Insider kennis? De EU-elite voorspelde migratie en massa-migratie precies voor 2015

Insider kennis? De EU-elite voorspelde migratie en massa-migratie precies voor 2015

14 november 2019 0 Door Indignatie redactie

In januari 2015 voorspelde Barbara Coudenhove-Kalergi de “nieuwe migratie van mensen” en voorspelde met uiterste nauwkeurigheid, die een paar maanden later kwam. Haar oom, Richard Nikolaus, wordt beschouwd als de grondlegger van de EU en wilde het gezicht van Europa 100 jaar geleden voor altijd veranderen.

Graaf Richard Nicholas Coudenhove-Kalergi was de oprichter van de Pan-Europa Union en wordt beschouwd als de pionier en pionier van de “Europese Unie”. Zijn programma zag een ongekende immigratie naar Europa om Europa te sturen.

In 1925 schreef hij in zijn boek “Practical Idealism”: “De man van de verre toekomst zal Mischling zijn. De races en kasten van vandaag zullen ten prooi vallen aan het toenemende overwinnen van ruimte, tijd en vooroordelen. Het Euraziatische-Negroid-ras van de toekomst, vergelijkbaar met de oude Egyptenaren, zal de diversiteit van de volkeren vervangen door een verscheidenheid aan persoonlijkheden. “

In hetzelfde boek was Coudenhove-Kalergi tevreden met de kenmerken van de halfrassen, omdat ze vaak bepaalde eigenschappen hadden die hen bijzonder geschikt maakten voor de doeleinden van het toekomstige Europa: “gebrek aan karakter, ongebreideldheid, wilskracht, vergankelijkheid, goddeloosheid en trouweloosheid.”

Coudenhove-Kalergi was alleen in staat om zijn eens-uit-de-weg ideeën op gang te brengen met behulp van invloedrijke vrienden in de VS. In zijn memoires “A Life for Europe” beschrijft hij: “Begin 1924 kregen we een telefoontje van baron Louis Rothschild: een van zijn vrienden, Max Warburg uit Hamburg, had mijn boek gelezen en wilde ons leren kennen. Tot mijn grote verbazing bood Warburg me spontaan zestigduizend goudmarken aan om de beweging gedurende de eerste drie jaar te stimuleren. “

Media en staatslieden steunden hem

Door zijn contacten met de hoge financiën kon hij snel media en staatslieden tot zijn bondgenoten rekenen. De New York Times of de Herald Tribune flankeerden zijn ideeën, politici zoals Churchill of Truman steunen hem.

Coudenhove-Kalergi geeft ondubbelzinnig toe dat de Europese parlementen destijds “gedwongen” waren om Pan-Europa te bouwen. “Onder de drievoudige druk van de Europese parlementen, de Verenigde Staten van Amerika en de publieke opinie, besloten de regeringen om in hetzelfde jaar op te treden.” (Paneuropa 1922 tot 1966, pagina 79)

De bevolkingsuitwisseling in Europa is “onomkeerbaar” #

Coudenhove-Kalergi stierf in 1972 – zijn geheugen wordt bevestigd en zijn nicht, Barbara Coudenhove-Kalergi, profeteerde aan het begin van het jaar: de bevolkingsuitwisseling in Europa was “onomkeerbaar”, zoals vermeld op 7 januari 2015 in de “Standaard” gehouden. en:

“Europa krijgt een nieuw gezicht, of het nu past bij het oude of niet. We leven in een tijdperk van migratie. Het is nog maar net begonnen, en het zal zeker niet lang voorbij zijn. “

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Interview met Viktor Orbán: VN-vluchtelingenplan lijkt erop dat George Soros het schreef

Een paar maanden later begon de vluchtelingenstorm in Hongarije en Griekenland. Maar het idee om Europa te dwingen een etnische uitwisseling aan te gaan, is niet het credo van Coudenhove-Kalergis. Jakob Augstein drukt zichzelf bijna identiek uit op 5 oktober in de spiegel:

“De krachten van demografie zijn net zo radicaal als die van migratie. Daarom zal Duitsland veranderen. En niemand kan het stoppen. Er is geen recht om in het verleden te blijven. “

Het maakt deel uit van de strategie van de globaliserende landen om de mensen in Europa uit te wisselen

De Amerikaanse militaire strateeg Thomas Barnett onthult ook dat het behoort tot de strategie van globalisatoren om de mensen in Europa uit te wisselen. Net als Coudenhove-Kalergi is Thomas Barnett geen ruwe ideoloog, maar een analist bij het Pentagon, goed verbonden en invloedrijk.

Thomas Barnett wordt sinds 2000 gesponsord en in opdracht van de financiële dienstverleningsgroep “Cantor Fitzgerald” en in 2002 presenteerde hij de geostrategische resultaten aan de toenmalige Amerikaanse minister van Defensie Donalds Rumsfeld. Hij heeft de plannen en analyses in verschillende boeken samengevat. In het boek ‘De nieuwe kaart van het Pentagon’ (New York, 2004) legt hij uit dat globalisering ‘een staat van wederzijds verzekerde afhankelijkheid’ is.

“Om zijn economie en samenleving te globaliseren, moet men aanvaarden dat de eigen toekomst voortaan primair wordt beïnvloed en getransformeerd door de buitenwereld, zich niet bewust van zijn eigen tradities. Er moet worden aanvaard dat geïmporteerde goederen en producten de binnenlandse markt zullen overstromen en dat hun eigen producenten zullen overwinnen of verdwijnen in deze concurrentie. “(P. 122)

In het tweede boek, “Blueprint for Action” (New York, 2005), droomt Barnett van een terugkeer van een bijbels ideaal ras: “Degenen die weerstand bieden aan het vermengen van rassen handelen immoreel en achterhaald. Ik weet zeker dat de eerste mensen een lichtbruine kleur hadden … Was dat niet Jezus Christus toen hij op aarde rondliep? “(P. 282)

Europa zou 1,5 miljoen per jaar moeten opnemen, zodat het nooit …

Barnett heeft al lang zijn oordeel over Europa uitgesproken: “Oud Europa is – historisch gezien – al lang dood en kan niet worden opgewekt.” Bovendien moet Europa jaarlijks 1,5 miljoen immigranten opnemen, zodat Europa zichzelf nooit meer zal bevrijden van de omhelzing van globalisering kan. (Een richtlijn die Merkel uiteindelijk in oktober 2015 heeft vervuld)

Iedereen die toch “streeft naar het opnieuw ontwaken van een vroegere gemeenschap en waarden uit het verleden” moet in één adem worden genoemd als “radicale fundamentalistische islamisten zoals Osama bin Laden”. Al die vijandige krachten “vrezen het verlies van hun identiteit binnen een samengevoegde, verstedelijkte, gesplitste massa, waarin elke persoon zijn of haar individuele belangen vertegenwoordigt.” (P. 280)

Voor hen heeft hij een eenvoudige oplossing klaarstaan: “Ja, ik neem nota van de irrationele argumenten van mijn tegenstanders. Maar als ze zich verzetten tegen de wereldwijde orde, eis ik: dood ze! “(P. 282)Lees ook:  Kunnen duizenden ISIS-jagers in Europa terechtkomen?

Comments

comments