Britse premier wil ‘dringend’ onderzoek naar George Soros over campagne tegen Brexit

Britse premier wil ‘dringend’ onderzoek naar George Soros over campagne tegen Brexit

17 november 2019 0 Door Indignatie redactie

De Britse premier Boris Johnson heeft opgeroepen tot een “dringend” onderzoek naar de activiteiten van George Soros tijdens het Brexit-referendum, nadat uit een onderzoek was gebleken dat de Open Society Foundation van Soros miljoenen dollars aan duister geld heeft gestoken in een campagne om Brexit te blokkeren.

Globalistische miljardair Soros, bekend als “de man die de Bank of England brak”, wordt geconfronteerd met een onderzoek naar bijna 3 miljoen pond (3,85 miljoen dollar) aan buitenlands geld dat zijn stichting in een anti-Brexit-campagne heeft gestoken, gericht op het “opleiden” van het Britse publiek om in de Europese Unie te blijven stemmen.

Onlangs protesteerde hij tegen zijn onschuld en zei dat de middelen die hij in de anti-Brexit-campagne gepompt heeft “niet gebruikt werden voor partijdige of electorale doeleinden”. Ze werden gebruikt om het Britse publiek voor te lichten”.

De conservatieve regering is niet tevreden met de uitleg van Soros en heeft opgeroepen tot een dringend onderzoek van de kiescommissie naar de activiteiten van Soros’ Globalist Open Society Foundation.

De melding volgt op een onderzoek van The Mail op zondag vorige week dat een papieren spoor aan het licht bracht dat aan het licht bracht dat de Open Society Foundation van Soros enorme sommen donker geld in een campagne heeft gestoken om Brexit bij de stembus te blokkeren.

Lees ook:  Vertrouwen van de Italianen in de EU bereikt een dieptepunt

Soros’ Open Society Foundation heeft het geld via een Londense buitenpost naar de pro-EU groep Best for Britain (BfB) gesluisd, in een poging om een verbod op buitenlandse donaties aan politieke organisaties te omzeilen.

De BfB gaf toe dat ze geld ontvingen van de globalistische organisatie van Soros, met de opmerking van vorige week: “Onze jaarrekening is op de juiste wijze gearchiveerd en maakt duidelijk dat we geld hebben ontvangen van de Open Society Foundation.

De door Soros gefinancierde BfB probeert Brexit nog steeds op te houden en uiteindelijk te annuleren, omdat ze onlangs een website hebben uitgerold die mensen instrueert hoe ze tactisch op anti-Brexit-kandidaten kunnen stemmen, wat, indien succesvol, de hoop van de conservatieve regering op de meerderheid van de bevolking die nodig is om Brexit te leveren, volgens de Post teniet zou doen.

De in Hongarije geboren Soros hielp zijn enorme fortuin op te bouwen door op “Zwarte Woensdag” in 1992 tegen het Britse pond te wedden, wat hem miljarden ponden opleverde, terwijl hij de munteenheid liet instorten en de regering in paniek raakte.

Volgens Soros, die zichzelf omschrijft als een “vriend” van het Verenigd Koninkrijk, zou het een “tragische vergissing” zijn om de Europese Unie te verlaten.

Lees ook:  Boris Johnson, Brexit en het Britse constitutionele moeras


Comments

comments