Wilders, gooi racistische PVV’er Maurice Meeuwissen er eens uit: ‘Alle Turken retour zandbak!’

Wilders, gooi racistische PVV’er Maurice Meeuwissen er eens uit: ‘Alle Turken retour zandbak!’

15 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Geert Wilders moet snel afscheid nemen van het Rotterdamse PVV-raadslid Maurice Meeuwissen. De racistische lokale vertegenwoordiger kan niet langer geloofwaardig opereren na de zoveelste ondoordachte, en zelfs smerige, actie.

Het enige PVV-raadslid van Rotterdam, Maurice Meeuwissen, is een politicus van zeldzaam laag allooi. In een zes-zetelige raad van een Waddeneiland zou hij zich al niet staande kunnen houden. Laat staan in de op één na grootste gemeente van Nederland. De man is een schande voor het ambt van politicus. Van de week vloog hij nog de burgemeester aan, maar eerder al maakte hij zichzelf compleet belachelijk door te suggeren dat Rotterdam een muur om de stad moest bouwen. Onwelgevallige uitslagen van eigen Twitterpeilingen waren “fake news“, en zijn personeelsbeleid is ronduit amateuristisch te noemen.

Maar Meeuwissen is niet alleen een slecht politicus, hij is ook nog eens een onvervalste racist. Op Twitter is de PVV’er nu helemaal aan het fulmineren tegen Turkse Nederlanders. En dan niet alleen degenen die iets verkeerd doen, crimineel zijn, zich bij maffiapartij DENK aansluiten of zich anderszins niet gedragen. Nee, gewoon alle Turken. Allemaal tuig, en ze moeten allemaal het land worden uitgezet. Allemaal terug naar de “zandbak” – ongeacht dat Turkije dus helemaal geen woestijn is, maar ach, aardrijkskunde is toch maar indoctrinatie van de linkse elite – of iets dergelijks.

Lees ook:  VS voert brutale ideologische burgeroorlog in als 4-partijensysteem ...

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenOok zijn volgens Meeuwissen kennelijk alle Turken crimineel. Nogmaals: pak de problemen aan waar je ze ziet. Maar een hele bevolkingsgroep in één keer wegzetten als genetisch voorgeprogrammeerd om de boel kort en klein te slaan… wat een onzin.

Maurice Meeuwissen on Twitter

Alle Turken “mogen” wat mij betreft ook retour zandbak! https://t.co/aD6JWj1teN

Tijd dus dat de landelijke partijleiding ingrijpt. Dat is natuurlijk PVV-voorman Geert Wilders. Wil hij echt dat zijn partij in Rotterdam op zo’n ‘Blut and Boden’-manier vertegenwoordigd wordt? Dit soort racistische bagger moet toch zelfs ook minderminderminder-verkondiger Wilders te ver gaan?

Dus, kom op, Geert, toon eens wat karakter. Gebied Meeuwissen om z’n zetel in te leveren, en trap hem anders uit de partij. Of is het nu echt de bedoeling dat de PVV op lokaal niveau door onvervalste racisten wordt vertegenwoordigd?

Maurice Meeuwissen on Twitter

Herinnering, Zo houden TURKEN huis in Rotterdam: https://t.co/FNWRoe4u8FComments

comments