De jihadistische obsessie met Houris, de hemelse hoeren van de islam

De jihadistische obsessie met Houris, de hemelse hoeren van de islam

14 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Een donker en vies geheim achter de jihad.

Wie en wat is de rol van de houri – een Arabisch woord dat ‘hoi’ wordt uitgesproken en niet functioneert in tegenstelling tot het geluid, het Engelse woord ‘hoer’ – in de islamitische leer? Het is tenslotte altijd en altijd op de lippen van islamitische terroristen. 

Volgens een rapport van Palestinian Media Watch  , 

Na een recente terreuraanval waarbij de terrorist 4 Israëlische politieagenten heeft neergestoken en gewond, heeft een gastheer op officiële PA TV een gedicht gelezen ter ere van de terrorist. Het gedicht verheerlijkt de marteldood-dood in de strijd en stelt dat de 72 “Dark-Eyed” maagden in het paradijs die de martelaar trouwt volgens de islamitische traditie, “verlangen” naar de Palestijnse martelaar.

De juiste Arabische term voor deze ‘ donkerogige maagden in het paradijs’ die ‘verlangen’ naar martelaren is  al-hour al-‘ayn , gewoonlijk in het Engels vertaald als houri (s), hoewel uitgesproken als  ḥooris , niet als ‘hour-ees’. “Het zijn bovennatuurlijke, hemelse vrouwen -” met grote ogen “en” met grote boezem “, zegt de Koran (56:22, 78:33) – gecreëerd door Allah met het uitdrukkelijke doel zijn favorieten voor eeuwig seksueel te bevredigen.  

Een van de canonieke hadiths – een verklaring die aan Mohammed wordt toegeschreven dat de mainstream (soennitische) islam als waar erkent – die alle jihadistische organisaties regelmatig inroepen, zegt Mohammed:

De martelaar [ shahid , iemand die sterft vechten voor de islam] is speciaal voor Allah. Hij wordt vergeven van de eerste druppel bloed [die hij vergiet]. Hij ziet zijn troon in het paradijs…. En hij zal copuleren met tweeënzeventig uur  .   [Zie ook Koran 44:54, 52:20, 55:72 en 56:22.]

Hoewel de houris afbeeldingen kan oproepen van schaars geklede genieën en / of andere wilde verhalen van de  Arabische nachten  tot de westerse geest – en dus kunnen worden afgedaan als ‘sprookjes’ zonder het vermogen om iemand te inspireren – is het feit, het verlangen naar deze onsterfelijke concubines heeft moslimmannen tot zelfmoordneigingen gedreven, in het verleden en heden, zoals vastgelegd in zowel islamitische als westerse historische bronnen.

“Wat betreft religieus enthousiasme en enthousiasme voor de heilige oorlog,” schrijft historicus Marius Canard, “het is zeker dat vele moslims werden bewogen door dit sentiment…. Er zijn talloze verhalen die strijders beschrijven die met een vreugdevol hart hun dood tegemoet gaan, visioenen zien van de hemelse houri die naar hen roept en naar hen signaleert. ‘

Inderdaad, de uren zijn altijd aanwezig op het slagveld en wenken hun toekomstige geliefden – jihadisten – om zich naar hun omhelzingen te haasten door zich bezig te houden met wilde daden van ‘martelaarschap’. Dit blijkt uit de eerste grote militaire ontmoeting van het Westen met de islam, de noodlottige  slag om Yarmuk (636). Daar kwam een ​​moslim een ​​gevallen kameraad tegen ‘geslagen op de grond, en ik keek toe terwijl hij zijn vingers ophief naar de hemel. Ik begreep dat hij zich verheugde, want hij zag de houris. ”Een andere Arabische hoofdman vertelde zijn mannen dat een langdurige aanklacht tegen de“ christelijke honden ”synoniem is met een“ haast naar de omhelzingen van de houris! ”“ De moslimpredikers hielden niet op om de strijders aan te moedigen [in Yarmuk]: Bereid je voor op de ontmoeting met de houris van de grote zwarte ogen ”, legt een middeleeuwse Perzische historicus uit. “En voor de zekerheid is nog nooit een dag gezien dat er meer hoofden vielen dan op de dag van de Yarmuk.”

Bijna een millennium later, in de nacht vóór de plundering van Constantinopel in 1453, riepen de Ottomaanse Turken ook de houris aan om de vechtlust van de mannen te ontsteken. Zwervend ‘derwisjen bezochten de tenten om het verlangen naar martelaarschap te wekken, en de verzekering van het doorbrengen van een onsterfelijke jeugd temidden van de rivieren en tuinen van het paradijs, en in de omhelzingen van de zwartogige maagden [houris].’ Bij de cruciale strijd van Mohacs in 1526, zeventigduizend mosliminvallers – beschreven als toegewijden van ‘jihad en martelaarschap’, enthousiast voor ‘een eeuwig gelukkig leven’ met ‘de houris’ – versloeg het tot nu toe machtige koninkrijk van Hongarije, bouwde een massieve piramide van hoofden en keerde terug naar Constantinopel met honderdduizend slaven.

Vanaf het begin hebben westerse waarnemers de betoverende effecten van de sirene-oproep van de houri bevestigd. Marco Polo (overleden 1324) legde uit waarom na het vermoorden van hun doelwit de  hashashin (vandaar het Engelse woord ‘assassin’, Nizari Ismailis, een sjiitische sekte) niet zou vluchten maar wachtte om te worden gehackt door de bewakers of mannen van hun slachtoffer: ze stonden te popelen om “het paradijs binnen te gaan, waar elke soort sensuele bevrediging moet worden gevonden, in de samenleving van prachtige nimfen [houris].”

In een ‘interreligieuze dialoog’ tussen kalief Omar II en keizer Leo III, schreef de achtste eeuw: ‘Wij [christenen] verwachten daar geen [hemelse] handel met vrouwen die voor altijd maagd blijven’, want ‘wij stellen geen vertrouwen in zulke dwaze verhalen veroorzaakt door extreme onwetendheid en door heidendom. ‘Maar’ voor u die zich overgeeft aan vleselijke ondeugden, en van wie nooit is bekend dat ze die beperken, u die uw pleziertjes verkiest boven iets goeds, is het precies daarvoor reden dat je het hemelse rijk van geen enkele rekening beschouwt als het niet bevolkt is met vrouwen ‘voor seks, een verwijzing naar de houris.Lees ook:  Corona en het complotdenken

Toen hij kennis maakte met de islamitische leer, vroeg een christen in Spanje zich af “wat zal het paradijs zijn, maar een herberg van onverdraaglijke gekheid en een bordeel van eeuwige turpitude?” Voor de Nicetas Byzantinos, een Griekse historicus in de achtste eeuw, was de Koran “vol godslastering tegen de Allerhoogste, met al zijn lelijke en vulgaire vuiligheid, ‘in het bijzonder zijn bewering dat de hemel neerkwam op een’ seksueel bordeel ‘. Dit leidde tot de Byzantijnse veroordeling van Allah als een bedriegergod, namelijk Satan:’ Ik anathematiseer de God van Mohammed , ”Lees een vroege Byzantijnse canonieke rite.

Als moslims, met name van de salafistische overtuiging – vrijwel alle jihadisten salafisten zijn – vereren en proberen de wereld van de vroege islam na te streven, zou het geen verrassing moeten zijn dat de uurwerken nog steeds hun magie doen. Het bewijs overtreft ver de openingsanekdote betreffende houris ‘verlangen’ naar een Palestijnse terrorist die Israëlische politieagenten neerstak – om niets te zeggen van alle  andere  Palestijnse  terreurdaden die  verband houden  met de houris .

Bijvoorbeeld,  Naa’imur Rahman , een moslimman uit Noord-Londen, die ‘schuldig werd bevonden aan de samenzwering van de poorten van Downing Street en het vermoorden van Theresa May…. was gemotiveerd door het idee om na de aanval in het paradijs te worden ontmoet door maagden, hoorde de rechtbank. Ik wil naar jannah [hemel] gaan als ik het doe. Ik wil niet terugkomen. Ik wil dat ze me vermoorden, maar ik wil gewoon mijn ding doen voordat ik vermoord word … [Ik heb] veel nagedacht over hur al ayn [houris] … In sha allah [zo Allah wil] ontmoet ik ze snel. “

Voorafgaand aan de wanhopige strijd om Mosul eind 2016, zei de “kalief” van de Islamitische Staat, Abu Bakr al-Baghdadi  : “Allen [die sterven vechten], zonder uitzondering, zullen het paradijs binnengaan als martelaren. Bovendien betreed je het paradijs met vier uur meer dan andere martelaren. Want net zoals u nu bij mij staat, zullen zij ook bij u staan ​​- of onder u, of boven u – zodat u kunt vergeten wat u zal overkomen door middel van geweld, dood en degradatie in deze oorlog. “

Een andere video die verscheen in september 2016 toont een jonge jongen omringd door andere kinderen die zingen over de jihad en “martelaarschap”: “Oh houris, we zullen elkaar ontmoeten in het paradijs. We accepteren de regel van Allah. We implementeren de Sharia en de Sunna. ”

Voor een ander idee van hoe doordringend de houri is in het islamitische denken, overweeg de impact ervan op moslimvrouwen. Tijdens de Q&A van een op de  televisie uitgezonden islamitisch programma riep een vrouw verontwaardiging over het uur uit; ze zou ‘gek van jaloezie’ worden gedreven, zei ze, om haar man de hele dag in de hemel met deze bovennatuurlijk mooie vrouwen te zien copuleren.

De geestelijke antwoordde haar dat “wanneer je het paradijs betreedt, Allah de jaloezie uit je hart zal verwijderen. En wees niet bang, want je zult heer zijn over de houris en hun koningin worden. ”Nog steeds bezorgd, smeekte de moslimvrouw:“ Maar moet hij de houris hebben? ”Lachend stelde de geestelijke haar gerust:“ Kijk, als je het paradijs binnengaat, je zult mooier zijn dan de houris – je zult hun minnares zijn. Oke? En wanneer je het paradijs betreedt, zal Allah alle jaloezie of zorgen uit je hart verwijderen. “

Dit alles herinnert eraan dat de moslimsmentaliteit en de motivaties achter de jihad veel en veelzijdig zijn – en zelfs degenen omvatten die  niet in Allah en het hiernamaals geloven  .

Helaas lijken maar weinigen in het Westen dit te begrijpen. Zo zei een Franse journalist die infiltreerde en tijd doorbracht met de Islamitische Staat  :  “Ik heb nooit een islam gezien. Geen wil om de wereld te verbeteren, ‘alleen’ suïcidale ‘mannen die ernaar uitkijken’ gemarteld ‘te worden, zoals zij hem uitlegden, hun’ pad naar het paradijs ‘, waar’ vrouwen [houris] op ons wachten ‘.

Westerse seculiere geesten zouden er goed aan doen om te stoppen met het projecteren van hun eigen exclusief materialistische paradigma’s op jihadisten – zoals toen de Obama-regering zei dat mensen toetreden tot de Islamitische Staat voor ‘ een gebrek aan kansen op werk ‘ – en beginnen de paradigma’s en motivaties van de islam zelf te begrijpen voorwaarden.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Nike heeft zijn eerste 'bescheiden' collectie zwemkleding gelanceerd, compleet met waterdichte hijab

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments