Het liegen en bedriegen van onze premier Mark Rutte wordt met de dag erger

Het liegen en bedriegen van onze premier Mark Rutte wordt met de dag erger

13 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Onder de kabinetten Rutte heeft zich het merkwaardige fenomeen voorgedaan dat er vaker gelogen is dan dat de waarheid gesproken werd, en dat liegen daarmee gepromoveerd is tot de nieuwe waarheid. Onze hypocriete Tweede Kamer is zo vereenzelvigd met deze nieuwe waarheid, dat men niet eens meer doorheeft dat men is afgegleden naar een zéér discutabel niveau.

Zie hier de ingebakken hypocrisie en kortzichtigheid van de dames en heren politici in de Tweede Kamer, want waar men zich druk maakt om een wat ‘ruwer’ taalgebruik en daarmee een scherper debat, laat het feit dat men constant keihard staat te liegen in de Tweede Kamer, hiermee een dikke middelvinger opstekend naar het volk en daarmee een slechter voorbeeld geeft dan een wat ruwer debat de ‘pareltjes’ van politici in de Tweede Kamer, volkomen koud.

De leugen is onder de kabinetten Rutte zo’n gemeengoed geworden dat er enkel nog verbijstering en woede optreedt mocht een VVD’er een keer de waarheid spreken, zoals recent met weekdier Blok.

Waarom benoem ik consequent de VVD in dit voorbeeld wanneer het kabinet uit vier partijen bestaat, en ook D66 een kwalijke reputatie heeft als het aankomt op verdraaiing van de feiten en waarheid? Dit is vanwege het feit dat de VVD het gif in onze maatschappij is, en persoonlijk verantwoordelijk voor de verloedering en aftakeling van onze maatschappij. De VVD heeft in de persoon van Mark Rutte de Gordon Gekko van de politiek geïntroduceerd, een persoon die prachtige fata morgana’s voorspiegelt die allen gebouwd zijn op leugens en drijfzand.

Het is waarlijk een gave om in front of a whole nation, wat zeg ik in front of the whole world, zo in je eigen leugens te geloven dat je deze als absolute waarheid kan verkopen en hiermee jezelf als het moreel kompas van de ganse natie. Onze Gordon Gekko is meer bedreven in het verdraaien van de waarheid, oftewel keihard liegen, dan Steve Jobs was in het bouwen van zijn imperium, en we moeten gaan vrezen voor de tijd dat Markje zijn gave gaat aanwenden ter vervanging van zijn fetisj Juncker, want dan is er sprake van een vervanging van Bambi door Jaws.

Een minister-president hoort boven elke twijfel verheven te zijn, een voorbeeld voor het volk waar hij leiding aan mag geven, en hoort zich in deze rol een natuurlijke bescheidenheid, maar tevens grandeur aan te meten in het besef dat hij in een bevoorrechte positie verkeert, een positie die hij aan zijn volk te danken heeft.

Niets van deze natuurlijke bescheidenheid en grandeur zie ik terug in de persoon Mark Rutte. Ik zie slechts een narcistische leugenaar die zich walgelijk verheven voelt boven zijn eigen volk. Een man, die zich omringt met perverse decadentie en gelijkgezinde verdorven geesten en zich mede door deze schijnwereld steeds onaantastbaarder waant in de verspreiding van zijn leugenachtige boodschappen.

Lees ook:  De nieuwe racistische aanval van Trump op Joe Biden: het tweeten van foto's van zwarte mensen

Met onze Gordon Gekko heeft de verhuftering van de maatschappij zijn intrede gedaan in de Nederlandse politiek en is het een ware blauwdruk van onze samenleving geworden waar de stem van de meest a-socialen het hardst gehoord en gehonoreerd wordt.

U, meneer Rutte bent een nachtmerrie voor het Nederlandse Volk.

Een groter doemscenario dan dat u nog langer op Haagse pluche in het Torentje blijft bestaat niet.

Als ik u zie zitten en u zet wederom met een lachende smoel uw handtekening onder een EU verdrag waar u het helemaal niet mee eens bent, dan word ik kots misselijk.

Zonder schroom onderschrijft u elk dictaat van de hufters van Rompuy, Juncker, Barroso Draghi en alle andere witte boorden criminelen van die in het geld verslindende Brussel zetelen.

U vindt het fantastisch dat de Oekraïne 11 miljard van ons krijgen, dat de ambtenaren in Brussel nog meer belasting vrij salaris krijgen dat criminelen uit de corrupte voormalige Oostblok landen hier vrij mogen komen en er voor zorgen dat goed opgeleide Nederlandse vrachtwagen chauffeurs zonder opleiding en papieren hun werk overnemen en dat we zo maar 30 miljoen van hard werkende Nederlanders schenken aan een dictatoriaal en communistisch land als Cuba.

70 burgerdoden in Irak maar Rutte weet van niets!

We hebben een liegende premier, een demente premier, een incompetente premier of een kwaadaardige premier. Wie van de 4 is Rutte?

We zijn dus in een groot leugenspel beland, waarin Rutte zal proberen zijn eigen hachje te redden. Nu is het niet de eerste keer dat Rutte een loopje neemt met de waarheid. En dat zijn VVD-stemmers daarmee in grote getale akkoord gaan, blijkt ook steeds.  “Bij politiek hoort nou eenmaal vuile handen maken”, zullen ze denken. Een partij krijgt de leider die zij verdient. Ook is het logisch dat zijn eigen partij Rutte blijft steunen, want een VVD zonder Rutte is een lege huls. Dat begrijpt VVD-spin doctor Jan Driessen ook wel. Een motie van wantrouwen over het gedrag van Rutte is dus niet te verwachten vanuit zijn eigen fractie in de Tweede Kamer.

Wat een KUTLAND he meneer Rutte.

Boeren die moeten halveren om aan de normen van de dictatuur van Brussel te voldoen BELACHELIJK!

Bouwers kunnen geen huizen meer bouwen wegens de strenge regels van JAWEL Brussel hierdoor kunnen jonge nieuwe stellen geen eigen toekomst meer opbouwen SCHANDE!

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenKinderen in Nederland worden straks steeds dommer omdat u WEIGERT een paar miljard te investeren aan een beter onderwijs voor de toekomst van onze kids VAL MAAR DOOD NEER WAT MIJ BETREFT!

1400 miljard in de PENSIOENKAS maar ouderen mogen van u kabinet eerder doodgaan en stikken ze zijn voor u en uw ELITE vriendjes in Brussel geen waarde meer, ze hebben de kas gevuld en Brussel jaagt nu op hun pensioen om gaten te vullen van andere landen!

Lees ook:  Trump geeft eerste interview na vertrek Witte Huis en liegt weer als vanouds

Meer migranten komen binnen WEER omdat Brussel u dit oplegt, gasten die goedkoop werk verrichten (slaven van het westen) en straks ook lekker een greep in die rijke pensioenkas kunnen doen:

MAAR DIT IS NIET ALLES…….

De criminele Marokkaanse jeugd met 2 paspoorten wordt door u de hand boven het hoofd gehouden en bagatelliseert u de ellende die zij met hun criminele gedrag in dit KUTLAND waar zij te gast zij veroorzaken.

Jihad islamieten die terug komen uit Syrië waar zij in vreemde krijgsdienst hebben gevochten worden liefde vol weer door u opgenomen en mogen hun Nederlandse paspoort houden.
Toen vlak voor de 2e Wereld Oorlog goede Nederlandse jongens naar Spanje gingen om tegen het Fascisme Generaal Franco te vechten waren ze hun paspoort direct kwijt en zijn ze voor zo ver ze nog leven, stateloos.

Nog steeds tolereert u dat de witte boorden criminelen van onze banken ongegeneerd zich verrijken met gestolen geld van hun klanten.

U vindt het nog steeds een goed zaak dat een Aziatisch en islamitisch land als Turkye waar de mensenrechten met voeten worden getreden aanspraak maakt om toe te treden binnen de EU.
Meneer Rutte u bent knetter gek.

U heeft er een groot aandeel in dat Nederland zo’n KUTLAND is.

En dan vraagt u zich natuurlijk af waarom de PVV zo veel medestanders heeft.

U kunt niet begrijpen meneer Rutte waarom u zo’n geweldige afstraffing heeft gekregen op 19 maart tijdens de Gemeenteraad verkiezingen.

Hoe is het mogelijk dat 82% van de aan hang van de PVV achter de uitspraken van Geert Wilders over die kut Marokkanen staat.

Nadenken is niet uw grootste eigenschap he meneer Rutte?

Meneer Rutte is het niet de hoogste tijd dat u uw vertrek aankondigt en dat er een realistisch kabinet in Den Haag komt dat doet wat de burger wil?

De partijen die het gedrocht Europa verfoeien hebben veel stemmen gekregen.

U zult met dit signaal niets doen want wij kiezers zijn dom en begrijpen er niets van.

Nu al staat het Kabinet Rutte in de boeken als het slechtste aller tijden.

Als het Rode Gevaar van de Nederlandse Omroepen onder leiding van de links lullende en rechts vangende Pauw en Witteman, Paul de Leeuw, Mathijs van Nieuwkerk en de roeptoeters van NOS journaal en NOS laat zie dan word ik kotsmisselijk.

En u u vindt dat als rechts politicus dat u pretendeert te zijn allemaal prima en lult zelfs met ze mee, bang als u bent om die rooie rakkers tegen de haren in te strijken.

Kijk meneer Rutte daarom is Nederland nou zo’n KUTLAND.

U vindt dat we de goede weg zijn ingeslagen.

Lees ook:  "WE KIJKEN NAAR EEN ZITTENDE ZELFVERNIETIGING": poling-goeroe zegt dat Biden wint

De zorg is en wordt steeds verder uitgekleed.

Verzorgingshuizen gaan dicht en hulpbehoevende ouderen worden op straat gezet.

U vindt dat u gelijk heeft en dat het Nederlandse Volk de buikriem nog wel wat verder kan aanhalen om die arme mede Europeanen te miljarden te helpen.

Weet u waarom er steeds meer jongeren emigreren?

Omdat zij u en de politiek in Nederland helemaal beu zij.

Omdat zij walgen van de mentaliteit in Den Haag.

Omdat zij daar een evenredig deel van hun inkomen aan belasting betalen.

Omdat zij daar nog gewaardeerd en met open armen worden ontvangen.

Omdat criminelen zwaar worden gestraft.

Omdat je heel lang gevangen wordt gezet op het bezit of het verhandelen van drugs.

Daarom meneer Rutte ontvluchten steeds meer echte Nederlandse jongeren dit KUTLAND en laten ze dit ontredderde en failliete land achter zich zodat al die buitenlanders dit land dat na de oorlog door ons en onze ouders is opgebouwd nog verder kunnen uitzuigen en naar de bliksem helpen.

Mocht u nog eens een dochter krijgen, dan, god verhoede het, moet u niet gek opkijken dat zij met een hoofddoekje de straat op moet waar zij drie stappen achter haar luie islamitische moet aan lopen die last van zijn rug heeft en daarom een uitkering heeft.

De Islamitische DERDE COLONNE is al jaren in ons land en neemt steeds meer het heft in handen.

Burgemeesters, kamerleden, ambtenaren van allochtone afkomst overspoelen ons land en het wordt steeds erger.

De Islam heeft maar één doel en dat is de wereld heerschappij net als die Duitser van het 3e Rijk.

Ben je niet voor de Islam dan ben je tegen en dan moet je dood is er eens een keertje door zo’n engerd tegen mij gezegd.

Meneer Rutte berijpt u nu waarom Nederland nou zo’n KUTLAND is?

Ik kan me niet voorstellen dat u, uw regering, de 1e en de 2e kamer, uw ambtenaren , de gemeenteraadsleden, statenleden, alle ambtenaren, kort om dat iedere Nederlander voor zover hij van Autochtone afkomst is, zo dom zijn dat zij niet inzien dat wij in dit KUTLAND OP DE VERKEERDE WEG ZIJN.

Er is er maar eentje die niet bang is om dit allemaal aan te kaarten en dat is Geert Wilders met zijn PVV.

Jammer dat het allemaal zo beroerd zij strot uit komt maar hij is wel de enige die met gevaar voor eigen leven recht voor zijn mening uit komt.

Meneer Rutte het is 2 voor twaalf, nee 1 minuut voor Twaalf voor dit KUTLAND.

We hebben nog 60 seconden en doet u niets dan is het te laat om weer van de KUTLAND een prachtig land, wat het geweest is, te maken.

Meneer Rutte verman u en donder op!

Een zeer teleurgestelde Hollander.Comments

comments