dat van deze vrouw van 46 jaar, afgestudeerd in Politicologie en weduwe van de tweede zoon van de voormalige koningin Beatrice van Holland.

“Mabel is een intelligente, charmante, zachte en getalenteerde vrouw.” Dit is hoe haar schoonmoeder haar in het openbaar definieerde, ook al was ze als hoofd van het Nederlands Koninklijk Huis tegen dat ze de vrouw van Johan Friso, de tweede van zijn kinderen en zijn favoriet.

Mabel is en is echter geen wit, stralend en onschuldig karakter. Voordat ze een prinses werd, werd Mabel Martine Los genoemd als haar vader. Hoewel toen ze haar in de Nederlandse rechtbank ontmoette in handen van haar andere schoonzus, prinses Laurentien, ze al Mabel Wisse Smit was, de vrouw die verliefd werd op Johan Friso, maar niet het Nederlandse parlement dat, net als de moeder van de bruidegom, de bruiloft.

Lees ook:  De Sociopaat Soros en zijn maatjes in de EU

Waarom de weigering van een vrouw met zo’n briljant curriculum, docent op forums en internationale organisaties, een vrouw die had gewerkt bij het VN-secretariaat in New York, bij de Nederlandse oliemaatschappij Shell, in Maleisië, die 27 jaar oud was verschillende stichtingen en filantropische instituten en met 30 beschouwde het World Economic Forum haar als een van de 100 leiders van de toekomst en als een van de meest invloedrijke vrouwen in Europa?

Gevaarlijke vriendschappen

In principe waren het ietwat duistere verleden en de niet overtuigende verklaringen over zijn gevaarlijke vriendschappen de argumenten om zijn toegang tot het Koninklijk Huis te voorkomen. In het bijzonder een oude relatie met de gangster en drugsdealer Klaas Bruinsma, die uiteindelijk door een tegenstander werd neergeschoten. Als ze de ouderdom hadden bereikt of alleen met haar op een jacht hadden gelopen, zoals ze in haar vrijlating verklaarde, doet het er weinig toe.

Maar het was niet de enige duistere zaak. Een voormalig geheim agent, Frits Hoekstra, vertelde in zijn memoires dat de prinses had samengewerkt met de Nederlandse geheime diensten. The Secret , titel van Hoekstra’s boek, vertelde dat Mabel Wisse in de jaren negentig tijdens de Dayton-onderhandelingen, die een einde maakte aan de Bosnische oorlog, als spion had gehandeld. Een openbaring die de sentimentele relatie verklaart die hem destijds werd toegeschreven met de toenmalige Bosnische minister van Buitenlandse Zaken, Mohammed Sacirbey.

Lees ook:  Soros betaalt goed voor het onpartijdigheid van Europese bureaucraten

Van spion tot prinses

Johan Friso zag echter af van zijn dynastieke rechten op de troon en bracht in 2004 Mabel naar het altaar. Het echtpaar verhuisde naar Londen om achterdocht te vermijden, ze hadden twee blonde meisjes, Luana en Zaira, en ze woonden acht jaar samen.

Tot het rad van fortuin werd gedraaid. Na anderhalf jaar in coma na een ongeluk op de skipistes van Lech, benijdde de prinses en gaf de wereld de beelden van rouw en pijn van de arm van prinses Beatriz, die maanden geleden de troon had verlaten van zijn zoon Guillermo Alejandro.

Ook vet in haar kleding, vaak gewaagd en helemaal niet zelfgenoegzaam met de koninklijke kant: haar trouwjurk was een monument voor de boog (klein in het lijfje, ze groeiden langs het witte pak totdat een gigantische boog de lange staart van de bruidspak). Ook bleef ze niet onopgemerkt op de trouwdata van Victoria of Sweden en Daniel Westling, waar Mabel glimlachend, uitdagend en met haar hand in haar zak rustte, een Viktor en Rolf-ontwerp droeg dat ambiguïteit speelde, herenbroeken, rok van overlappend gaas en een erewoord dat demurely de verschillende grijstinten had.

Sinds zij weduwe is geworden is zij dol op zwart, heeft zij geen verrassende minirokjes aan en is zij onder andere bezig met het redden van meisjes die te snel vrouw moeten worden.

Lees ook:  ISLAMITISCHE HOOFDDOEKOORLOG IN FRANKRIJK WARMT OP NA PROVOCATIE DOOR HET PARLEMENT (MUST WATCH)

Moslims

Mabel heeft een mening over moslims en natuurlijk weer precies de verkeerde. 80 procent van Nederland heeft nooit contact met moslims (beweert Mabel) en slechts 5% wil überhaupt iets met moslims te maken hebben (beweert Mabel), dus ging Mabel de door Mabel aan het volk aangewreven “islamofobie” (aanhalingstekens want verzonnen, niet-bestaande aandoening) bespreken aan een tafel MET MOSLIMS.

Die durft. Het Hamstertje is uit haar “achttiende-eeuwse huis aan de Thames, in West Londen” (Nurk) neder gedaald om het volk te onderwijzen in de omvolkingswensen van haar baas, George Soros.

De vrouw die altijd orgaandonatie voor iedereen propageerde totdat ze zelf de kans had om het goede voorbeeld te geven maar dat  verzuimde. Propageert nu meer sociale vermenging tussen mensen die niet aan islam lijden, en mensen die onder islam lijden (ha, maar wie is wie hè?).

En dan heel opzichtig het Goede Voorbeeld geven door met zorgvuldig door de RVD/AIVD gescreende disgenoten aan te schuiven om eens lekker af te geven op Nederlanders en hun volstrekt rationele onwil om zich in te laten met de religieuze achteruitgang van de islam. Andersom is er ongetwijfeld geen enkele vraag opgelepeld over de onwil van mohammedanen om de deuren van hun eigen dogma’s wat verder open te zetten, want dat is niet hoe het heurt in zelfvoldaan aangetrouwd-adellijk deugland.

Overigens heeft 99,95% van de Nederlanders geen/heel weinig contact met de Oranjes, een stam van buitenlanders waar de hele samenleving ook nettobetaler voor is. Hoor je ook niemand over klagen. En zeker Mabel Ongewisse Smit niet.Comments

comments