Sylvana Simons op NPO Radio 2: “Als Zwarte Piet niet verdwijnt uit Nederland, dan vertrek ik zelf”

Sylvana Simons op NPO Radio 2: “Als Zwarte Piet niet verdwijnt uit Nederland, dan vertrek ik zelf”

14 november 2019 3 Door Indignatie redactie

Sylvana Simons, een prominente tegenstander van het sprookjesfiguur, wil per wet de traditionele variant van Piet verbieden.

Nu december in aantocht is en Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten, zo zwart als en van roet, begint het hele gezeur weer rondom het kinderfeest. Maar wellicht is dit binnenkort verleden tijd, want Sylvana wil wellicht Nederland verlaten.

Joachim Stiller on Twitter

Yessss, make our day!! Sylvana Simons op NPO Radio 2: “Als Zwarte Piet niet verdwijnt uit Nederland, dan vertrek ik zelf” https://t.co/iZqleN5dGW

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenAlthans, dat is wat Sylvana Simons in 2017 riep bij NPO radio 2: “Als Zwarte Piet niet verdwijnt uit Nederland, dan vertrek ik zelf”.

Dit is het verstandigste wat Sylvana Simons ooit heeft geroepen, laat Sylvana Simons maar vertrekken door dit bericht te delen! Wij zijn er klaar voor en wachten op het moment dat ze vertrekt, want Zwarte Piet zal het land niet verlaten…Comments

comments

Lees ook:  De uitspraken van Geert Wilders terecht of onterecht?