De globalisten geven openlijk toe aan hun agenda voor bevolkingscontrole – en dat is een slecht teken …

De globalisten geven openlijk toe aan hun agenda voor bevolkingscontrole – en dat is een slecht teken …

17 november 2019 0 Door Indignatie redactie

Eugenetica en bevolkingscontrole zijn oude hobby’s van de financiële elites. In de vroege jaren 1900, de Rockefeller Foundation en het Carnegie Institute waren nauw betrokken bij het bevorderen van eugenetica wetten in de Verenigde Staten . Deze wetten hebben geleid tot de gedwongen sterilisatie van meer dan 60.000 Amerikaanse burgers in staten als Californië en duizenden afgewezen huwelijksvergunningen. De eugenetica-programma’s in de VS waren echter slechts een bètatest, aangezien de Rockefellers hun programma’s vervolgens in de jaren dertig onder Hitler en het Derde Rijk naar Duitsland overdroegen, waar een echt wijdverspreid op eugenetica gebaseerd bevolkingscontroleprogramma werd geïntroduceerd.

De doelstellingen voor bevolkingsvermindering waren gebaseerd op etnische achtergrond, maar ook op ‘mentale intelligentie’ en economische status. Het Carnegie Institute heeft in 1904 zelfs een ‘Eugenics Records Office’ opgericht, Cold Springs Harbor Laboratory genaamd , dat genetische gegevens verzamelde over miljoenen Amerikanen en hun families met de bedoeling hun aantal te controleren en bepaalde eigenschappen van de Amerikaanse bevolking te wissen. Het Cold Springs Harbor Laboratory bestaat nog steeds en presenteert zichzelf als een soort filantropische poging om de mensheid te helpen.

Publieke kennis van de globalisten en hun agenda voor bevolkingscontrole werd zorgvuldig onder het tapijt geveegd in de VS na de blootstelling van nazi-programma’s na de Tweede Wereldoorlog. Het woord ‘eugenetica’ werd erg lelijk en alle moeite die de elites deden om het te promoten als een legitieme wetenschap, werd geruïneerd. Ze zouden hun waardevolle ideologie echter niet opgeven.

In de late jaren 1960 in de jaren 1970 was er een heropleving van de retoriek van bevolkingscontrole die uit globalistische kringen kwam. Onder toezicht van de VN en enkele verwante wetenschappelijke groepen werd de Club van Rome opgericht. Een prominent onderdeel van de agenda van de Club van Rome was bevolkingsvermindering. In 1972 publiceerde de groep ‘wetenschappers’ onder leiding van de VN een document met de naam ‘The Limits Of Growth’ , waarin werd opgeroepen tot een sterke vermindering van de menselijke bevolking in naam van ‘het redden van het milieu’. Deze inspanning was direct gekoppeld aan een andere agenda – de instelling van een wereldwijde overheid die op grote schaal bevolkingscontroles kon afhandelen en handhaven.

De elites hadden een nieuw wetenschappelijk front gevonden voor hun obsessie voor eugenetica: klimaatwetenschap. In de vroege jaren 1990 publiceerde de Club van Rome een boek met de naam The First Global Revolution . Daarin staat:

Bij het zoeken naar een gemeenschappelijke vijand tegen wie we ons kunnen verenigen, kwamen we op het idee dat vervuiling, de dreiging van opwarming van de aarde, watertekorten, hongersnood en dergelijke bij de wet zouden passen. In hun totaliteit en hun interacties vormen deze fenomenen een gemeenschappelijke bedreiging waarmee iedereen samen moet worden geconfronteerd. Maar door deze gevaren als de vijand aan te wijzen, vallen we in de valkuil, waar we de lezers al voor hebben gewaarschuwd, namelijk het verwarren van symptomen voor oorzaken. Al deze gevaren worden veroorzaakt door menselijk ingrijpen in natuurlijke processen. en alleen door veranderde houdingen en gedrag kunnen ze worden overwonnen. De echte vijand is dan de mensheid zelf.

De verklaring komt uit hoofdstuk 5 – The Vacuum , waarin hun standpunt over de noodzaak van een wereldwijde overheid wordt behandeld. Het citaat is relatief duidelijk; een gemeenschappelijke vijand moet worden opgeroepen om de mensheid te misleiden om zich onder één vlag te verenigen, en de elites zien de door de mens zelf veroorzaakte milieuramp als de best mogelijke motivator. Het schetst ook de perfecte reden voor bevolkingscontrole – de mensheid is de vijand; daarom moet de mensheid als soort onder strikt toezicht worden gehouden en moet zijn verspreiding worden beperkt.

De Club van Rome en de VN-agenda zijn altijd nauw met elkaar verbonden. In de jaren 1990, tegelijkertijd met de publicatie van de Eerste Wereldwijde Revolutie , publiceerde secretaris-generaal van de VN Robert Muller zijn manifest dat nu wordt verzameld op een website genaamd ‘Good Morning World’ . Muller betoogt dat mondiaal bestuur moet worden bereikt met behulp van het idee van ‘bescherming van de aarde’ en milieubewustzijn als de belangrijkste componenten. Uit angst voor milieu-apocalyps zou het publiek overtuigd kunnen worden om de mondiale overheid te accepteren als een noodzakelijke oppas om te voorkomen dat de samenleving zichzelf vernietigt.

In een artikel getiteld ‘Proper Earth Government: A Framework And Ways To Create’ schetst Robert Muller hoe klimaatverandering kan worden gebruikt om de massa te overtuigen van de noodzaak van een wereldwijde overheid. Integraal in zijn plan waren de introductie van een nieuwe “wereldwijde religie” en bevolkingscontroles.

Het hoeft geen verrassing te zijn dat de VN het Intergouvernementeel Panel inzake klimaatverandering (IPCC) hebben ingesteld en dat dit paneel en de uitlopers ervan nu vooraan staan ​​in het argument voor bevolkingsvermindering. Nu we de einddatum voor de Agenda 2030 van de VN naderen, waarin wordt opgeroepen tot een radicale verschuiving van de menselijke productie van olie en andere grootschalige energiebronnen naar kleinschalige “hernieuwbare energiebronnen”, zijn er nog maar 10 jaar voor de globalisten om hun doelen te bereiken als ze hopen hun aangekondigde deadline te halen. Dit zou een gewelddadige verandering in de menselijke samenleving en bovenal geïndustrialiseerde landen vereisen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  SAMENZWERING OF ALLEEN MAAR THEORIE DEEL I

De menselijke bevolking zou drastisch moeten worden teruggedrongen om te overleven van de magere energie-output van alleen hernieuwbare energiebronnen. Er zou binnenkort een ramp van epische omvang moeten plaatsvinden, zodat de globalisten het volgende decennium met de resulterende angst zouden kunnen doorbrengen om de overlevende bevolking ervan te overtuigen dat wereldwijd bestuur nodig is. Zonder agressieve crisis en verandering zouden de meeste mensen nooit meegaan met de agenda van de VN, uit eenvoudig verlangen naar zelfbehoud. Zelfs veel linksen, eens blootgesteld aan de ware aard van koolstofbeheersing en bevolkingsvermindering, zouden misschien tweede gedachten hebben wanneer ze zich realiseren dat ze kunnen worden beïnvloed.

De sleutel tot het begrijpen van mensen die juichen voor bevolkingscontrole of bevolkingsvermindering is dat deze mensen er altijd van uitgaan dat ZIJ de overlevenden en erfgenamen van de Aarde zullen zijn na het ruimen. Ze nemen nooit aan dat zij degenen zullen zijn die op het hakblok worden gezet.

In 2019 wordt de bevolkingsagenda in een hogere versnelling gebracht en wordt het publiek zorgvuldig geconditioneerd om het idee te accepteren dat door de mens veroorzaakte klimaatverandering echt is en dat de bevolking de oorzaak van het probleem is. Onlangs claimde een groep wetenschappers gedeeltelijk gefinancierd door iets genaamd de “Worthy Garden Club” 11.000 handtekeningen op een verklaring voor de noodzaak van bevolkingsvermindering in de naam van het redden van de aarde van de opwarming van de aarde.

De verklaring citeert allemaal dezelfde lang ontkrachtige IPCC- en VN-klimaatveranderingspropaganda als de redenen waarom de aarde op het punt van vernietiging staat. Het feit is dat klimaatwetenschappers consequent op heterdaad zijn betrapt en hun eigen gegevens hebben gemanipuleerd om het beoogde resultaat van de opwarming van de aarde aan te tonen. Ze zijn zelfs betrapt op het proberen hun eigen gegevens van 20 jaar geleden aan te passen om deze beter te laten aansluiten op de rigged gegevens die ze vandaag publiceren.

De Worthy Garden Club is een vreemd steriele groep en er lijkt geen lijst te zijn met hun klanten en wie ze financiert. De reguliere media konden echter snel de verklaring van de “11.000 wetenschappers” oppikken en koppelen aan verklaringen van het IPCC van de VN.

Bevolkingscontrole is ook consequent ter sprake gebracht in de race van de presidentsverkiezingen in 2020. Bernie Sanders pleitte voor anticonceptie in arme landen. Elizabeth Warren promootte abortus door te zeggen dat het net zo veilig was als “je amandelen verwijderen” . Ze heeft consequent de koolstofbeheersagenda van de VN gepromoot en was, interessant genoeg, lid van het onderzoekcentrum van de Universiteit van Texas in de jaren tachtig. En, Green New Deal-politici werpen hun steun achter de verklaringen van de Worthy Garden Club over bevolkingsvermindering.

Dit is de eerste keer dat ik het argument voor bevolkingsvermindering zo overduidelijk en wijdverbreid gebruik in de reguliere media heb gezien, en het suggereert mij dat er een trend ontstaat. Jarenlang heb ik mijn lezers gewaarschuwd dat ze zullen weten wanneer de globalisten op het punt staan ​​de stekker uit het huidige systeem te trekken wanneer ze openlijk over hun criminaliteit beginnen te praten. Wanneer ze op een vrije manier hun agenda toelaten, betekent dit dat ze bijna in de buurt van een wereldwijde reset staan ​​en het kan ze niet meer schelen wie hiervan op de hoogte is. De openheid van het plan om de wereldbevolking te verminderen wordt duidelijk.

Vreemd genoeg is er weinig melding gemaakt van het feit dat de wereldbevolking in het Westen vooral achteruitgaat . Verre van exploderen buiten de capaciteit van de aarde, hebben mensen nauwelijks genoeg kinderen om de huidige bevolking stabiel te houden. Het lijkt erop dat de globalistische agenda al in beweging is. Door technische economische desintegratie wordt de bevolking langzaam teruggebracht. Deze langzame achteruitgang is echter misschien niet voldoende om de globalisten tevreden te stellen.

Hoeveel mensen zouden de globalisten willen vermoorden om hun utopische ambities te bereiken? Nou, globalist Ted Turner zei in een moment van eerlijkheid toen we geconfronteerd werden met We Are Change dat de bevolking teruggebracht moet worden tot 2 miljard van 7 miljard.

Het primaire probleem hier buiten de morele horrorshow van eugenetica is, wie wordt er gesneden? En bovendien, wie bepaalt wie wordt gesneden? Wie bepaalt of u kinderen kunt krijgen of niet? Wie mag beslissen of u toegang krijgt tot middelen om te produceren en de kost te verdienen of niet? Wie bepaalt of de wereldeconomie de bevolking in stand houdt of niet? Wie haalt de trekker over het ruimen van de bevolking?

Zoals de geschiedenis ons heeft laten zien, zijn het altijd de elites die in de positie komen om het lot van miljoenen of miljarden te bepalen. Van de sterilisatieprogramma’s van de Rockefeller Foundation in de VS in de vroege jaren 1900 tot de VN vandaag, de globalisten, een echte doodscultus, zijn wanhopig op zoek naar een rationalisatie over waarom zij degenen zouden moeten zijn die het menselijk leven toestaan ​​of ontkennen op basis van leugens als door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Ze geloven niet in de dreiging van klimaatverandering; ZIJ waren de mensen die het verzonnen hadden. Dus, wat is de kernreden achter dit alles?

Een kleinere populatie die volledig afhankelijk is van beperkte energiebronnen is misschien gemakkelijker te domineren. Maar ik heb een andere theorie – het zijn psychopaten die op zoek zijn naar een sociaal verantwoorde manier om zoveel mogelijk mensen te doden. Waarom? omdat ze ervan genieten.Lees ook:  DE BEVOLKINGSUITWISSELING BESTAAT

Comments

comments