Rutte: het manneke van 0,07%

Rutte: het manneke van 0,07%

14 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Goed beschouwd zou je Kabinet-69 moeten ontslaan en wel op staande voet. En direct bij de uitgang arresteren en in hechtenis nemen.

Gisteren heeft ’t mannetje Rutte met een ijskoud “staatsman-tronie” op de staatsomroep verkondigd, dat de stikstofcrisis hard zal worden aangepakt en wel door het terug brengen van de snelheid op de weg van 130 km p/uur naar een sukkeldrafje van 100 km p/uur. Iedereen die op de weg zit, weet dat je gezien de drukte amper de 80 km p/uur haalt, zeker in de spits. Er zijn hele stukken waar je al niet eens harder mag dan 80 km p/uur. Woordvoerders van de transportsector zijn in hun nopjes met de maatregel, zij mogen officieel immers maar 90 km p/uur, het komt dus in de buurt van het afschaffen van het inhaalverbod voor vrachtwagens.

Deze kletsmajoor namens het staatshoofd – die echt geen 100 km p/uur en zelfs geen 130 km p/uur gaat rijden in zijn panzer-Audi – doet alsof er een crisis is en gaat die oplossen met een non-besluit. Een protserige opschepper, die de op de trommel slaat zonder om zich heen te kijken. Want wat lezen we een dag later?

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Nederlandse spaarders en gepensioneerden die van het Europese beleid de rekening betalen

De Telegraaf meldt dat het kabinet uitgaat van 0,07% minder uitstoot door de “overdag” maatregel.
Als de automatische daling van de uitstoot per km in de laatste decennia van 10% per jaar doorzet, gaat het kabinet dus de snelheid van 130 naar 100 brengen om de uitstootreductie van 10% te brengen op 10,07%. 

Dikke winst dus: 0,07% reductie. De ongeloofwaardige leugen-premier gaat binnen 24 uur na zijn preekje al onderuit met zijn krachtdadige beleid. Eén geluk voor hem: hij is het zelf al weer vergeten. En zijn ambtenaren mogen geen slecht nieuws aan hem door geven, in verband met zijn werkdruk en de volgende crisis die al weer in aantocht is. Wat voor afkortingsziekte de vent heeft? Wie het weet mag het zeggen.

Hoogste tijd om het Haegsche zootje onbenul door te spoelen en de Hoge Commissaris van de Republiek er drastisch een eind aan te laten maken.

Boeren, burgers en buitenlui – naar het Malieveld en er niet meer vandaan voordat ze allemaal op water en brood zijn gezet.Comments

comments