Rutte: Klimaataanpak is kolossaal geld verdienen

Rutte: Klimaataanpak is kolossaal geld verdienen

16 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Zoals u weet staan wij op zijn zachtst gezegd nogal sceptisch tegenover allerlei gefabriceerde crises, die ons die de armen van de regering moeten drijven. De internationaal opgeklopte klimaatcrisis is daar één van.

De voornaamste reden is, dat er al miljoenen jaren lang veranderingen in het klimaat plaats vinden en dat je er als mens bitter weinig aan kunt doen. Het idee dat Nederland voorop moet lopen met de afbouw van CO2 producerende kolencentrales is absurd als je bedenkt dat in China, Polen en de VS de ene na de andere CO2 producerende kolencentrale wordt gebouwd. Ondertussen worden hier honderden hectares CO2 absorberende bossen gekapt. Met die zogenaamde klimaatcrisis is dus iets heel anders aan de hand.

Wij krijgen echter onverwacht bijval van de premier van dit gek geworden land, meneer Mark Rutte. Hij stoot onder anderen de volgende enthousiaste teksten uit, waarbij om de zin een nieuwe afkorting door de man wordt uitgevonden, gevolg van de enorme haast die hij altijd heeft om zijn zinnen af te raffelen, omdat het leugens en verzinsels zijn. Bovendien wil hij liever niet dat we door hebben dat hij ook maar op pad wordt gestuurd door hogere machten. Hij ziet de Amerikanen als zijn opdrachtgever.

Lees ook:  Rutte en De Jonge zitten niet te wachten op vragen over Demmink: ‘Kun je die gast even weghalen?’

“De klimaatcrisis. Je kunt er wel in geloven, je kunt er niet in geloven. Zie het dan in ieder geval als een kans. En wel om 3 redenen:

  1. Je moet er in geloven, dat is het beste, gezien je “geloofwaardigheid”;
  2. Er is de “geopolitieke” reden. We moeten minder afhankelijk worden van olie en gas, die maar door een beperkt aantal landen wordt geleverd, met name Rusland;
  3. Het is een economische kans om “klimaatverandering….” aan te pakken.

Dit laatste punt krijgt ook nog een staartje. Hij is namelijk in Boston USA geweest en heeft daar van de Amerikanen te horen gekregen dat wij van het (Russische) gas af moeten. Het is bekend dat Amerikaanse bedrijven gas met scheepsladingen vol aan ons willen verkopen. Schaliegas dus. Meneer Rutte constateert dan zelf ook nog even:

“In Boston zie je de prachtigste voorbeelden hoe Amerikaanse bedrijven enorm veel geld aan het verdienen zijn, met het vraagstuk van het aanpak van klimaatverandering, én Nederland ondertussen weer dat Boston niet onder water loopt….” Bla bla bla.

Het draait dus om veel geld verdienen en werkgelegenheid (= extra belastinginkomsten).

Vermoedelijk is hij dit een dag later al weer vergeten, we weten allemaal dat de man vroeg dementerend is. Hij vergeet alles binnen 24 uur. Die duizend Euro is hij vergeten, hij heeft geen herinnering aan de dividendbelasting. Over bommen op burgers in Irak weet hij ook al niets meer. Dat laatste is voor heel veel politici een witte vlek in hun geheugen. Kuifje Lubach heb ik niet hoog wegens zijn arrogante gebazel over Johan Derksen, doch hij heeft het mooi samengevat in zijn presentatie over het bombarderen van een bommenfabriek, waarna iedereen verbaasd was over de enorme explosies met nevenschade…… 70 burgerdoden….

Lees ook:  Mark Rutte is slachtoffer van populistische hypocrisie die hele Tweede Kamer infecteert

Nederland krijgt de premier die het verdient, nu al bijna 9 jaar aan een stuk. Een liegende en halve zinnen bazelende lulhannes zonder enkele visie. Hij is natuurlijk niet dement, dat zou te makkelijk zijn. Hij is gewoon een intens in de tang genomen loopjongen van de macht.

De enige reden dat hij er nog zit.

Nederlanders gaan daar namelijk niet over.

Via:https://herstelderepubliek.wordpress.com/Comments

comments