Je kunt dit gewoon niet verzinnen, mensen

Je kunt dit gewoon niet verzinnen, mensen

15 november 2019 1 Door Indignatie redactie

De speciale VN-rapporteur voor racisme schreef een vernietigend rapport over het gedeeltelijke verbod op gezichtsbescherming van Nederland, beter bekend als het ‘ boerkaverbod ‘, en zei dat de wet ‘geen plaats had in een land dat de gelijkheid tussen mannen en vrouwen bevordert’.

 Een jihadisch echtpaar dat ervan verdacht werd lid te worden van ISIS en in zijn ” kalifaat ” woonde, werd vrijgelaten toen ze naar het VK terugkeerden omdat ze “geen commentaar” beantwoordden op de vragen van de politie over de vier jaar die ze in Syrië hadden doorgebracht.

Bij een verplichte evaluatie van de mensenrechten in Iran, loofden 95 van de 111 landen die aanwezig waren op de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties in Genève de reputatie van de Islamitische Republiek op het gebied van mensenrechten.

Een evenement in Michigan ter herdenking van 9/11 in de Baptist Church in Bloomfield Hills werd geannuleerd nadat politici, reguliere media, de Council on American-Islamic Relations (CAIR) en het Southern Poverty Law Center druk uitoefenden op de kerk en klaagden dat het evenement ‘ islamofobe.”

Om de “Hate Crime Awareness Week” te markeren, drong de Britse politie er bij het publiek op aan om “hatelijk” gedrag te melden “zelfs als het geen misdaad is” en verzekerde mensen “je hebt zelfs geen bewijs nodig.”

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Boogaloo kan gewelddadig worden bij inauguratie, waarschuwen inlichtingendiensten

Duitse politie besloten om vrij te Mohammed M. die was gewapend met een mes en klom over het hek van een Berlijnse synagoge terwijl zeggen aan voorbijgangers “Fuck Israel” en “Allahu Akbar!” Sindsdien hebben ze verloren spoor van hem.

Een man die een 117-jarige synagoge in Minnesota afbrandde, werd veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf en 192 uur gemeenschapsdienst.

Het Pakistaanse leger gaf terroristen gedetailleerde instructies over hoe ze zich moesten kleden in Pakistaanse militaire uniformen om identificatie door een bezoekende delegatie van de Europese Unie te voorkomen.

Een rechter in Australië liet een man van de haak gaan die de beheerder was van een Facebook-groep die ISIS ondersteunde, hoewel hij $ 2.700 naar een Amerikaanse ISIS-supporter stuurde. De rechter aanvaardde het argument van de man dat hij “verliefd” was op de Amerikaanse ISIS-supporter. De rechter oordeelde dat de 31 dagen dat de man in de gevangenis doorbracht toen hij oorspronkelijk werd gearresteerd, voldoende was. De man heeft sindsdien ISIS aan de kaak gesteld. De rechter beboette hem $ 500 en liet hem beloven zich te gedragen.Comments

comments