Goed bezig!: Greta Thunberg-muurschildering gebruikt duizenden liters schadelijke aerosolverf

Goed bezig!: Greta Thunberg-muurschildering gebruikt duizenden liters schadelijke aerosolverf

15 november 2019 1 Door Indignatie redactie

Controverse volgt ook klimaatactivist Greta Thunberg naar San Francisco. De Amerikaanse stad kampt met milieuproblemen, niet in de laatste plaats een menselijke uitwerpselencrisis op de straten die momenteel inwoners teisteren en vreselijke luchtkwaliteit.

San Fransisco, onderdeel van het ‘Bay Area’ in de VS, is al een van de steden met de slechtste luchtkwaliteit. In 2018 toonde het State of the Air- rapport van de longvereniging aan dat de Bay Area zesde was in de lijst van meest vervuilde grootstedelijke gebieden voor deeltjesvervuiling op korte termijn en 10e in de meest vervuilde steden voor deeltjesvervuiling het hele jaar door.

Maar de hypocrisie van klimaatveranderingsactivisten kent geen grenzen: een massieve muurschildering van ‘s werelds nieuwste klimaatactivist is aan de zijkant van een gebouw in de progressieve uiterst linkse stad gebouwd met verf waarvan wetenschappers zeggen dat het astma-inducerende smog kan genereren.

Andres “Cobre” Petreselli, een internationaal gerenommeerde kunstenaar, beeldde de Zweedse activist op Union Square af, met behulp van een behoorlijke hoeveelheid spuitbussen, waarvan 700 volgens Brandon Straka.

Brandon Straka on Twitter

The leftist geniuses in San Francisco have decided to send a message about climate change by creating a 6 story mural of Greta Thunberg using 700 gallons of aerosol spray paint. 🤣 https://t.co/LdJj2i3j99

Petreselli’s afbeelding toont Thunberg die naar de stad staart – een boos, streng gezicht van vier verdiepingen. “Wat ik van mensen wil, is beseffen dat ze iets voor de wereld moeten doen,” zei Cobre. “Anders wordt het het begin van ons uitsterven,” zei hij tegen San Fransisco CBS Local .

Om de muurschildering van Greta te maken, gebruikte de kunstenaar een gasmasker waarvan wordt gezegd dat het schilders beschermt die worden blootgesteld aan schadelijke dampen.

Volgens Scientific American gebruiken de meeste aerosolproducten die in de VS worden verkocht nu drijfgassen, zoals gecomprimeerde gassen en koolwaterstoffen die “de ozonlaag niet aantasten”, het gebruik van spuitbussen zoals degene die wordt gebruikt in de muurschildering van Greta Thunberg, blijft schadelijk naar het milieu.

Spuitbussen voor spuitbussen bevatten koolwaterstoffen en / of samengeperste gassen die bijdragen aan de opwarming van de aarde. In een artikel in World Atlas zouden de blikken zelf bijdragen aan vervuiling en klimaatverandering.

De moderne CFK-vrije aerosolen stoten nog steeds de vluchtige organische stoffen (VOS) uit, die nog steeds de ozon en het milieu beïnvloeden. De VOS vormen het primaire bestanddeel van de astma-inducerende smog. Bovendien zijn de drijfgassen in spuitbussen licht ontvlambaar in contact met vuur en kunnen ze explosies veroorzaken en brand veroorzaken. Lege spuitbussen worden in de VS als gevaarlijk afval beschouwd.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Bill Gates Foundation voorspelde 65 miljoen sterfgevallen aan het coronavirus - 3 maanden geleden

Dit is zeker niet in overeenstemming met de beroemde verklaringen van Thunberg op de Klimaattop van de Verenigde Naties in september: “We staan ​​aan het begin van een massale uitsterving en alles waar je over kunt praten is geld en sprookjes over eeuwige economische groei – hoe durf je!” Toevoegen: “U hebt mijn dromen en mijn jeugd gestolen met uw lege woorden.” Inderdaad enkele lege woorden.

Hoewel astmapatiënten in San Francisco naar hun inhalators moeten reiken, plegen ze mogelijk ook een klimaatcriminaliteit. Een succesvol internationaal verdrag, het Montreal Protocol, heeft geleid tot de geleidelijke eliminatie van sommige medische inhalatoren voor … astma. Maar CFK’s werden vervangen door “HFK’s” – fluorkoolwaterstoffen – die veilig zijn voor de ozonlaag, maar die krachtige broeikasgassen zijn. HFK’s zijn beter bekend in hun rol als koelgassen in airconditioners en koelkasten.

In een ironische wending heeft de recente wijziging van het Protocol van Montreal nu een geleidelijke eliminatie van HFK’s gepland, waarin staat dat een verstandig beheer van deze gassen een groot verschil kan maken voor de klimaatverandering.

De norfluraan die het meest wordt aangetroffen in inhalatoren voor astma-afgemeten doses, is 1 430 maal krachtiger dan de bekendste verwarmende boosdoener, koolstofdioxide. Een andere, apafluraan, is 3 220 keer krachtiger dan koolstofdioxide.

Thunberg keert binnenkort terug over de Atlantische Oceaan terug naar Europa van Virginia naar Spanje op het jacht  La Vagabonde , een Outremer 45 Catamaran.

De terugreis van Greta zal plaatsvinden op een zeilboot gemaakt van glasvezel of vezelversterkte kunststof, afhankelijk van de hulpkracht van twee Volvo-dieselmotoren. Petrochemicaliën worden in feite in mallen gespoten om boten zoals La Vagabonde te bouwen .

CFACT on Twitter

Greta’s return boat, an Outremer 45, weighs 17,400 pounds and is made of fiberglass, or fiber-reinforced plastic. The yacht was pumped out of the ground by oil companies. It draws auxiliary power from twin Volvo Diesel engines #Greta https://t.co/JZJelGiS3O

In september werd Bernard Chenebault ontslagen uit zijn functie als president van Friends of the Palais de Tokyo, een patroonsgroep die zich toelegt op het ondersteunen van Europa’s grootste centrum voor hedendaagse kunst in Parijs, Frankrijk.

Chenebault plaatste schokkende reacties op sociale media tegen de Zweedse activist en noemde de 16-jarige een ‘gek’ en zei dat hij hoopte dat een mentaal instabiele persoon haar zou neerschieten.

Emma Lavigne, de onlangs benoemde president van het Palais de Tokyo, bewoog snel om de beschermheer te ontslaan.Lees ook:  Philip Giraldi: Heeft Pedofiel Jeffrey Epstein voor Mossad gewerkt?

Comments

comments